ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

cand pot reluat tratamentul cu microginon?

04-04-2007
ANCUTZAMARIA
Nu este medic/terapeut
ANCUTZAMARIA
am luat microginon si am facut pauza 3 luni si acum as vrea sa il iau din nou.din a cata zi a menstrei sa incep si dupa cat timp pot avea primul contact neprotejat?
3 comentarii
0
04-04-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Puteţi începe oricând din prima până în a 5-a zi de mentruaţie. Este preferabil să începeţi chiar în ziua a 5-a. Nu este nevoie de protecţie specială dacă ciclul este normal. Dacă ciclul este ieşit din comun de scurt (23 de zile sau mai puţin), atunci trebuie să recurgeţi la contact protejat în primele 7 zile de administrare.
0
15-11-2007, ora 00:00
ANCUTZAMARIA
Nu este medic/terapeut
ANCUTZAMARIA
Va rog sa ma ajutati. De ceva timp am o secretie vaginala si dureri de ovare si abdomen. E ceva fff grav? E vorba de cancer?Sunt disperata. URmez un tratament cu anticonceptionale microginon.Multumesc mult
0
15-11-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Nu trebuie sa va ganditi tocmai la cancer. Desigur, un consult ar fi necesar, probabil că şi un examen de secreţie vaginală ar putea ajuta diagnosticului. Oricum acestea sunt lucruri care trebuie făcute de 2 ori pe an atâta vreme cât luaţi anticoncepţionale.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pauza la anticoncepționale și riscul apariției simptomelor psihiatrice
  •