bypass coronarian
dupa cat timp poti sa vorbesti dupa operatia de bypass???
tatal meu e operat de ier si as vrea sa stiu
va multumesc
tatal meu e operat de ier si as vrea sa stiu
va multumesc
buna seara,
am si eu nevoie de mai multe informatii despre dl Dr Goleanu de la spitalul Balotesti, nr telefon.
am si eu nevoie de mai multe informatii despre dl Dr Goleanu de la spitalul Balotesti, nr telefon.
Bunul Dumnezeu sa le dea sanatate dl. dr. Mihalcescu, dr. Butusina si d-na dr. anestezist Nedelcu de la spitalul Balotesti, ca au reusit sa il salveze pe tatal meu cu inimioara bolnava ce a necesitat protezarea a 2 valve si 2 bypass. Au trecut 4 zile de la operatie si totul este OK. Mergeti cu incredere la acest spital deoarece medicii chiar isi fac meseria cu responsabilitate si bolnavii sunt bine ingrijiti. important este sa ajungeti la 7.00 dimineata acolo sa ii prindeti inainte sa intre in sala.
dle Catalin Brebeanu, va rog trimiteti un mesaj -, referitor la operatia tatalui dvs la Balotesti. Si tatal meu este intr-o situatie asemanatoare, i s-a recomandat o astefl de interventie dar nu avem inca curaj..Va rog frumos, detaliati-mi putin cum au decurs lucrurile( pregatirea din toate punctele de vedere pt operatie) printr-un mesaj privat la adresa de mail scrisa mai sus.
Va multumesc, mi-ati fi de ajutor cu raspunsul dvs !
Va multumesc, mi-ati fi de ajutor cu raspunsul dvs !
-*
Buna seara, citind comentariile de mai sus, mi-am spus ca indraznesc si eu la un sfat medical. Sunt hipertensiva de ani cu AVC-uri repetate. Am tratat mereu hipertensiunea. Anul trecu am fost la Tg.Mures si mi-am facut Coronarografie si mi s-a spus ca : sistem coronarian dominant drept. Trunchi ACS trifurcat, fara leziuni, ADA prezinta stenoza ostila 30% si ocluzie cronica la inceputul seg. II, periferia vasului se evidentiaza doar prin colaterale contralaterale. Prima artera diagnosticata este un ram important, bifurcat cu origine proximala, ce prezinta in zona mijlocie o stenoza de 80%. Ram intermediar cu stenoza 40-50% in zona mijlocie, ACX prezinta doar mici neregulatii. ACD vas foarte important, ce da colaterale epicardice si trasseptale spre ADA ; a. descendenta posterioara este stenotica 40-50% la origine. Mi-a sa recomandat operatie. Sincer sa fiu nu stiu ce sa fac, sunt la o varsta 66 ani, singura. Si nici nu stiu in ce parte sa o apuc. Sa stau cu tratamentul care mi s-a dat.. Rog din suflet un sfat profesional. MARIA
(*modificat de admin)
Buna seara, citind comentariile de mai sus, mi-am spus ca indraznesc si eu la un sfat medical. Sunt hipertensiva de ani cu AVC-uri repetate. Am tratat mereu hipertensiunea. Anul trecu am fost la Tg.Mures si mi-am facut Coronarografie si mi s-a spus ca : sistem coronarian dominant drept. Trunchi ACS trifurcat, fara leziuni, ADA prezinta stenoza ostila 30% si ocluzie cronica la inceputul seg. II, periferia vasului se evidentiaza doar prin colaterale contralaterale. Prima artera diagnosticata este un ram important, bifurcat cu origine proximala, ce prezinta in zona mijlocie o stenoza de 80%. Ram intermediar cu stenoza 40-50% in zona mijlocie, ACX prezinta doar mici neregulatii. ACD vas foarte important, ce da colaterale epicardice si trasseptale spre ADA ; a. descendenta posterioara este stenotica 40-50% la origine. Mi-a sa recomandat operatie. Sincer sa fiu nu stiu ce sa fac, sunt la o varsta 66 ani, singura. Si nici nu stiu in ce parte sa o apuc. Sa stau cu tratamentul care mi s-a dat.. Rog din suflet un sfat profesional. MARIA
(*modificat de admin)
Curaj...nici noi nu am avut, dar era singura solutie. Pregatirea difera de la pacient la pacient. Tata a fost internat 2 sapt. in care i s-au facut analize si coronarografia dupa care operatia.
Buna ziua,
as dori dori si eu cateva informatii despre cum decurge operatia de bypass coronarian de la spitalul Balotesti, etc.Sunt programat cu mama pentru operatie.Astept.
as dori dori si eu cateva informatii despre cum decurge operatia de bypass coronarian de la spitalul Balotesti, etc.Sunt programat cu mama pentru operatie.Astept.
Cine ma poate ajuta va astept cu un mesaj privat -*.Va multumesc anticipat din tot sufletul.
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Buna ziua ! Tatal meu a fost internat la sectia de CARDIOLOGIE cu 2 saptamani inainte de operatie, timp in care i s-au facut toate analizele. Starea lui de sanatate a fost una destul de buna, singurul organ afectat al sau fiind inima. Cu o zi inaintea operatiei s-au facut toate pregatirile necesare pentru intrarea in operatie(clisma, epilat). Dimineata la ora 8 a fost dus in sala de operatie, iar la ora 15:30 domnul dr. Mihalcescu a venit si ne-a anuntat ca totul a decurs bine, pacientul fiind stabil, insa urmatoarele 24 de ore ce vor urma sunt critice pentru a observa functionarea inimii in noile conditii. A fost detubat in jurul orei 20:00, cand si-a revenit si din anestezie. In dimineata zilei urmatoare, la ora vizitei (10:00-11:00), am putut intra la TERAPIE INTENSIVA unde am vorbit cu tatal meu. Trebuie sa mentionez ca desi se poate intra si vorbi, comunicarea se realizeaza destul de greu datorita raguselii(datorata intubarii) si mastii de oxigen. La terapie i-au fost necesare servetele umede, apa plata(de preferat sticle de 0.5l), paie si prosoape de bucatarie. In sala de terapie a fost tinut timp de o saptamana sub supraveghere continua si foarte atent ingrijit, dupa care a fost mutat la salon unde a mai stat inca o saptamana. Alti pacienti ies si mai repede, chiar si dupa o saptamana in functie de complexitatea operatiei si rezultatul analizelor de dupa. Mentionez ca orele de vizita la CHIRURGIE sunt 10:00-11:00 respectiv 16:00-17:00 fara nicio abatere (nu se intra mai devreme, nu se sta mai mult).
Va multumesc pentru informatii, si daca pot sa va mai intreb, nici nu stiu cum sa spun sau cum sa va mai intreb si alte amanunte, v-as fi recunoscator.
Dle Catalin, va multumesc si eu pt detalii.. sint foarte importante pentru noi.
Ca si cealalata persoana care intreaba si eu sint interesate si de alte aspecte ale interventiei.. adica costurile.
Pentru ca este un subiect mai delicat si poate nu este bine sa faceti public raspunsul dvs, am rugamintea sa-mi scrieti daca puiteti -.
cit a costat operatia si in ce a constat ea ( cite bypassuri, daca s-au inlocuit si valve.. )
Va multumesc !
Ca si cealalata persoana care intreaba si eu sint interesate si de alte aspecte ale interventiei.. adica costurile.
Pentru ca este un subiect mai delicat si poate nu este bine sa faceti public raspunsul dvs, am rugamintea sa-mi scrieti daca puiteti -.
cit a costat operatia si in ce a constat ea ( cite bypassuri, daca s-au inlocuit si valve.. )
Va multumesc !
2 valve ( aorta si mitrala) protezate (inlocuite) si 2 baypass-uri. Operatia a fost foarte riscanta, sansele foarte foarte mici si datorita faptului ca era o boala veche, nedepistata la timp si fara niciun fel de simptome. De cele 2 baypass-uri am fost anuntati cu 2 zile inaintea operatiei. Despre bani ce sa va spun...nu este o suma anume, nu iti cere nimeni nimic, Daca vrei sa dai ceva...dai din respect ptr. acei oameni care aproape 8 ore nu mananca, nu servesc o cafea, doar ' tintesc inima '.
VA multumesc pentru raspuns. Un singur lucru as vrea sa mai imi spuneti ce virsta are pacientul?
Tata are 77 ani...si ma tem ca si asta este un criteriu..sau o problema..nu stiu..
Tata are 77 ani...si ma tem ca si asta este un criteriu..sau o problema..nu stiu..
Multumesc mult. Orice informatie este binevenita.Sper ca ma intelegeti in ce situatie sunt.Mai ales ca se apropie data la care va trebui sa ma prezint la spital. Sunt din provincie si ma gandesc la toate lucrurile, , ai ales cum voi proceda si cu cazarea in zona, pana cand cel putin am certitudinea ca s-a trezit din anestezie, etc. Inca o data va multumesc si poate mai vorbim.
Formidabil Balotestiul ! Operatie pe 21 03 2013 si pe 28 03 deja suntem acasa Multumim Domnilor Doctori BUTUSINA MIHALCESCU si Dna anestezist ISAIA ! NE plecam cu respect in fata lor.
Am 55 ani sex masculin dupa coronografie am ramas surprins ca am atat de grave probleme la inima ( am avut un infart 1998), diagnostic la externare recent:boala cardiaca ischemica-stenoza 50% trunchi comun, stenoza 90% IVA proximal.OCLUZIE IVAmedie.STENOZA 70% IVP( DIN ACD).STENOZA70% RAM POSTERO-LATERAL(DIN ACD) Hipertensiune arterialagrad 3 risc aditional inalt ;DISLIPIDEMIE. OARE MAI AM VREO SANSA, IN URMA UNEI INTERVENTI.Unde i-mi sugerati sa fac interventia, sunt din Buc. astept raspuns, scuze pt greseli. Sanatate tuturor.Sincer i- mi este frica, frica care da in disperare.
Va sfatuiesc Balotesti ! Acolo am rezolvat 4 by passuri +1 valva, toate in urma unui infarct ! Din momentul in care intrati in legatura cu medicii ( in urma consultului lor ), lucrurile merg pe un fagas corect. Exista disciplina, profesionalism, rigoare. SA NU VA TEMETI SUB NICI O FORMA ! SUNTETI PE MAINI COMPPETENTE ! Cel putin pt. noi asa a fost ! CURAJ va dorim !
Multumesc pt sfat si incurajari, dar tinand seama de diagnostic la balotesti cand m ar putea programa pt interventie avand in vedere ca recomandarea medicului de la coronarografie este de a o face in regim de urgenta, stiti un doctor, stiti un cost, scuze pt indrazneala, multumim anticipat.
Si eu sustin parerea lui ilinois, si eu am fost multumit de cum a fost tratat tatal meu in acest spital. Pentru ca operatia foarte dificila a tatalui meu a fost un succes, eu consider echipa formata din dl. dr.Mihalcescu, dl. dr. Butusina si d-na dr. Nedelcu ca pe niste oameni cu maini de aur. Dar nu pot nega si rezultatele la fel de mult de apreciat ale dl. dr. Goleanu vazute de mine in spital.
Pt. marimoni1- Doctorul care va facut coronografia sa va dea trimitere pt. interventia chirurgicala catre Balotesti ( Goleanu Butusina Mihalcescu ), sa fiti in fata cabinetului in jur de 6, 45si va vor spune toti pasii ce trebuie urmati cu strictete. Plus ca in spital veti afla toate detaliile de care aveti nevoie ! Totul este absolut rezonabil
Pentru ilinois.Multumesc pt. sfaturi si sper sa am noroc.Sanatate tuturor.
Buna ziua, urmeaza sa ma operez in mai la sp.din Balotesti este cineva care a facut de curand interventie si daca poate sa-mi dea cateva sfaturi care sigur ma vor ajuta, multumesc.
Buna ziua, il cunoaste cineva pe dl doctor chirurg CEBOTARU THEODOR IONEL, din cate am auzit dansul a operat cu succes la cluj, brasov, va intreb cu speranta ca cineva ia fost pacient, pt ca urmeaza cat de curand sa fac o interventie bypass.
La dl. dr. Cebotaru am vrut si noi sa ajungem prima data, dar dumnealui acum este la spitalul Monza, iar cand am trimis rezultatul la acest spital, si am aflat si pretul, atunci ne-am indreptat spre spitalul Balotesti despre care pot spune ca nu regret nimic, ba din contra am avut de castigat.
PENTRU CATALIN, daca se poate sa-mi spuneti cati ani are tatal dv. cum se simte azi, dupa mai mult de doua luni de la interventie, ma interesaza toate acestea pt ca dupa pasti imediat urmeaza sa fac op (3 by-pass).
Tatal meu are 64 ani, se simte bine dupa oreratie (astazi are o luna ), iar operatiile (piept si picior ) sunt aproape vindecate. Face zilnic plimbari, si cate 2 ore sta plecat, si nu vine obosit, mananca f. bine ( el inainte manca putin )si se odihneste bine.
Buna ziua,
imi puteti spune, va rog, cat costa o consultatie la Dl. Dr. Goleanu? Mama mea are 2 artere infundate si de la spitalul Floreasca ne-au recomandat in urma unei coronografii (efectuata ieri) montarea unui bypass.stiti cumva cat ar trebui sa dam???
Multumesc frumos.
imi puteti spune, va rog, cat costa o consultatie la Dl. Dr. Goleanu? Mama mea are 2 artere infundate si de la spitalul Floreasca ne-au recomandat in urma unei coronografii (efectuata ieri) montarea unui bypass.stiti cumva cat ar trebui sa dam???
Multumesc frumos.
BUNA ZIUA, am revenit dupa o interventie avuta la Fundeni de 2 by-passuri executata super de doctorul RASVAN VASILE, SUPER OM, FELICITARI SI PE ACEASTA CALE.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8operatie de bypas si fumator
- 3Bypass-diabet
- 0Urgent! Bypass coronarian
- 0evolutie postoperatorie bypass arterial
- 3recuperare dupa operatie de bypass
- 16bypass coronarian
- 6operatie by-pass cu succes
- 0operatie by-pass
- 4Operatie de bypass
- 3Imposibilitate efectuare bypass
- 1operatie de bypass coronarian
- 2operatie bypass - spitale/dotari - unde?
- 1Operatie
- 1Probleme post operatorii, dupa operatie de schimbare valva si by pass
- 1Bypass aorto-coronarian : unde si cum se obtine o programare ?
- 0Dificultati recuperare bypass coronarian
Mai multe informații despre: Bypass-ul coronarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: