candidoza bucala - sfaturi
am luat fluconazolul si nu mi-a trecut candidoza bucala ce sa fac???sa repet iar tratamentul??
7 comentarii
pot afla daca am canddoza bucala daca fac un exudat faringian?
Imi cer scuze pentru raspunsul tardiv doamna Elena. Da, prin exudat faringian se descopera prezenta acestei ciuperci. Numai bine!
Buna seara. Candidoza bucala care inca nu s-a manifestat simptomatic se poate transmite prin sarut ? Va multumesc.
Si as vrea sa stiu care este perioada dupa care se manifesta simptomele pentru candidoza bucala. Va multumesc inca odata.
Doamna/domnisoara Diana, ce anume va ridica suspiciuni cum ca ati avea aceasta ciuperca, daca simptomele nu sunt prezente? Candidoza bucala in mod normal nu este contagioasa. Ea se transmite doar in momentul cand sistemul imunitar al partenerului este prea slabit pentru a face fata acestei ciuperci. Numai bine!
durerea in gat si punctulete albe pe gat pot fi un semn de candidoza orala ?
prietena mea a avut o problema acum ceva timp cu Gardnerela vaginalis, si a facut un tratament, pe care l-am facut si eu..in perioada aceea la fel am avut dureri puternice in gat care au trecut, dar si mai inainte cu cateva luni ca ea sa fi aflat de vreo infectie
acum de cateva zile iar am dureri de gat si coincidenta, si ea mi-a spus ca are simptomele ce le-a avut cand a avut probleme cu gardnerela.
ma gandesc sa nu fi facut ea Candidoza de fapt si eu sa o fi luat de la ea, pentru ca de data asta, cu o zi inainte de durerea in gat am observat si pe penis niste puncte mici si mancarime, dar acestea au disparut intre timp.
prietena mea a avut o problema acum ceva timp cu Gardnerela vaginalis, si a facut un tratament, pe care l-am facut si eu..in perioada aceea la fel am avut dureri puternice in gat care au trecut, dar si mai inainte cu cateva luni ca ea sa fi aflat de vreo infectie
acum de cateva zile iar am dureri de gat si coincidenta, si ea mi-a spus ca are simptomele ce le-a avut cand a avut probleme cu gardnerela.
ma gandesc sa nu fi facut ea Candidoza de fapt si eu sa o fi luat de la ea, pentru ca de data asta, cu o zi inainte de durerea in gat am observat si pe penis niste puncte mici si mancarime, dar acestea au disparut intre timp.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Limba mai alba in unele dimineti
- 7Caut un medic - am HPV/candidoza bucala
- 28durere de gât, vă rog răspuns...
- 16antimicotice !
- 4infectie sau candidoza?
- 5candidoza bucala sau streptococ?...Multumesc
- 5candidoza bucala?
- 1Candidoza bucala
- 6Limba alba, saliva galbena, respiratie urat mirositoare
- 3Candidoza bucala...
- 1Candidoza bucala sau cancer? -simptome-