pauza de diane 35
Buna ziua,
Iau Diane 35 din aprilie anul trecut si m-am gandit ca ar fi bine sa fac o pauza, dar nu stiu exact de cat 1 luna - 2 luni? Aceasta pauza este neaparat necesara? Inainte aveam ciclul foarte neregulat, cu intarzieri mari (inainte sa iau imi intarziare vreo 60 de zile si tot nu-mi venise, mi-a venit abia dupa ce am terminat folia de Diane 35). In aceasta pauza este sa nu-mi vina? Si daca nu-mi vine cand sa incep sa iau o noua folie?
Va multumesc frumos.
Iau Diane 35 din aprilie anul trecut si m-am gandit ca ar fi bine sa fac o pauza, dar nu stiu exact de cat 1 luna - 2 luni? Aceasta pauza este neaparat necesara? Inainte aveam ciclul foarte neregulat, cu intarzieri mari (inainte sa iau imi intarziare vreo 60 de zile si tot nu-mi venise, mi-a venit abia dupa ce am terminat folia de Diane 35). In aceasta pauza este sa nu-mi vina? Si daca nu-mi vine cand sa incep sa iau o noua folie?
Va multumesc frumos.
1 comentarii
1. Pauzele nu sunt necesare. De fapt, nu aveti practic nici un avantaj facand pauza, in schimb va expuneti efectelor advrese specifice intreruperii si initierii tratamentului.
2. Printre aceste efecte specifice sunt si tulburarile de ciclu. Deci, este posibil sa nu apara menstruatia in pauza sau sa apara la o data neprecizabila.
3. In cazul de mai sus, puteti reincepe pilulele oricand doriti, avand grija sa:
-excludeti posibilitatea unei sarcini la reinceperea tratamentului hormonal
-va protejati suplimentar in primele 7 zile.
2. Printre aceste efecte specifice sunt si tulburarile de ciclu. Deci, este posibil sa nu apara menstruatia in pauza sau sa apara la o data neprecizabila.
3. In cazul de mai sus, puteti reincepe pilulele oricand doriti, avand grija sa:
-excludeti posibilitatea unei sarcini la reinceperea tratamentului hormonal
-va protejati suplimentar in primele 7 zile.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4marvelon 21 si pauza la anticonceptionale
- 3protectie in cele 7 zile de pauza
- 3O incurcatura banala... am uitat sa fac pauza la anticonceptionale
- 4cand trebuie facuta pauza?
- 11intarzierea menstruatiei, pauza la anticonceptionale, test de sarcina negativ...
- 4in cele 7 zile de pauza voi fi protejata?
- 4pauza la anticonceptionale... si reluarea lor
- 5cat de protejata sunt in prima zi dupa pauza?
- 5Sarcina sau nu ?!
- 3Pauza de 7 zile
- 2Pauza 8 zile anticonceptionale
- 11Mi-e frica! Sa fac sau nu pauza la Karissa?
- 0pauza mai mare de 8 zile contraceptive yasmine
- 2Anticonceptionale inainte de menstratie
- 0Anticonceptionale yasmin
- 0Pauza anticoncepționale.
- 0Nu am făcut pauză între folii
- 1Pastile karissa
- 1Pauza de 7 zile între contraceptive
Mai multe informații despre: pauza la anticonceptionale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: