Amenoree cu anticonceptionale
Buna dimineata,
De luna trecuta am reluat anticonceptionalele yasmin prescrise de medic. Am inceput folia in prima zi a menstruatiei. Acum sunt in pauza de 7 zile, in a6a zi si nu a aparut inca, nu am niciun simptom, poate decat o tensiune in zona abdominala. Maine, duminica, ar trebui sa incep o noua folie. Incep chiar daca menstruatia nu a aparut? Ce se poate intampla? e vorba de o dereglare hormonala? E posibil sa vina in timp ce iau a doua folie sau la pauza urmatoare? Intentionez ca in o sapt maxim doua sa ma duc inapoi la ginecolog sa-i spun problema
Multumesc
De luna trecuta am reluat anticonceptionalele yasmin prescrise de medic. Am inceput folia in prima zi a menstruatiei. Acum sunt in pauza de 7 zile, in a6a zi si nu a aparut inca, nu am niciun simptom, poate decat o tensiune in zona abdominala. Maine, duminica, ar trebui sa incep o noua folie. Incep chiar daca menstruatia nu a aparut? Ce se poate intampla? e vorba de o dereglare hormonala? E posibil sa vina in timp ce iau a doua folie sau la pauza urmatoare? Intentionez ca in o sapt maxim doua sa ma duc inapoi la ginecolog sa-i spun problema
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3la logest pauza?
- 4amenoree secundara informatii
- 5in urma cu un an am inceput sa am amenoree..
- 2vreau sa-mi vina ciclul din nou...
- 4cand trebuie facuta pauza?
- 3lipsa menstruatiei mai mult de doua luni
- 4absenta menstruatie
- 3durere la san! ajutor!
- 6fara pauza intre 2 folii de pastile contraceptive
- 4pauza de 7 zile si menstruatia
- 4as dori sa aflu knd se face pauza si kt timp
- 5Sarcina sau nu ?!
- 1anticonceptionale si pauza
- 0Lipsa menstruatie...ajutati-ma!
- 0Amenoree(absenta menstruatiei) la 17 ani
- 0Un răspuns va rog!?
- 0Amenoree la 16 ani
- 0Cand pot reincepe anticonceptionalele?
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 2Lipsă menstruație
Mai multe informații despre: Amenoreea pauza la anticonceptionale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: