Amenoree cu anticonceptionale

Buna dimineata,
De luna trecuta am reluat anticonceptionalele yasmin prescrise de medic. Am inceput folia in prima zi a menstruatiei. Acum sunt in pauza de 7 zile, in a6a zi si nu a aparut inca, nu am niciun simptom, poate decat o tensiune in zona abdominala. Maine, duminica, ar trebui sa incep o noua folie. Incep chiar daca menstruatia nu a aparut? Ce se poate intampla? e vorba de o dereglare hormonala? E posibil sa vina in timp ce iau a doua folie sau la pauza urmatoare? Intentionez ca in o sapt maxim doua sa ma duc inapoi la ginecolog sa-i spun problema
Multumesc
De luna trecuta am reluat anticonceptionalele yasmin prescrise de medic. Am inceput folia in prima zi a menstruatiei. Acum sunt in pauza de 7 zile, in a6a zi si nu a aparut inca, nu am niciun simptom, poate decat o tensiune in zona abdominala. Maine, duminica, ar trebui sa incep o noua folie. Incep chiar daca menstruatia nu a aparut? Ce se poate intampla? e vorba de o dereglare hormonala? E posibil sa vina in timp ce iau a doua folie sau la pauza urmatoare? Intentionez ca in o sapt maxim doua sa ma duc inapoi la ginecolog sa-i spun problema
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4yasmine.. cand fac pauza?
- 4amenoree provocata de pilule?
- 47cum actioneaza Mercilon?
- 18Speriata rau de tot - Lichid liber in fundul de sac Douglas
- 3lipsa menstruatiei mai mult de doua luni
- 3pauza anticonceptionale-intarziere menstruatie
- 4lipsa menstratiei.. test de sarcina negativ
- 1pauza de 7 zile - menstruatie
- 8Lipsa menstruatiei. Sarcina ori dereglare?
- 2Endometrioza, chisturi ovariere, amenoree
- 0Lipsa menstruatie...ajutati-ma!
- 0nu am ciclu
- 1Este necesara o pauza o data pe an atunci cand luam anticonceptionale?
- 1Amenoree
- 0menstruatie
- 1Intarzierea menstruatiei
- 1Protectie Logest dupa pauza de 7 zile
- 1Help!! au trecut 4 luni de la ultima menstruatia! Am bufeuri stari de nervozitate.
- 2Întrerupere anticoncepționale
Mai multe informații despre: Amenoreea pauza la anticonceptionale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: