testul de ovulatie negativ...ejaculat in interior... de ce intarzie menstruatia????
am facut joi sex neprotejat cu prietena mea...inainte a facut un test de ovulatie si a iesit negativ, eu am ejaculat in interior, ea fiind in a 26-a zii de la menstruatie.azi e a 29-a zii si tot nu i-a venit. ea de regula are menstruatii regulate (28-30) de zile niciodata mai mult sau mai putin. a fost prima data pe luna aceeasta cand am facut neprotejat, in rest NUMAI protejat cu prezervativ. Mereu cand facem neprotejat o pun sa faca test de ovulatie sa ma asigur ca nu e niciun risc si nu ejaculez in interior, a fost pentru prima data cand am facut asta. Mentionez ca luna trecuta a avut o anexita...sa fie si asta o cauza. Niciodata in 5 ani nu mi-a dat gres metoda calendarului si de asta sunt un pic mai bulversat. Orice raspuns e bine venit!
4 comentarii
Nu cred ca este insarcinata, e doar o dereglare. Mai ales daca a avut o anexita si a luat si tratament, sigur i s-a dereglat ciclul, pentru ca orice problema medicala la organele genitale afecteaza ciclul menstrual. Stai linistit, mai ales ca ati facut testul de ovulatie si a iesit negativ, si in plus zici ca era in a 26-a zi de menstruatie. Dar de acum incolo aveti grija ca o data ce ciclul menstrual nu mai este regulat, metoda calendarului devine periculoasa si mai ales nesigura. Sunt foarte multe metode de contraceptie si e pacat ca nu le folositi pentru linistea voastra. Succes si revino sa ne spui ce ati facut.
mersi mult marinelutza...asteptam, zice ca are simptomele menstruatiei..te anunt cand o sa fie ok. si ma gandeam ca metoda calendarului devine nesigura cum ai zis si tu! te tin la curent oricum
a fost ok...i-a venit azi. m-am impacientat putin. pe viitor o sa fim mai atenti cu metoda asta.!
a0109, ma bucur ca s-a rezolvat, atentie de acum incolo, mai ales acum. Sanatate multa va doresc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ovulatia - e obligatoriu sa existe acele secretii?
- 2perioada de ovulatie
- 7grosime endometru
- 3monitorizarea ecografica a ovulatiei
- 5Cum calculez perioada fertila?
- 18ce sa fac?
- 6Ovulatie de 2 ori intr-o luna.este posibil?
- 0Ovulatia
- 2cum imi pot calcula perioada fertila?
- 7Nerespectarea programului de anticonceptionale
- 10Cum aflu perioada nefertila?
- 3Perioada infertila
- 12lipsa ovulatie
- 7am nevoie de un sfat! as putea sa raman insarcinata?
- 2O nelamurire in privinta ovulatiei
- 2Ovulatie doar pe o parte?
- 0Temperatura bazala/ ovulatie
- 0Data ovulatiei
- 13Sangerari la ovulatie
Mai multe informații despre: ovulatia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: