bypass coronarian

408 comentarii 1 2 ..... 91011 ..... 13 14 Înainte ›
0
12-01-2012, ora 12:50
vsl_andreea
Nu este medic/terapeut
vsl_andreea
Imi cer scuze ca sunt atat de insistenta dar ne-a cam speriat gandul de operatie si tata isi face mari probleme de recuperare tinand cont de faptul ca el munceste.Puteti sa-mi spuneti dupa cate zile de la operatie s-a dat jos din pat, ajunsa acasa se deplasa sau trebuia sa stea numai in pat si cam dupa cate zile poti iesi la plimbare.
Va multumesc frumos.
0
12-01-2012, ora 13:02
Stefan_BV
Nu este medic/terapeut
Stefan_BV
Am fost in situatia dumneavoastra (ca majoritatea celor de aici) asa ca va inteleg perfect. Nu va cereti scuze ci intrebati absolut orice va trece prin cap.
Mama a inceput sa circule la 3-4 zile dupa operatie si dupa 7 zile de spitalizare a iesit din spital pe picioarele ei. Mersul e chiar indicat (pe distante scurte si cu pauze dese). Obosea repede si se aseza des dar in niciun caz nu a stat mereu intinsa. Doctori ne-au recomandat miscare si plimbare zilnica dar din cauza vremii de afara (aici e zapada si polei) plimbarile le-am facut prin casa, ca sa evitam frigul sau vreo cazatura.
Miscarea mainilor e cea care "limiteaza" activitatile deoarece datorita sternului sectionat nu are voie sa-si duca coatele spre spate (cam asta e si rolul corsetului - sa tina sternul unit). De mers se poate merge fara probleme.
Din spusele doctorilor, o recuperare care sa permita revenirea la munca tine 2-3 luni dar depinde foarte mult si de starea generala a pacientului.
Mama are 70 de ani si la o luna face plimbari dese, spala vase (cand eu nu o vad) si face pe ascuns mici treburi prin casa :) Oboseala e din ce in ce mai rara.
0
12-01-2012, ora 14:30
florin-pye
Nu este medic/terapeut
florin-pye
Buna ziua la toata lumea ma multumim ca exista forumu acesta
0
15-01-2012, ora 14:20
Aspazia_BV
Nu este medic/terapeut
Aspazia_BV
Buna ziua. Eu sunt mama lui Stefan_BV. Pe 13 decembrie am fost operata de inima (bypass coronarian) la CLINICCO Brasov.
Pana acum, fiul meu s-a ocupat de informare dar cred ca de acum sunt in stare sa va ofer eu detalii la "prima mana".

Va doresc multa sanatate si intrebati cu incredere!
0
15-01-2012, ora 21:24
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
Buna seara tuturor! Inainte de toate multa sanatate ptr toti si mult curaj celor care trec prin momentele unei mari dileme inainte de aflarea unui diacnostic sigur sau al unei operatii de by-pass. Sotul meu luna viitoare implineste un an de la operatia de triplu by-pass.Multumim lui Dumnezeu si Oamenilor cu Maini de Aur de la Spit. din Balotesti...Dr Goleanu si intregii sale echipe. Pe 3 Ianuarie 2012 a inceput serviciul...o stare de sanatate perfecta. La sfarsitul lui februarie mergem la control. O seara linistita!
0
24-01-2012, ora 19:07
marianbarbu5
Nu este medic/terapeut
marianbarbu5
buna ziua! tatal mei a fost operat in urma cu ani de triplu baypas la spitalul militar de catre dosctorul Mircea Patrut ! toate bune pana in urma cu 1 sapt cand a facut un infarct, l-am dus de urgenta la spital si s constatat ca 2 artere sunt din nou infundate si doct i-a spus ca in romania sunt sanse minime pentru a doua operatie ! i-a spus ca se poate opera in Germania sumaoperatiei fiind de 25 mii euro! vs sa va rog daca stiti pe cineva care s operat a doua oara de baypas !? va multumesc
0
29-01-2012, ora 21:11
Mariana Z.
Nu este medic/terapeut
Mariana Z.
Pentru angy71, sunt din Galati si nu pot sa ma duc la ghici pana acolo, stiti vreun nr. de tel. ceva ca sa iau legatura cu dr. Goleanu de la Balotesti? M-ati ajuta f.mult...daca as putea ajunge la dansul !
0
30-01-2012, ora 12:58
vsl_andreea
Nu este medic/terapeut
vsl_andreea
Buna ziua,
Maine este programat tatal meu pentru o operatie triplu bypass la spitalul Floreasca la doctorul BRADISTEANU.

VA ROG !!!!!
Cine s-a operat la acest doctor sa-mi spuna cam care este suma pentru o astfel de operatie si ce parere are despre dl doctor.
Inca o data VA ROG, nu pot afla care este suma in situatiile astea.
0
30-01-2012, ora 13:06
CMarian
Nu este medic/terapeut
CMarian
http://www.comunicatedepresa.ro/arteriograf/ucigasul-tacut-/

Bolile cardiovasculare sunt cei mai mari vamesi ai vietii din zilele moderne. Preventia lor reprezinta o problema nu numai din punct de vedere a sistemului sanitar, dar si din punct de vedere al economiei, pentru ca tratamentul si posttratamentul lor pun o povoara imensa asupra sistemelor de asistenta sociala. Evaluarea varstei arteriale este cea mai simpla si cea mai eficienta metoda pentru clasificarea riscurilor individuale, prin care pot fi prevenite chiar si evenimentele fatale.

Ucigasul tacut...
0
31-01-2012, ora 13:24
Mariana Z.
Nu este medic/terapeut
Mariana Z.
Pentru florin-pye,
V-ati operat ? La d-nul Dr. Goleanu?
Daca da cum a decurs operatia, cum va simtiti, cat ati stat internat? Am reusit sa vorbim si noi cu d-nul Dr. si-l asteapta luni pe tata, pt. consultatie (cu coronarografia deja facuta). Am mari emotii pentru cele 4 bypass-uri pe care tb. sa le faca.
0
31-01-2012, ora 18:40
florin-pye
Nu este medic/terapeut
florin-pye
Buna seara nu nu mam operat nu este nevoie deocamdata o sa pun un stent dar stai linistita esti pe maini bune
drf.goleanu este un dr foarte bun mergi pe mana dansului multa sanatate
0
31-01-2012, ora 19:21
florin-pye
Nu este medic/terapeut
florin-pye
Pentru mariana z Dl. Dr. Col. GOLEANU VIOREL un om de mare caract er si profesionalism mergi pe mana dansului
luni dimineata ma internez si eu pentru un stent asteptam stiri de la tine trebuie sa ei legatura cu angy ia stie mai multe despre operatie si cum adecurs in cat timp sa refacut eu am vb cu ia sotul ei sandu se simte foarte bine multa sanatate
0
05-02-2012, ora 12:27
gabbri
Nu este medic/terapeut
gabbri
buna ziua.am simtit nevoia sa revin cu un raspuns ce poate fi de ajutor cuiva...dupa ce am renuntat la dr halpern de la fundeni.am ajuns din fericire la dr Muresian Horia care este seful sectiei de chirurgie cardiovasculara la spitalul Universitar.dupa ce i-au facut tatalui meu erteriografia si coronarografia i-au depistat toate cele 3 artere ale inimii infundate.dr muresian a decis sa-i faca o revascularizare periferica ptr ai salva piciorul.operatia a fost mare.insa a fost reusita.acum pulsurile de la picioare se simt...iar sangele a inceput sa-i circule si la picioare pana jos...i-au curata degetul care facuse un mic punc de cangrena deasupra unghiei insa nu i-au taiat nimic.a stat 3 zile la terapie intensiva insa acum a incepu sa mearga si se simte bine.sunt f multumita de acest doctor si de echipa lui care si-au dat toata silinta si au grija de el in continuare.voi reveni si cu alte pareri cand il voi scoate din spital.noua ne-a fost f frica sa nu-i fie amputat piciorul si am apreciat ca dr Muresian a exclus aceasta varianta dorind sa faca aceasta revascularizare ptr a debloca arterele inimii si in acelasi timp a readuce pulsurile pe picioare.doamne ajuta si sanatate tuturor!!!
0
07-02-2012, ora 00:35
hylldegar
Nu este medic/terapeut
hylldegar
Pt. "gabbri": Dr Halpern Rafael este chirurg cardiovascular dar nu face decat chirurgie vasculara, asa ca daca ai boala coronariana( la inima) degeaba te duci la el pt ca nu opereaza astfel de cazuri, insa cei de la Fundeni se bazeaza pe profesionalismul lui cand e vorba de operatii vasculare complexe. Pt a face o interventie chirurgicala la un picior cu arterele afectate un chirurg are nevoie de arteriografie pt a vedea cum arata arterele membrului cu probleme, si la ce operatie se preteaza acele leziuni. Coronarografia, este tot o arteriografie dar a arterelor inimii, si a fost indicata tatalui tau pt a se vedea in ce stadiu sunt si vasele inimii, mai ales daca pacientul acuza dureri in piept sau antecedente de infarct, in asa fel incat operatia la picior sa se faca in siguranta, fara a exista riscul ca pacientul sa faca vreo complicatie cardiaca perioperatorie. Faptul ca are 3 artere infundate la inima impune luarea in evidenta de catre un cardiolog, si se poate merge, in functie de cat de infundate sunt arterele, pana la necesitatea unui bypass aortocoronarian, o operatie la inima, mult mai delicata si importanta decat cea facuta la picior. Ceea ce vreau sa intelegi este ca operatia la picior nu a salvat inima, ci doar piciorul. Vasele inimii raman in continuare afectate, iar daca stenozele avanseaza se va pune discutia unei stentari sau a unei operatii pe cord deschis-revascularizare miocardica.Si fara sa ma hazardez, pot spune ca operatia facuta la SUUB ( presupun un bypass femuro-popliteu), se facea in siguranta si cu reusita garantata si de catre chirurgii vasculari din Fundeni, inclusiv Dr Halpern.
0
07-02-2012, ora 09:51
Mariana Z.
Nu este medic/terapeut
Mariana Z.
Pentru florin-pye,
V-ati mai internat luni ? Vi s-a montat d-nul Dr. Goleanu stentul?
Cum va simtiti, cat ati stat internat? Noi n-am mai reusit sa ajungem, din cauza inzapezirilor.Ne-am hotarat sa nu riscam si sa amanam plecarea la Bucuresti dupa ce se mai stabilizeaza vremea, ca sa nu complicam situatia. Speram sa ne mai primeasca d-nul dr. Goleanu.
0
07-02-2012, ora 11:31
LiviaA
Nu este medic/terapeut
LiviaA
pt marianbarbu5: ce ati mai facut cu tatal dvs?
din pacate, am vazut tarziu postarile din ultima perioada... as vrea sa va pot da un sfat, insa nu legat de a doua operatie de by-pass, ci de faptul ca si la tatal meu am fost trimisi in alta tara, caci la noi, nici la Fundeni, nici la Floreasca, nici la Balotesti si nici la Tg. Mures nu ne-au dat sanse de reusita operatiei.
si asa am ajuns la Timisoara, la domnul dr Marian Gaspar de la Clinica de boli cardiovasculare, care opereaza impreuna cu domnul dr Laufer Gunther din Austria. si ma pot "lauda" ca au trecut 10 luni de la operatie si...traieste!!! intr-adevar, nu mai face efort de nici un fel (era oricum pensionar), doar plimbari, insa traieste! nu sunt vorbe in desert, ci doar sunt inca marcata de tot ce ni s-a intamplat anul trecut, cand toti doctorii ne spuneau ca poate muri in orice clipa fara operatie, pe de alta parte, operatia il va omori...
ideea este ca domnii doctori mai sus mentionati fac operatii grele si de aceea mi-am permis sa va dau acest sfat. repet, nu stiu care este situatia in cazul celei de-a doua operatii de by-pass.
pentru detalii, ma puteti contacta tot aici.
multa sanatate tuturor!
0
10-02-2012, ora 06:07
florin-pye
Nu este medic/terapeut
florin-pye
pt mariana z DR.GOLEANU nu pune stenturi dasnul opreaza pe inima schimnba valve face baypassuri
DR.RADU Edasu pune stnuri face coronografi este un om mare acum sant acasa ma-m externat joi mi-a pus un stent
multa sanatate la toata lumea si sa va spun ceva daca mergeti la balotesti mergeti fara grija este un spital bun si dr super buni GR GOLEANU DR BUTUSINA DR RADU SANT SUPERI DOCTORI MERGETI CU CE-A MAI MARE INCREDERE
0
16-02-2012, ora 13:20
gabbri
Nu este medic/terapeut
gabbri
Am revenit cu un raspuns...tatal meu a fost operat de seful sectiei de chirurgie cardio-vasculara..bineinteles ca i-au facut mai intai coronarografia...i-au desfundat in primul rand arterele inimii dupa care i-au facut baypass la picioare.din fericire i-a fost salvat si degetul deoarece in cele 2 sapt petrecute in spital degetul isi revenise iar sangele circula.doar l-au curata...multumesc lui dumnezeu acum este acasa si se simte f bine.multumesc doctorului Muresian si interegii echipe de la Municipal.nu m-au pus sa alerg dupa sange sau sa ma puna pe drumuri in alte orase ptr analizele pe care le cerea cum am patit la dr halpern...totul s-a facut in spital si nu mi s-a cerut absolut nimic.nici acum nu-mi vine sa cred ca am scapat.eram distrusa acum vreo luna cand acesta nu a mai dorit sa faca nimic si nu stiam unde sa ajung mai repede caci situatia era destul de urgenta.multa sanatate tuturor!!!
0
16-02-2012, ora 14:11
CMarian
Nu este medic/terapeut
CMarian
gabbri, te-as ruga sa-mi explici in cea constat revascularizarea piciorului! A facut o incizie la abdomen si pe acolo i-au bagat tatalui tau niste catetere? Sau stenturi? Da-mi mai multe explicatii te rog! Si spune-mi si mie de cati ani sufera tatal tau de arterita?
0
20-02-2012, ora 14:51
cristina65
Nu este medic/terapeut
cristina65
(BY-PASS CU SUCCES )
Se implinesc 2 ani de cand unchiul meu a fost operat la Spitalul Militar de domnul dr. LUCIAN GHEORGHE - triplu by-pass si inlocuire de valva mitrala. Se simte foarte bine, daca acum doi ani nu putea face nici cel mai mic efort deoarece avea dureri si se sufoca acum este un om normal (conduce masina, merge cu bicicleta).
Va multumim pentru tot ce ati facut pentru noi, pentru amabilitatea, disponibilitatea si umanitatea care va caracterizeaza.
Ii multumim si domnului general profesor dr. ION TINTOIU care va recomandat ca fiind cel mai constiincios chirurg pe care l-a vazut facand integral operatiile de la inceput si pana la sfarsit; care se ocupa personal de evolutia pacientului dupa operatie si pana la externare. Va multumim din suflet!
0
27-02-2012, ora 14:29
mihaig
Nu este medic/terapeut
mihaig
Eu voiam sa va recomand spitalul Clinicco din Brasov. Am fost si eu in situatia dvs. si stiu cat de greu este sa luati o decizie. Tatal meu in varsta de 68 de ani a fost diagnosticat in 2011 cu insuficienta mitrala severa prin ruptura de cordaj si i s-a recomandat sa fie operat pentru a-i inlocui valva mitrala. Va spun sincer ca am fost foarte speriati. Din fericire am aflat de spitalul acesta privat din Brasov care este specializat pe probleme cu inima. Merita. Nu am avut de ce sa ma plang. Interventia a decurs fara probleme si tata, doamne ajuta, e bine. Multa sanatate.
0
28-02-2012, ora 19:53
ElenaBuc
Nu este medic/terapeut
ElenaBuc
In momentul in care recomandati un spital privat cum este cel din Brasov (care este finantat din banii de la casa de asigurari de sanatate, ca oricare alt spital de stat si care in plus percepe de la fiecare pacient o taxa, care reprezinta de fapt un profit) ar trebuii sa spuneti si costurile unei asemenea interventii (sume cuprinse intre 6000-10.000 euro).
Probabil pentru unii merita, dar pentru cei mai multi aceste sume reprezinta o condamnare, iar singura lor sansa o reprezinta spitalele de stat si medicii care nu fac profit din viata pacientilor.
Ii multumim domnului dr. LUCIAN GHEORGHE de la Spitalul Militar Central, in curand se implinesc 3 luni de cand a operat-o pe verisoara mea (inlocuire de valva mitrala si aortica) si urmeaza sa venim la control.
0
28-02-2012, ora 20:32
Stefan_BV
Nu este medic/terapeut
Stefan_BV
Stimata Doamna,
Un spital privat beneficiaza de o decontare minima din partea statului roman iar diferenta o reprezinta in principal calitatea serviciilor. Mi-am pierdut tatal acum 10 ani in cel mai bun spital de neurochirurgie din Romania, nu din vina medicilor exceptionali ci din vina unui personal auxiliar care a adormit in post, dupa ce a fost platit pentru o noapte cu o treime din salariul meu in acea vreme. Imi pare rau de situatia existenta dar un medic ar trebui sa faca profit enorm din meseria lui, pentru simplu fapt ca salvarea unei vieti ar trebui sa primeze in fata grijilor facturii de incalzire. Avem medici exceptionali care lucreaza pe nimic dar asta nu inseamna ca sunt oameni fericiti. CAS-ul deconteaza cele mai ieftine implanturi si cele mai banale operatii, ignorand durata de functionare a lor precum si latura umana din spatele fiecarui medic.
Sustin si voi sustine cu inversunare initiativa privata, din simplul motiv ca, nu doar in cazul meu, zilele libere de la servici pentru a sta langa pacient, costurile medicamentelor inexistente in spitalele de stat si mancarea adusa de acasa ajung sa rivalizeze cu preturile oferite de clinicile particulare.
Nu vreau sa starnesc o disputa, caci am tot respectul fata de oamenii mununati care salveaza vieti dar le apar si le voi apara mereu dreptul la un trai decent, in conditiile unui stat roman care ii plateste cu nasturi.

Cu respect,
Stefan
0
28-02-2012, ora 23:37
mihaig
Nu este medic/terapeut
mihaig
Din pacate si eu, ca si altii am avut experiente urate cu spitalele de stat, de care nici nu vreau sa imi amintesc.In ceea ce priveste costurile sa nu ne amagim ca la stat e gratis. Am platit mai mult la clinicco, poate mai mult decat ne puteam permite, dar pusi in fata unei situatii care risca sa devina tragedie cauti solutii. Prefer sa fac eforturi decat sa pun in pericol persoanele care conteaza in viata mea. Seara buna.
0
21-03-2012, ora 19:51
marioara33
Nu este medic/terapeut
marioara33
Buna ziua,

as dori sa stiu care sunt costurile unei operatii de bypass la Spitalul Blaotesti. Soacra mea are nevoie de 2 bypass-uri si vreau sa stiu la ce suma sa ne asteptam!
Va multumesc.
0
26-03-2012, ora 11:05
MACRY_1946
Nu este medic/terapeut
MACRY_1946
Am fost operat de d-nul acum G-ral Dr Goleanu Viorel si echipa sa Dr. Butusina si DR. Lazar de bypass coronarian 2 si carotidian pe data de 01 08 2011 si ma simt f.f. bine toata admiratia si recunostinta fata de acesti oameni le urez numai bine si sanatate lor si la familiile lor
DR Goleanu are mainile de aur sa fie binecuvantat de dumnezeu ma numesc FUFA ION din BUCURESTI
0
27-03-2012, ora 14:25
msc4767
Nu este medic/terapeut
msc4767
Buna ziua,
Va rog sa-mi dati numaul de mobil al domnului dr. Lucian Gheorghe. Eu am un numar dar imi raspunde operatorul si imi spune ca este numar nealocat.
Va rog mult, este o urgenta!
-

Multumesc!
Catalin
0
05-04-2012, ora 21:19
miriamsimona
Nu este medic/terapeut
miriamsimona
Buna seara!
Bunica mea trebuie sa faca un triplu bypass si i'as ruga pe cei ce s'au operat operat la domnul doctor Goleanu sa lase pareri. As dori sa stiu de asemenea si la ce suma s'a ridicat intreaga procedura. Multumesc anticipat!
0
16-04-2012, ora 22:32
m_rodica
Nu este medic/terapeut
m_rodica
Tatal meu trebuie sa faca o operatie de bypass coronarian la Timisoara. Stie cineva care sunt tarifele la o astfel de operatie? Am inteles ca se plateste cam tot, dar la ce suma se ridica operatia? Am inteles ca nu se mai deconteaza nimic!
0
16-04-2012, ora 23:19
margherita
Nu este medic/terapeut
margherita
Mama mea a fost operata pe 3 aprilie la Iasi, la institutul de cardiologie, de triplu bypass, iar maine o sa fie externata.Se simte bine si sper sa decurga totul bine cu recuperarea.Intreaga operatie ne-a ajuns in jur de 100 milioane.In ceea ce privesc, conditiile de spitalizare si asistenta medicala, nimic de obiectat.
Adaugă un comentariu / răspuns
408 comentarii 1 2 ..... 91011 ..... 13 14 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: