bypass coronarian

408 comentarii 1 2 ..... 8910 ..... 13 14 Înainte ›
0
02-11-2011, ora 14:03
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
lauravoica
imi cer scuze ca nu am reusit sa-ti raspund in timp optim...dar nu am mai intrat pe aici din lipsa d etimp
pe dr Goleanu il gasesti la Balotesti in fiecare dimineata de luni pana vineri de la ora 7.30 pana cand iese din operatie de regula dupa ora 14-15.dimineata la prima ora sa fii acolo inainte de a intra in sala de operatii..este un om extraordinar si de un mare caracter...cum rar mi-a fost dat sa intalnesc.sper s ate ajute raspunsul meu intarziat...va doresc multa sanatate si succes.
0
02-11-2011, ora 14:08
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
Ali ce mai faceti? V-ati operat ? Cum sunteti?
0
02-11-2011, ora 17:15
Ali27
Nu este medic/terapeut
Ali27
Buna ziua!
Nu am mai intrat de mult pentru ca am fost ocupatii cu operatia si acum cu recuperarea. Mama mea s-a operat pe 19 Octombrie, chiar de ziua ei de nastere si cu ajutorul lui Dumnezeu si al exceptionalilor doctori de la Balotesti, "s-a nascut" a doua oara. Operatia a decurs bine, a stat la ATI 9 zile si acum este acasa. Vineri mergem sa ii facem o vizita domnului doctor Goleanu, la o saptamana dupa externare si apoi inca o vizita, la o luna.
Va multumesc pentru amabilitatea dumneavoastra si pentru informatii.
Imi puteti spune, va rog, in cat timp s-a recuperat sotul dumneavoastra? Mama mea, dupa 5-6 zile de la operatie, a inceput sa simta toate durerile, la mana, picior si in general la piept. Stiu ca este normal dar vreau sa stiu, in cazul sotului dumneavoastra, in cat timp au trecut aceste dureri?
Va multumesc din suflet pentru tot.
Multa sanatate tuturor.
0
25-11-2011, ora 10:19
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
buna dimineata Ali
sotul meu a simtit durerile cam o luna de zile intens dupa care a inceput sa se linisteasca acum la 8 luni de la operatie se simte foarte bn cu singura diferenta ca ss-a ingrasat putin mai mult decat trebuie
0
25-11-2011, ora 11:33
CMarian
Nu este medic/terapeut
CMarian
angy71 mai bine mai gras si sanatos decat slab si bolnav! Si eu am acum cu 20 de kilograme mai mult decat inainte operatie. Ma simt bine dar incerc sa tin sub control metanolismul si sa nu depasesc 95 de kilograme. Sanatate sotului si mamei tale Ali27.
0
29-11-2011, ora 14:23
Stefan_BV
Nu este medic/terapeut
Stefan_BV
Buna ziua, mama mea a facut o coronografie la ICCO Brasov. Totul a decurs perfect dar in urma investigatiilor s-a gasit o artera complet infundata, care necesita bypass.
Ne gandeam sa facem interventia tot la ICCO, mai ales datorita domnului doctor Cebotaru.
Stiu ca e un subiect destul de evitat dar i-as ruga pe cei care au facut o asemenea interventia la clinica mentionata sa ma ajute cu o estimare de costuri (eventual prin mesaj privat). Din nefericire, trebuie sa stiu la ce ne putem astepta si pe partea finanaciara.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si va doresc multa sanatate!
0
29-11-2011, ora 15:23
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
Stefan, sotul meu a facut coronarografia in luna ianuarie si a necesatita 3 bypass-uri costul interventiei era de 6000 euro la ICCO Brasov...foarte mult am renuntat si am plecat la alt spital..multa sanatate.
0
29-11-2011, ora 15:59
Stefan_BV
Nu este medic/terapeut
Stefan_BV
Va multumesc pentru raspuns! La noi mai dureaza pana la o asemenea decizie, mai ales ca abia a iesit din coronarografie.
Din cate stiu, pretul e si in functie de numarul arterelor afectate asa ca... vedem ce raspuns ne dau. Pana acum sunt foarte multumit de conditiile de aici si de cum decurg lucrurile.
0
29-11-2011, ora 19:27
mariana1950
Nu este medic/terapeut
mariana1950
Stefan, am fost operata de dr. Cebotaru, in 2006, dar la Institutul Inimii Cluj. D-nul doctor este o minune de OM din toate punctele de vedere.
Stiu ca ICCO deconteaza si prin casa de sanatate! D-nul dr.ce va sfatuit ?
0
30-11-2011, ora 15:14
Stefan_BV
Nu este medic/terapeut
Stefan_BV
Buna ziua, revin cu informatii suplimentare: ni s-a recomandat un bypass (simplu sau dublu, in functie de ce se observa in timpul operatiei). Costurile pentru interrventie s-ar ridica la cca. 5.500 EUR, reprezentand partea nedecontabila, mai exact - costurile suportate exclusiv de pacientul asigurat.
Am inceput sa ne gandim si noi la spitalul Balotesti, mai ales dupa ceea ce am citit pe acest forum. I-am tot sunat astazi la numerele afisate pe site dar fara raspuns.
Daca stie cineva o metoda mai facila de a lua legatura cu ei, va sunt recunoscator. De asemenea, va stau la dispozitie cu orice fel de informatii legate de coronografia prin care deja am trecut.
0
30-11-2011, ora 16:21
CMarian
Nu este medic/terapeut
CMarian
Stefan_BV, eu am fost operat la Spitalul Militar din Bucuresti de echipa dr Mustata Doru si Lucian Gheorghe, mi-au pus patru bypass -uri si din 2 februarie 2010 pana acum nu am probleme. M-am refacut relativ usor spre usor, am condus masina la o luna si jumatate dupa operatie, mananc acum normal, am o activitate normala, chiar nu ma menajez. Viata mea a devenit la fel ca inainte, mai putin fumatul... eu zic sa vorbesti si cu ei. Nu stiu cine ti-a vorbit de "preturile" acelea fantastice???? Ii dorecs mamei tale liniste si incredere!
0
23-12-2011, ora 18:19
MACRY_1946
Nu este medic/terapeut
MACRY_1946
am fost operat de col.dr goleanu la spitalul balotesti militar de dublu bypass coronarian la data de 01 08 2011si pe data de 11 08 am plecat acasa ma simt foarte bine cu aceasta ocazie multumesc din suflet domnului dr.si echipei formata din dr. butusina dr. lazar si ceilanti acum in inainte de sarbatoarea sfanta craciunlsi anul nou le urez multa sanatate si bucurii si indeplinirea tuturor dortntelor il recomand cu multa caldura tuturor celor are sant tn suferinta pt. ca este o echipa lasata de dumnezeu pe pamant sa faca oamenii bine si inca odata va urez (la multi ani) numele meu este fufa ion
azi 23 12 2011
0
05-01-2012, ora 12:56
margherita
Nu este medic/terapeut
margherita
Buna Ziua.Am citit tot felul de informatii aici, dar as vrea sa stiu cat poate ajunge o operatie de coronografie si ce spital ar fi mai recomandat.Mama mea trebuie sa faca aceasta operatie, fiind internata la spital si medicul ei ne-a spus ca are nevoie de asa ceva.
De clinica Med New Life ce stiti?
Va multumesc.
0
05-01-2012, ora 13:14
CMarian
Nu este medic/terapeut
CMarian
margherita! Coronografia nu este o operatie in sensul strict al cuvantului. Este o incizie mica si o interventie cu un tub pe vasele coronare. Eu iti recomand cu multa sinceritate sa-l contactezi pe dr. Greiere de la Cardiologie II a Spitaluilui Militar Bucuresti si acolo se va rezolva foarte simplu problema. Incluziv opretaia cu echipa doctorilor Mustata si Gheorghe Lucian. Va doresc multa sanatate!
0
05-01-2012, ora 13:28
margherita
Nu este medic/terapeut
margherita
CMarian, multumesc mult pt raspunsul prompt.O sa ne informam si am auzit si din alte surse de dr.Gheorghe Lucian, asa ca sper din toata inima sa decurga totul bine.
0
09-01-2012, ora 00:59
margherita
Nu este medic/terapeut
margherita
CMarian, cum as putea lua legatura cu dr.Greiere sau dr Gheorghe?
Multumesc.
0
09-01-2012, ora 06:57
CMarian
Nu este medic/terapeut
CMarian
La Spitalul Militar, la sectia Cardiologie 2, in acelasi pavilion cu dermatologia se afla seful de sectie Col dr Vasile Greiere. poate aveti noroc la telefon prin centrala spitalului. Saca nu reusiti ma mai cautati aici si gasim modalitatile de a-i contacta. Pe dr Lucian Gheorghe, sigur il gasiti la prima ora (7) la chirurgie cardiaca sau dupa ora 15. La fel, daca nu reusiti vom vedea ce facem.
Sanatate va doresc!
0
09-01-2012, ora 09:33
margherita
Nu este medic/terapeut
margherita
Problema e ca suntem din Galati si speram ca poate fi contactat si telefonic.Oricum, dr mamei ar vrea sa-i faca programare la spitalul Fundeni pt. coronarografie si stau pe gandiri cu asta, dar daca o sa ajungem in Bucuresti vedem noi ce facem.
Multumesc mult pt disponibilitate.
0
09-01-2012, ora 09:54
CMarian
Nu este medic/terapeut
CMarian
Eu sunt din Braila1 Putem fixa o intalnire la Spitalul de Urgenta din Braila, vorbim cu doctorii Minescu si Bujor si rezolvam problema imediat. sau mai simplu, la Spitalul Militar din Galati, de pe str. Traian puteti gasi informatiile necesare. Acolo este imposibil sa nu cunoasca pe acesti medici sefii de sectii din Galati. Ei pot vorbi la telefon pe firul militar mai repede si prind legatura in mod absolut sigur. Astept vesti de la dvs.
0
09-01-2012, ora 10:16
Stefan_BV
Nu este medic/terapeut
Stefan_BV
Buna ziua, tuturor!
In primul rand, le multumesc tuturor celor care ne-au ajutat in aceasta perioada si tin sa va anunt ca astazi mama a implinit o luna de la operatia de bypass.
Nu a fost o decizie usoara dar pana la urma am ramas in Brasov, la CLINICCO. A fost operata de domnii doctori Cebotaru si Popa, impreuna cu intreaga echipa.
Pot sa va spun ca nu am mai intalnit asa oameni si ca totul s-a desfasurat in niste conditii pe care nu le credeam posibile in Romania de astazi. De la operatie la spitalizare si suport, totul a fost de la excelent in sus.

Va doresc multa sanatate si, daca pot sa va ajut cu vreo informatie, va stau la dispozitie.
0
09-01-2012, ora 11:08
margherita
Nu este medic/terapeut
margherita
Stefan_bv, mamei dv, i s-a facut si coronarografia tot acolo?La cat s-au ridicat costurile operatiei?Vreau sa asimilez toate informatiile posibile si sa ma conving ca o sa fie totul bine, ca tare mie teama.Multumesc si multa sanatate mamei.
0
09-01-2012, ora 11:23
Stefan_BV
Nu este medic/terapeut
Stefan_BV
Da, coronarografia a fost facuta tot aici. Nu-ti fa griji pentru asta, e o interventie foarte usoara, pacientul e treaz si nu e dureroasa. Singurele "probleme" sunt dupa operatie, deoarece nu are voie sa-si miste piciorul 12 ore si, precum iti imaginezi, nu e prea comod. In rest - totul merge extrem de simplu.
Despre costuri, ICCO este o clinica privata asa ca si costurile sunt altele. Coronarografia a fost 1200 Lei. Restul depinde de ce se va descoperi (implant de stenturi sau bypass, asa cum a fost cazul mamei).
0
09-01-2012, ora 16:28
margherita
Nu este medic/terapeut
margherita
Sa inteleg ca operatia de bypass acostat 5500 euro dupa cum spuneati mai sus?
0
09-01-2012, ora 16:36
Stefan_BV
Nu este medic/terapeut
Stefan_BV
Da, dar pretul este in functie de complexitatea interventiei (din cate am inteles) asa ca nu as dori sa va incurc. Ce pot sa va spun cu siguranta e ca sunt singurii bani pe care i-am dat. Orice fel de "motivare" a personalului e strict interzisa iar pacientul intra fara bani in buzunar.
0
09-01-2012, ora 17:58
margherita
Nu este medic/terapeut
margherita
Sora mea s-a interesat la o clinica in Iasi si ea tine sa o ducem acolo, ca din ce a auzit la cunostinte de ale ei, , cica are fi buni si medicii de acolo.Aici nu vad nici o referire la clinici din Iasi.Of, in ce mare dilema sunt!
0
10-01-2012, ora 01:02
mariana1950
Nu este medic/terapeut
mariana1950
Domnule Stefan,
Ma bucur din tot sufletul ca ati rezolvat problema. Ii doresc multa sanatate mamei, sa fie convinsa ca totul va fi bine in cel mai scurt timp.
Din postarea anterioara am inteles ca ati ajuns la aceeasi concluzie ca si mine, cu toate ca eu am fost operata de
d-nul dr. Cebotaru la Institutul Inimii din Cluj ( 2006).Chiar daca este un spital de stat "motivarea" nu a existat.Am avut senzatia ca sunt intr-o alta tara din toate punctele de vedere, act medical, ingrijire post operatorie, suport moral.
Multa sanatate tuturor.
0
12-01-2012, ora 10:43
vsl_andreea
Nu este medic/terapeut
vsl_andreea
Buna ziua,
Sunt foarte bucuroasa ca am gasit acest forum si va rog din suflet sa ma ajutati cu raspunsuri la unele intrebari ce vor urma.Tatal meu a fost internat acum 4 zile la spit Fundeni si i s-a zis ca daca vrea sa traiasca este nevoie urgenta de operatie unde se vor pune 3 bypass-uri avand arterea principala infundata plus doua artere secundare.Mentionez ca in cele 4 zile s-au facut diferite analize inclusiv coronarografie.Am auzit foarte multe lucruri bune despre Institutul de inima din Cluj.Va rog pentru cei care au facut operatii de genul asta la Cluj sa-mi spuna ce trebuie sa facem ca tata sa fie operat acolo, noi fiind din Bucuresti.Cam cat dureaza analizele pregatitoare operatiei si ce fel de analize se fac, daca ar trebui sa stam cu chirie sau il interneaza si ii fac aceste analize dupa care urmeaza operatia.
Poate imi scapa diferite lucruri-va rog pentru cei care au trecut prin asta si pentru cei care s-au operat la Cluj sa-mi dati cat mai multe detalii-inclusiv despre doctori, cam cat costa o astfel de operatie etc.
IN SPERANTA CA IMI VETI RASPUNDE VA MULTUMESC.
0
12-01-2012, ora 10:56
Stefan_BV
Nu este medic/terapeut
Stefan_BV
Buna ziua,

Inainte de operatie se va face un exudat faringian, radiografie pulmonara, glicemia, ureea, creatinina (posibil si consult ginecologic), consult stomatologic cu tomografie dentara 3D precum si o analiza a sangelui, daca nu este deja facuta inainte de coronarografie. Fiind vorba de culturi bacteriologice, timpii de asteptare sunt in jur de 4-7 zile (depinde de laborator). E bine sa specificati inainte ca e vorba de o operatie pe cord deschis si sa mergeti la un laborator cu experienta in piata. Mama s-a operat la Brasov si medicii de la clinica ne-au indrumat spre cabinetele de incredere.
Multa sanatate tatalui Dvs. si sunt convins ca veti primi si informatiile despre Cluj in cel mai scurt timp.
0
12-01-2012, ora 11:19
vsl_andreea
Nu este medic/terapeut
vsl_andreea
Va multumesc frumos pnetru raspunsul promt.Puteti sa-mi spuneti in cat timp s-a refacut mama dvoastra si cum a fost recuperarea postoperatorie?
Pt Stefan_BV
0
12-01-2012, ora 11:31
Stefan_BV
Nu este medic/terapeut
Stefan_BV
Mama abia a implinit o luna. Inca poarta corset si pe 23 suntem programati la control. Atunci e posibil sa se renunte si la corset, in functie de rezultate.
Prima saptamana dupa ce am adus-o acasa a fost ma grea, cu dezinfectarea si pansarea zilnica a operatiei si o stare de slabiciune generala dar si-a revenit incet si sigur.
Nu e o recuperare foarte usoara tinand cont ca pacientul are voie sa doarma doar pe spate, purtand corset si nu are voie sa ridice mai mult de 200 de grame dar daca asculta cu sfintenie regulile de la externare (fara efort, fara ridicat greutati, dezinfectare zilnica, pozitie corecta) rezultatele se vad rapid.
Mama nu a avut dureri semnificative (am citit aici ca unii au dureri serioase de piept si spate) si inclin sa cred ca cel putin pentru durerile de spate factorul determinant a fost masajul zilnic de cca. 30 minute.
Adaugă un comentariu / răspuns
408 comentarii 1 2 ..... 8910 ..... 13 14 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: