candida bucala
am efectuat numeroase tratamente de 2 ani si nu pot scapa de aceasta ciuperca.am facut si fungigrame dar dupa 3 zile de tratament cu antibioticul la care iese sensibil reapare si mai mult.stiti ceva, poate naturist?
4 comentarii
Preparatele care trateza candidoza nu se numesc antibiotice>
ci antimicotice.si ele trebuesc luate impreuna cu un antibiotic la orice alta infectie!
Problema cu candidoza bucala este mai generala decat credeti si nu trebue sa se rezume la un tratament local.
Pe noi ne inconjoara microbii si fungii peste tot(lingura, cana, alimente). puteti oricand sa va reinfectati.
Organizmul trebue sa fie odihnit, tratat de bolile cronice gastrice(gastrita, ulcer) , de carii si infectii gingivale.
Trebueste un regim imunostimulator.echinaceea, spirulina.
regim alimentar ( exclus bauturi acidulate, condimente, muraturi, otet, fructe acre(grefe, lamaie)). Sa va fidratati bine @ litri apa plata pe zi.
Apa de gura sa nu lipseasca, dupa fiecare masa bine clatit si spalat pe dinti.
Cel putin 3 saptamani de insistenta si o sa se schimbe lucrurile!
ci antimicotice.si ele trebuesc luate impreuna cu un antibiotic la orice alta infectie!
Problema cu candidoza bucala este mai generala decat credeti si nu trebue sa se rezume la un tratament local.
Pe noi ne inconjoara microbii si fungii peste tot(lingura, cana, alimente). puteti oricand sa va reinfectati.
Organizmul trebue sa fie odihnit, tratat de bolile cronice gastrice(gastrita, ulcer) , de carii si infectii gingivale.
Trebueste un regim imunostimulator.echinaceea, spirulina.
regim alimentar ( exclus bauturi acidulate, condimente, muraturi, otet, fructe acre(grefe, lamaie)). Sa va fidratati bine @ litri apa plata pe zi.
Apa de gura sa nu lipseasca, dupa fiecare masa bine clatit si spalat pe dinti.
Cel putin 3 saptamani de insistenta si o sa se schimbe lucrurile!
Buna ziua,
Am fost diagnosticata cu vaginita gardinerela, ureoplasma si candida albicalis. Am urmat un tratament de 3 saptamani cu Unidox, Orangal, Vilprofen, Echinoceea (injectii), Cycloferon (injectii), supozitorii vaginale. Fac spalaturi externe cu galbenele, musetel, coada calului, pelin. Am exclus dulciurile din alimentatie si produsele de panificatie, mananc mai mult legume crude si beau iaurt si multa apa si ceaiuri de plante. Eliminarile vaginale aproape au disparut, dar ma deranjeaza mirosul foarte puternic de la masele fecale si urina, un miros toxic...
Tratamentul insa nu a ajutat candidei bucale. Fac gargara cu galbenele si bicarbonat de 2 ori pe zi. Efectul insa e temporar. Peste zi si dimineata limba din nou e incarcata si se face alb si lipicios in gura. In plus, mi-au mai iesit niste bubite rosii si mici la baza limbii. Uneori imi e greu sa inghit si ma deranjeaza. E o senzatie de usturime. Miros neplacut din gura.CUM sa mai lupt cu candida bucala? Ce sa fac ca s-o distrug pentru totdeauna? Ajutati-ma cu un sfat va rog. Multumesc.
Am fost diagnosticata cu vaginita gardinerela, ureoplasma si candida albicalis. Am urmat un tratament de 3 saptamani cu Unidox, Orangal, Vilprofen, Echinoceea (injectii), Cycloferon (injectii), supozitorii vaginale. Fac spalaturi externe cu galbenele, musetel, coada calului, pelin. Am exclus dulciurile din alimentatie si produsele de panificatie, mananc mai mult legume crude si beau iaurt si multa apa si ceaiuri de plante. Eliminarile vaginale aproape au disparut, dar ma deranjeaza mirosul foarte puternic de la masele fecale si urina, un miros toxic...
Tratamentul insa nu a ajutat candidei bucale. Fac gargara cu galbenele si bicarbonat de 2 ori pe zi. Efectul insa e temporar. Peste zi si dimineata limba din nou e incarcata si se face alb si lipicios in gura. In plus, mi-au mai iesit niste bubite rosii si mici la baza limbii. Uneori imi e greu sa inghit si ma deranjeaza. E o senzatie de usturime. Miros neplacut din gura.CUM sa mai lupt cu candida bucala? Ce sa fac ca s-o distrug pentru totdeauna? Ajutati-ma cu un sfat va rog. Multumesc.
mergeti in continuare cu regimul alimentar care sa constea numai in : orez, ovaz, seminte de in, seminte de dovleac, iaurt nepasteurizat, vita, pui, peste, ficat, nimic altceva. Unul dintre medicamentele care le-ati luat antibiotic dezvolta candida, trebuie sa vedeti care dintre ele, trebuia sa fie insotit de un antifungic. Sanatate.
am uitat branza de orice fel pentru ca este importanta, si referitor la candida si mirosul gurii galena, (candida nu miroase ) sa insistati pe langa medic sa va dea o trimitere pentru coprocultura, urocultura, coproparazitologic, persoanele cu copii mici sau in preajma lor " beneficiaza" de oxiuri din plin, adusi de la scoala sau gradinita.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Candidoza bucala - tratament
- 16antimicotice !
- 7candidoza generalizata
- 4Umflatura in cerul gurii
- 23cancer la limba
- 6candidoza bucala
- 7Ar putea fi o candidoza bucala?
- 9probleme fiere sau candida bucala ?
- 5Candida bucala care nu trece
- 0Am observat o pata, alba, cam cat o unghie pe un perete lateral al gatului, cred ca e candidoza
- 0candidoza bucala
- 1Nedumerire candidoza bucala
- 0Constipatie, limba incarcata
- 1candida bucala bebe
- 1Gâlmă mică & mobilă în interiorul obrazului
- 4Candida bucala
- 1Candidoza bucala
- 1Candidoza bucala
- 4Candidoza bucala
- 1Ajutati-ma va rog: dureri intestinale in special dupa mese
Mai multe informații despre: cavitatea bucala candidoza bucala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: