recuperare dupa operatie de bypass
Tatal meu in varsta de 69 de ani a facut in luna mai un bypass, operatia fiind o reusita dpv al medicilor.
Desi operatia a reusit tatal meu nu se simte bine. Asputea sa spun ca se simte mai rau decat inainte de operatie. Are stari de sufocare, ameteli, stari de anxietate si panica ca se sufoca in somn, paloare a fetei, oboseala.
Am tot sperat ca sunt manifestari trecatoare dar din zi in zi devin si mai accentuate. Are ca tratament urmatoarele medicamente: aprovel, aspirina, spironolactona, crestol, preductal. Poate sa fie de la vreo tabeleta? Pot fi manifestari psihosomatice?
Ce ma sfatuiti sa fac?
Am facut si markeri endocrini (TSH si T4) pentru ca am banuit are manifestari provocate de hipotiroidism. Mentionez ca in august 2009 tata a fost operat de ginomastie provocata de crestere a cantitatii de prolactina. Poate sa aiba vreo legatura?
Desi operatia a reusit tatal meu nu se simte bine. Asputea sa spun ca se simte mai rau decat inainte de operatie. Are stari de sufocare, ameteli, stari de anxietate si panica ca se sufoca in somn, paloare a fetei, oboseala.
Am tot sperat ca sunt manifestari trecatoare dar din zi in zi devin si mai accentuate. Are ca tratament urmatoarele medicamente: aprovel, aspirina, spironolactona, crestol, preductal. Poate sa fie de la vreo tabeleta? Pot fi manifestari psihosomatice?
Ce ma sfatuiti sa fac?
Am facut si markeri endocrini (TSH si T4) pentru ca am banuit are manifestari provocate de hipotiroidism. Mentionez ca in august 2009 tata a fost operat de ginomastie provocata de crestere a cantitatii de prolactina. Poate sa aiba vreo legatura?
3 comentarii
Trebuie sa se intoarca la cardiolog pentru controlul la o luna.medicul chirurg cardiolog trebuie sa fie informat despre starea lui.
Am fost si i-a facut EKG holter, la efort si din punctul de vedere al medicului cardiolog este ok.
E prea devreme pentru a fi purtat din nou la cabinete si investigatii, chiar daca s-ar banui o serie de dereglari endocrine.dar nu cred. Trebuie sa stea linistit, sa nu intre in panica caci ce a fost mai greu a trecut, iar daca totusi zilnic e nelinistit si sunt probleme trebuie vorbit din nou cu medicul cardiolog pentru a suplimenta medicatia cu un anxiolitic sau a reevalua situatia.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8operatie de bypas si fumator
- 3Bypass-diabet
- 4by-pass...unde???
- 408bypass coronarian
- 3bypass coronarian
- 0Urgent! Bypass coronarian
- 0evolutie postoperatorie bypass arterial
- 16bypass coronarian
- 6operatie by-pass cu succes
- 4Operatie de bypass
- 3Imposibilitate efectuare bypass
- 1operatie de bypass coronarian
- 2operatie bypass - spitale/dotari - unde?
- 1Operatie
- 1Probleme post operatorii, dupa operatie de schimbare valva si by pass
- 1Bypass aorto-coronarian : unde si cum se obtine o programare ?
- 0Dificultati recuperare bypass coronarian
Mai multe informații despre: Bypass-ul coronarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: