Probleme post operatorii, dupa operatie de schimbare valva si by pass
Buna ziua, este vorba de un pacient de 83 de ani operat pentru schimbare valva si 3 bypass. A iesit din operatie, dar este foarte slabit nu da semne de imbunatatire dupa 30 de zile. Si a revenit din punct de vedere neurologic, dar refuza sa manance nu are putere nu are dorinta sa coopereze cu medicul terapeut, este mai mult intr o stare de somnolenta. Personalitatea pare schimbata iar dorinta de viata parca nu mai exista desi inainte de interventie era foarte optimist si activ pt varsta lui. Care ar fi optiunile urmatoare pt ai imbunatati conditia ? Mentionez ca acum se afla internat la Sanador, unde a fost operat. Exista un spital de recuperare mai bun ? Sa l duc acasa si aduc pe cineva spre ingrijire ?Multumesc anticipat tuturor celor care isi rapesc din timpul propiu sa raspunda.
1 comentarii
Buna ziua,
Văd că postarea dvs e mai veche, însă mă confrunt și eu cu aceeași problema, mama(80 de ani) după operație de schimbare de valvă se manifesta la 2 săptămâni după operație la fel ca și tatăl dvs. Deci va rog spuneti-mi cum a decurs situația la dânsul, și-a revenit din starea de somnolență și lipsa de putere/ voința? Cum au decurs lucrurile?
Mulțumesc pt un posibil răspuns.
Văd că postarea dvs e mai veche, însă mă confrunt și eu cu aceeași problema, mama(80 de ani) după operație de schimbare de valvă se manifesta la 2 săptămâni după operație la fel ca și tatăl dvs. Deci va rog spuneti-mi cum a decurs situația la dânsul, și-a revenit din starea de somnolență și lipsa de putere/ voința? Cum au decurs lucrurile?
Mulțumesc pt un posibil răspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8operatie de bypas si fumator
- 3Bypass-diabet
- 408bypass coronarian
- 3bypass coronarian
- 0Urgent! Bypass coronarian
- 3recuperare dupa operatie de bypass
- 16bypass coronarian
- 6operatie by-pass cu succes
- 0operatie by-pass
- 4Operatie de bypass
- 3Imposibilitate efectuare bypass
- 1operatie de bypass coronarian
- 2operatie bypass - spitale/dotari - unde?
- 1Operatie
- 1Bypass aorto-coronarian : unde si cum se obtine o programare ?
- 0Dificultati recuperare bypass coronarian
Mai multe informații despre: Bypass-ul coronarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: