perioada fertila
Buna ziua,
Eu am avut ciclu pe 23.04.2012 si a tinut 5 zile, mi-a venit ciclul la 23 de zile, am facut sex neprotejat ieri, in 06.05.2012.
Mi-am calculat perioada fertila pe net si mi-a dat ca sunt in afara perioadei fertile, imi puteti spune daca e asa sau ar trebui sa iau pastila de a doua zi.
Multumesc frumos.
Eu am avut ciclu pe 23.04.2012 si a tinut 5 zile, mi-a venit ciclul la 23 de zile, am facut sex neprotejat ieri, in 06.05.2012.
Mi-am calculat perioada fertila pe net si mi-a dat ca sunt in afara perioadei fertile, imi puteti spune daca e asa sau ar trebui sa iau pastila de a doua zi.
Multumesc frumos.
2 comentarii
Daca ciclul tau este de 23 zile nu erai in perioada fertila. Acum depinde si cum numeri tu zilele...Perioada de ciclu se socoteste din prima zi a aparitiei ciclului( cand apare sangerarea) pana cand apare urmatoarea sangerare. sunt multe fete tinere care numara zilele dintre cele 2 sangerari, ceea ce cred ca ai facut si tu. Daca asa este, ziua in care ai facut sex neprotejat era chiar in mijlocul perioadei ferile.
Multumesc frumos pentru raspuns, am numarat zilele exact de la prima zi de singerare pana la urmatoarea singerare. Eu luam contraceptive pana luna trecuta, insa am facut o pauza, ultima pastila am luat-o in 20.04 si in 23.04 mi-a venit ciclul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1perioada fertila???
- 2Perioada fertila? ultima zi de menstruatie?
- 2perioada ovulatiei???
- 3monitorizarea ecografica a ovulatiei
- 5Cum calculez perioada fertila?
- 4sangerari intre menstre
- 10Cum aflu perioada nefertila?
- 3durere puternica la ovulatie?
- 8Cand putem sa o facem neprotejati?
- 6sarcina? secretie alb-transparenta gelatinoasa... este de la ovulatie?
- 1care este perioada fertila?
- 9teste de ovulatie si trompe infundate
- 2perioada fertila
- 1Sunt însărcinată?
- 2Sângerări la mijlocul menstruației
- 1este bun microscopul care iti identifica ovulatia ?
- 0Simptome în perioada fertila
- 0Temperatura bazala/ ovulatie
Mai multe informații despre: ovulatia perioada fertila
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: