bypass coronarian

408 comentarii 1 2 ..... 789 ..... 13 14 Înainte ›
0
25-04-2011, ora 10:59
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
Hristos a Inviat! tuturor, multa sanatate si impliniri.
0
28-04-2011, ora 13:34
emma7777
Nu este medic/terapeut
emma7777
buna angy! multumim de urari, la fel va doresc si eu voua.multumesc de informatiile pe care le-am primit.maine intru si scriu mai mult, acum sunt f.ocupata.
0
02-05-2011, ora 13:22
emma7777
Nu este medic/terapeut
emma7777
buna angy!nu am mai scris ca am avut virusat calc.acum l-a reparat un nene.astazi s-a internat si tata dupa cele 3 sapt.de stat acasa in care nu s-a simtit bn deloc, cu toate ca lua medicamente:preductal, aspenter, trombex, sortis, betaloc si inka 2 pt.stomac (mai are si k ala probl.) si bineinteles nitroglicerina de cate ori avea crize(zilnic).acum, nu stiu cat timp il vor tine internat pana la operatie??!!! a vb.dimi cu dr.butusina si a spus ca urmeaza sa-i mai faca cate
0
02-05-2011, ora 13:35
emma7777
Nu este medic/terapeut
emma7777
nu stiu ce am facut pe aici..deci, cica urmeaza sa-i mai faca nu stiu ce investigatii...sa v edem maine ce vesti are.oricum, pe 5 cand voi veniti la contr.el va fi acolo, nu stiu eu dc.ma nimeresc sa fiu la ora la care veniti voi ?! in ziua operatiei il putem vedea?adica dupa operatie? sper sa mai vb.pana pe 5 dc.nu, ne auzim dupa.multa sanatate va doresc!
0
10-05-2011, ora 20:51
emma7777
Nu este medic/terapeut
emma7777
buna angy! n-am mai primit nici o veste de la voi...a-ti fost la contr.?pe 9 l-au operat si p tata.nu dr.goleanu, nu stiu dc...ci dr.popa cherecheanu +dr.lazar(2);el+ea.ieri l-am vazut putin(nu se trezise) si am vb.cu dr.azi dimi am fost la el, am vb.putin, i-am dus apa plata.era...probabil ca stii...galben(pe corp), palid, vanat, si cam umflat la maini!!!???e normal?si inca avea masca de oxigen.am intrebat dc.mai e nevoie sa o tina si au zis ca da...mi-a fost putin jena sa le stresez pe doc.alea cu toate intr.mele pe care as fi vrut sa le pun...le-am lasat medic.care trebuiau si am plecat...am facut( poate)gresala ca prima persoana care a intrat la el a fost nepoata lui si i-a crescut tensiunea cand a vazut-o...;zicea ca are dureri...l-am intr.unde, in piept?a zis;nu stiu,..peste tot.cred ca e normal nu? offf!!! mi-a fost f. mila de el, ti se rupe inima cnd vezi pe cineva asa, mai ales dc.acea persoana ti-e f.apropiata.astept un semn de la tn. numai bine va doresc!
0
19-05-2011, ora 22:32
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
Buna seara Ema, imi cer scz ca nu ti-am raspuns la timp dar nici eu nu am avut timp sa mai intru am fost f ocupata cu serv...da noi am fost la control suntem f bn..by-passu-rile merg excelent s-a recuperat total vrea sa inceapa munca dar nu il lasa doctorii i-au spus sa stea in co cat se poate...voi cum sunteti? cum se simte tatal tau probabil ca incepe sa-si revina.durerile sunt normale si inevitabile dupa operatie desi sotul meu a doua zi de la operatie s-a dat jos din pat ca si dr s-au mirat de evolutia lui rapida si palid nu a fost deloc daca nu-i vedeai operatia nu iti dadeai seama ca este operat.va doresc insanatosire grabnica si s aveniti cu bn acasa.iti las id-ul meu d emess poate acolo ne gasim mai repede.angy71angy..te pup o seara buna
0
31-05-2011, ora 12:35
LiviaA
Nu este medic/terapeut
LiviaA
Buna ziua! Nu mai sunt la curent cu tot ce s-a scris pe aici, de prin martie, asa ca voi fi putin in afara discutiilor recente. Vreau doar sa spun povestea tatalui meu: diabetic, 68 ani, hipertensiv, nefumator, greutate normala... In decembrie 2010 a facut un infarct usor, daca il pot numi asa, el care pana atunci nu avusese dureri la inima, deci, nici un gand ca ar putea avea ce urma sa aflam. Abia in februarie am reusit sa facem coronarografia unde am aflat dezastrul: 2 artere infundate 90%, una 70% si ni s-a spus clar: poate muri oricand. Tot atunci am aflat ca are un rinichi atrofiat. In continuare nu avea dureri, nu parea bolnav, toate erau ca si pana acum, de ani de zile. Urma operatia cat mai repede, insa am fost refuzati la cele 3 spitale importante din Bucuresti si la inca 2 din afara Bucurestiului, din cauza complicatiilor: diabetul, varsta, insuficienta renala. Speranta mea a venit de la acest forum si daca imi amintesc bine, inca unul, unde am tot citit despre pacienti refuzati in anumite spitale si totusi operati in alte parti. Fara aceste informatii, nu am mai fi incercat operatia, deoarece toti medicii ne spuneau ca va muri in operatie. Intr-un final am reusit sa ajung la Timisoara, caci auzisem ca acolo opereaza "niste austrieci". Nu stiam nimic mai mult; cautam pe google "austriecii din Timisoara" si nimic... Am avut noroc cu o colega de serviciu care este din Timisoara si care m-a indrumat exact catre doctorii pe care ii cautam: domnul dr. Laufer Gunther, domnul dr. Marian Gaspar, domnul dr. Luca Constantin (cardiolog) si domnul dr. Petru Deutsch. A fost operat pe 2 aprilie 2011: 3 bypass-uri si carotida. Operatia a durat cam 6 ore, cu tot cu pregatiri. In ciuda a tot ce putea parea un pericol, s-a refacut f bine. Domnii doctori au spus ca i-a ajutat si Dumnezeu!
De fapt, scriu aici pentru a multumi intregii echipe de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara si pentru a da sperante celor refuzati la operatie. Nu va lasati batuti! Eu am cautat in continuu pe cineva care sa il salveze pe tata, chiar daca in sufletul meu erau si ganduri negre si aproape toata lumea imi spunea: resemneaza-te, daca toti medicii au spus ca e mai bine sa nu il operati, atunci lasati-l asa!
Va doresc multa sanatate tuturor si putere sa luptati cu aceste boli nenorocite!
0
30-06-2011, ora 11:48
doralinap
Nu este medic/terapeut
doralinap
Buna ziua tuturor!
Azi am primit vestea ca tatal meu, in urma coronografiei la care a fost supus ieri, are nevoie de triplu by -pass, este la Spitalul Militar, si peste 7 zile ar urma sa aibe loc interventia.
Am citit in comentariile dumneavoastra despre Spitalul din Cluj, despre conditiile de acolo, si sunt tare confuza, ce sa fac, sa-l las la Bucuresti sau sa mergem la Cluj.
Am citit si despre onorariile de aici din Bucuresti, si nu stiu ce sa spun...oare banii rezolva tot...
0
30-06-2011, ora 17:15
isad
Nu este medic/terapeut
isad
Buna ziua tuturor!
pentru doralinap..cu siguranta banii nu rezolva nimic, zic eu.pentru ca-i dati dupa operatie :-)), medicii oricum isi fac treaba.si cei de la spitalul militar chiar si-o fac...asta este parerea mea...am vazut ca sunt pareri pro si contra...tata a fost operat acolo de inlocuire de valva si este foarte bine acum, la 1/2 de an de la operatie...cred ca nu depinde nimic de bani ci de starea pacientului, de felul cum organismul suporta operatia..si ajutorul Domnului.cum a scris Livia.

Sanatate multa.
0
11-07-2011, ora 10:56
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
emma nu mai stiu nimic de tine ce mai faceti ce mai face tatal tau ?
0
28-07-2011, ora 21:20
Ali27
Nu este medic/terapeut
Ali27
Buna seara!
Am vazut ca ati fost foarte draguta si ati oferit informatii despre operatia sotului dumneavoastra.
Mama mea ar trebui sa fie operata si singurul doctor pe care toata lumea am vazut ca il recomanda este Dr. Goleanu, cel care l-a operat pe sotul dumneavoastra. Cum as putea lua legatura cu dumnealui?
Mi-ati putea putea lasa id-ul dumneavoastra de messenger pentru a discuta mai mult?
Va multumesc pentru informatiile impartasite. Am gasit raspunsuri la multe dintre intrebarile pe care mi le punea.
Multa sanatatate.
0
05-08-2011, ora 15:33
pmariana
Nu este medic/terapeut
pmariana
Buna ziua
Vreau sa spun ca echipa doctorului Goleanu este intradevar o echipa de medici de exceptie.Puteti merge cu toata increderea la Spitalul Balotesti.
0
05-08-2011, ora 18:42
CMarian
Nu este medic/terapeut
CMarian
Corect spus, pmariana, dar si la Spitalul Militar dr Goleanu a lasat "maini de aur" in urma lui. Ex Gheorghe Lucian este "viitorul" chirugie cardiovasculare la SMC. Am simtit mana lui cu un an si jumatate in urma, cand mi-a pus 4 bypass-uri.
0
16-08-2011, ora 16:10
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
Ali nu ai mai intrat sa-ti dau informatii cum il poti gasi pe dr Goleanu sau poate ai ajuns la dumnealui
0
17-08-2011, ora 10:47
Ali27
Nu este medic/terapeut
Ali27
Buna ziua. Va multumesc mult pentru intrebare. Intre timp am ajuns la domnul doctor Goleanu. Acum lucreaza la spitalul din Balotesti (apartine celor de la SRI). Urmeaza sa stabilim data operatiei dupa 5 Septembrie. V-am adaugat pe messenger si o sa va mai intreb acolo cate ceva.
Multa sanatate.
0
17-08-2011, ora 11:39
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
stiu ca este la Balotesti acolo s-a operat sotul meu...iti doresc multa sanatate si succes la operatie
0
18-08-2011, ora 00:11
cristina65
Nu este medic/terapeut
cristina65
Este adevarat ca Dr. Gheorghe Lucian de la spitalul militar are "maini de aur" nu doar datorita reusitei operatii a unchiului meu ci si a aproape tuturor operatiilor pe care le-a facut, auzind doar lucruri de bine, de lauda despre dumnealui. Mergeti cu "inima deshisa" la el!!!
0
19-08-2011, ora 10:35
isad
Nu este medic/terapeut
isad
Si pe tata tot dr.Lucian Gheorghe l-a operat...Mie personal mi s-a parut un tip deschis care a avut timp si rabdare sa stea de vorba si cu mine si inainte si dupa operatie..si ori de cate ori l-am cautat...Tata merge regulat la controale si este foarte multumit de tratamentul dr. si a intregii echipe..si eu il recomand cu caldura pe dr. Lucian Gheorghe.Sanatate multa tuturor.
0
21-08-2011, ora 16:05
edelweiss77
Nu este medic/terapeut
edelweiss77
Buna ziua,

Va scriu in numele bunicii mele. De ani buni are o cardiopatie ischemica si hipertensiune si in ultima vreme probleme cu colesterolul si glicemia. Acum cateva zile s-a simtit foarte rau, si-a pierdut cunostinta. Cand a venit ambulanta i-au gasit tesniunea opt si 30 de batai la inima. Au dus-o de urgenta la spitalul judetean Giurgiu unde au inceput sa ii faca cateva investigatii. I-au schimbat tratamentul dar oboseste foarte tare. Doctora i-a spus ca are arterele infundate si ca inima ei este ca o usa inchisa pe unde incercam sa trecem. Din cate am inteles, ar vrea sa o transfere la Fundeni. Asteptam ziua de marti cu sufletul la gura. Banuiesc ca urmeaza o operatie de by-pass, ma rog la Dumnezeu sa fie posibila. Bunica are 75 de ani, as vrea sa o ajut, eu sunt la mii de km de Romania si in acest moment nu am posibilitatea sa ajung in tara. Incerc sa ma interesez si eu cum pot. Ati putea sa imi recomandati un doctor la Fundeni?
Am vazut ca este mai bine la Timisoara sau Cluj dar cum sa ajungem acolo, cand ea este asa bolnava ? Deci nu ne ramane decat sa speram ca o vor accepta la Fundeni si ca cineva se va ocupa si de ea.
Mulumesc mult
0
21-08-2011, ora 16:38
costica.prozan
Nu este medic/terapeut
costica.prozan
Pentru Edel weissLa Fundeni va puteti adresa la domnul Prof. Horatiu Moldovan Corpul H Etaj 7 Chirurgie cardiovasculara-Seful Clinicii cu o echipa de oameni supermeseriasi Ar trebui ca batrina sa fie insotita ca sint destule de facut in cele doua etape ale operatiei.trebuie sa fiti pregatitidin toate punctele de vedere Eu sint ceva mai tinarSi am fost oprat la Fundeni in martie2010.ozi buna vadoresc Costica BR RO
0
21-08-2011, ora 16:45
edelweiss77
Nu este medic/terapeut
edelweiss77
Va multumesc mult pentru raspuns. O sa va tin la curent cu situatia noastra.
Va doresc multa sanatate. O duminica placuta !

Valentina
0
21-08-2011, ora 22:08
CMarian
Nu este medic/terapeut
CMarian
pt costica.prozan- daca esti din Braila
si eu anm o operatie cu patru by-pass, m-am operat cu o luna inaintea ta. La SCM. Te rog sa ma contactezi -*
Marian, Braila

(*modificat de admin)
0
11-09-2011, ora 17:29
gigi9fkm
Nu este medic/terapeut
gigi9fkm
Buna. Ma numesc Gigi si in 2005 am facut operatie de triplu by-pass la spit. Militar.operatie reusita pina acum o luna cind mi s-a facut coronografie si am toate cele trei by-pasuri infundate cu diferite procente de la 30 la 70%. ce e grav e ca mi s-a ssugerat o noua operatie de by-pas pe care momentan am refuzat deoarece riscurile sint destul de mari.pot spune ca nu am dureri sau alte simptome. Ce stiti de tratamentul cu ultrasunente la inima cu by-pasuri, aparuta acum si in Romania. la o clinica din Bucuresti. Ce recomandati o alta operatie.am 56 de ani, si cred ca riscul e prea mare.Multumesc
0
14-09-2011, ora 21:09
tembuktu
Nu este medic/terapeut
tembuktu
Eu zic sa mai tai din scorurilea astea.
0
29-09-2011, ora 22:06
Daniw
Nu este medic/terapeut
Daniw
Dragii mei,

Va sfatuiesc sa-l evitati pe Dr. Mocanu de la Spitalul Militar. Tatal meu a suferit doua infarcte la interval de 2 luni. De primul nu a stiut, pe al doilea de la complicatiile primului. Ni s-a recomandat de la spitalul judetean Slatina, unde mai mult mor cu zile pacientii decat sa se faca mai bine sa apelam la dr Mocanu. Am apelat si cu interventii l-au programat la operatie, desi stia ca operatia nu prea are sanse de reusita. I s-au facut 3 by-pass-uri si i s-a montat inel la valva. Postoperatoriu a fost groaznic, 6 luni dormea in pozitie de sezut pt ca i se bloca respiratia. Mergeam la d-soara Alina, medic rezident i se spunea ca e totul ok iar acasa moartea de pe lume. Nici macar digoxin nu i-au recomandat. Noroc cu o dr internista de la Spitalul Judetean Arges. Rezultatul? La nici 2 ani de la operatie, respectiv la 1 an si 8 luni tata a murit subit in somn. La 58 de ani. Inginer agronom.
Iar in urma au ramas bine merci doi nenorociti de doctori care ne-au luat bani cu toptanul. Chiar la 5 luni de la moartea tatalui am de gand sa le fac plangere peste tot si chiar sa vad cum ii pot da in judecata. In sept 2009 ni s-a cerut de la obraz spaga: 40 de mil acest minunat dr. Mocanu, 20 de mil dr. asistent, 10 mil. anestezistul, plus 2 mil/caciula cele 5 asistente. Iar d-soara rezidenta Alina cate 2 mil de fiecare data sa nu mai vb de acest Cristian Gabriel, chirurg care vine cu decapotabila Mercedez la servici si ii lua 2 mil din ochi. Oare de unde? Intelegeti! Va recomand cu caldura Sp din Targu Mures, sau Floreasca ori Fundeni. Daca nu aveti bani nici sa nu va ganditi sa va operati, ce am vazut in postoperatoriu, groaza. Se imputise de vie o pacienta pt ca nu a avut bani sa dea la asistentele care jucau cu nesimtire zuma iar altii mureau. Sa stie toata lumea adevarul si realitate! Sa le dea D-zeu atata bine si atatea zile cat i le-au transformat ei tatalui meu desi stiau ca nu e o reusita dar niste mercenari sa ne ia banii!
0
30-09-2011, ora 23:13
tembuktu
Nu este medic/terapeut
tembuktu
D-l dr Mocanu a venit la tine si a zis: 40 de milioane la mine! Nu te cred! Si in plus in sala nu intra niciodata 5 asistente! E normal sa fi suparata ptr moartea tatalui tau dar nu arunca cu noroi in niste oameni care au salvat in cariera lor sute si sute de vieti! Esti sigura ca ti s-au cerut bani de la obraz cum spui? Eu nu te cred?A existat vreun intermediar? Dr Cristian nu este chirurg, o alta eroare Mercedesul lui nu e o masina decapotabila!
0
03-10-2011, ora 11:12
isad
Nu este medic/terapeut
isad
Nu cred ca doctorii de acolo cer, cel putin noua nu ne-a cerut nimeni nimic, si am intrebat doctorul care sunt preturile dar nu mi s-a raspuns la intrebare.iar pacientii se informeaza de la alti pacienti cat "merge" la dr si restul suitei...asa cum a zis si persoana din comentariul anterior, nu cred ca vine nici un dr. din spitalul ala sa zica da-mi atat..ca daca nu-mi dai nu operez...
Insa, daca te duci cu plicul, il ia, ca asa e "sistemul" si asa au fost invatati...oricum, plicurile se dau dupa operatie, cred ca am ami spus asta..si nu depinde de dr. cum reactioneaza fiecare organism in parte.mie mi-e greu sa cred ca un dr. nu-si face treaba la operatie pentru ca presupune el ca plicul de dupa este insuficient sau lipseste cu desavarsire..
Cat despre milioanele de dinainte si de dupa.(2 milioane la un control..la o rezidenta...la dr.mi se pare exagerat, i-ati dat ca ati avut de unde.dar sunt atatia oameni amarati care nu au sa dea nici zecile alea de milioane de dinainte, nici cele de dupa...si totusi sunt operati.)
Eu cred ca nu trebuie sa-i improscam cu noroi pe doctori..ci pe cei care i-au invatat asa, cu sumele astea astronomice pentru o operatie.
Cat despre ceea ce scrieti despre post operatoriu, iar nu este adevarat...nici acolo nu cere nimeni NIMIC iar asistentele si-au facut treaba.si au avut grija de tata indiferent daca le-am dat sau nu..
Credeti-ma ca va inteleg durerea dar nu va inteleg de ce va plangeti ca ati dat niste bani pe care i-ati avut in speranta ca veti putea cumpara viata tatalui dumneavoastra..
0
03-10-2011, ora 12:19
lauravoica
Nu este medic/terapeut
lauravoica
@angy71
Buna ziua doamna,
Inteleg din comentariile pe care le-am citit pe forumul acesta ca dvs stiti cum se poate lua legatura cu dl. dr. Goleanu, de la spitalul Agrippa Ionescu, de la Balotesti.
Daca ne-ati putea ajuta si pe noi v-am fi foarte recunoscatori.
Este vorba despre tatal meu caruia dl. doctor i-a facut un by-pass coronarian, acum cativa ani, pe vremea cand inca mai lucra la Spitalul Militar.
Multa vreme tatal meu s-a simtit destul de bine, dar in ultima vreme se simte din ce in ce mai rau, a facut si diabet intre timp, intra in fibrilatie des. Anul acesta, pana in iulie a facut doua defibrilari.
Ma gandesc ca, daca macar am putea ajunge la o consultatie la dl doctor ar fi foarte bine.
Cred ar fi suficient daca ne-ati putea spune cand il gasim de garda pe dl doctor.
Va doresc toate cele bune si va multumesc pentru eventualul dvs. raspuns
0
03-10-2011, ora 15:37
CMarian
Nu este medic/terapeut
CMarian
Adresa: Str. Arh. Ion Mincu nr. 7 Sectorul 1, Bucuresti
Telefon: -*

(*modificat de admin)
0
04-10-2011, ora 14:44
lauravoica
Nu este medic/terapeut
lauravoica
Multumesc pentru raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns
408 comentarii 1 2 ..... 789 ..... 13 14 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: