cand este ovulatia?

bunaaa va rog ajutați-mă. in luna mai menstruația a venit pe 17 si apoi a venit acum pe 1 iulie diferența de 45 de zile am fct test nu sunt însărcinată cum mai fac calculu pt ovulatie ??
6 comentarii

La menstre neregulate nu aveti cum sa faceti un calcul pentru ovulatie- puteti face teste de ovulatie sau ecografii transvaginale sa aflati daca ovulati si cand se intampla asta!

multumesc mult pt sfat daca asi face o analiza L H ?

Buna ziua,
puteti afla perioada fertila prin teste de ovulatie sau ecografii de monitorizare a ovulatiei. In cazul in care nu doriti o sarcina si aveti menstruatii neregulate va recomandam sa folositi mijloace de protectie la fiecare act sexual, deoarece la menstruatii neregulate se schimba si perioada ovulatorie in fiecare luna
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
puteti afla perioada fertila prin teste de ovulatie sau ecografii de monitorizare a ovulatiei. In cazul in care nu doriti o sarcina si aveti menstruatii neregulate va recomandam sa folositi mijloace de protectie la fiecare act sexual, deoarece la menstruatii neregulate se schimba si perioada ovulatorie in fiecare luna
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes

eu mi-asi dori foarte mult un copil si am vazut pe net ca se face analiza L H hormon luteizant sau ceva in genu nu vreau sa greșesc cuvântul si nu stiu care ar fi cea mai buna metoda de a afla ovulatia

Ecografia transvaginala este cea mai buna cale de a sti exact momentul ovulatiei!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3cat traiesc spermatozoizii?
- 10Sunt insarcinata?
- 2ovulatia-perioada de fertilitate; va rog lamuriti-ma!!!!
- 2temperatura corpului la ovulatie.
- 5ovulatia, menstruatie neregulata
- 2perioada ovulatiei???
- 2Ovulatie in timpul menstruatiei???
- 3se poate ramane insarcinata doar cu o trompa?
- 10Cum aflu perioada nefertila?
- 8Cand putem sa o facem neprotejati?
- 3Perioada infertila
- 4testul de ovulatie negativ...ejaculat in interior... de ce intarzie menstruatia????
- 2perioada fertila
- 1perioada fertila si perioada nefertila
- 9teste de ovulatie si trompe infundate
- 2O nelamurire in privinta ovulatiei
- 2perioada fertila
- 2Ovulatie doar pe o parte?
- 0Simptome în perioada fertila
- 0Temperatura bazala/ ovulatie
Mai multe informații despre: ovulatia perioada fertila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: