bypass coronarian
Ma numesc Claudia, si tatal meu urmeaza sa faca un by pass coronarian. Implicatiile sunt multe, am inteles. Sincer, ma intereseaza onorariile ce se percep la o asemenea operatie.
3 comentarii
Daca-ti zugravesti in casa tu pui afis si intrebi de onorariu in scara blocului ? Nu vorbesti direct cu zidarul ?
Daca tatal dvs este asigurat (sau pensionar), beneficieaza de gratuitate in spitalele de stat. Daca dvs. postati un anunt intreband ce ciubuc se da la doctor, in conditile in care un cardio-chirurg primar are salariu de aprox. 4000 ron, intretineti un cerc vicios.
Astfel toata presa a ajuns sa ne acuze, pe toti medicii de aceasta practica.
Daca doriti sa va exprimati recunostinta fata de chirurg sunteti libera sa o faceti cand si cum credeti de cuvinta!
Daca medicul din spitalul de stat va cere banii pentru operatie este de datoria dvs. sa-l reclamati.
Astfel toata presa a ajuns sa ne acuze, pe toti medicii de aceasta practica.
Daca doriti sa va exprimati recunostinta fata de chirurg sunteti libera sa o faceti cand si cum credeti de cuvinta!
Daca medicul din spitalul de stat va cere banii pentru operatie este de datoria dvs. sa-l reclamati.
Imi cer scuze pentru supararea d-nului doctor. Nu am vrut sa fac nici o aluzie, doar ca este necesar, asa consider eu, sa fii dragut cu medicul care te opereaza. Oricum mi-a raspuns dumnealui la intrebare, si ii multumesc.(este vorba de "autor"danxpopescu)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8operatie de bypas si fumator
- 3Bypass-diabet
- 4by-pass...unde???
- 408bypass coronarian
- 0Urgent! Bypass coronarian
- 0evolutie postoperatorie bypass arterial
- 3recuperare dupa operatie de bypass
- 16bypass coronarian
- 6operatie by-pass cu succes
- 0operatie by-pass
- 3Imposibilitate efectuare bypass
- 1operatie de bypass coronarian
- 2operatie bypass - spitale/dotari - unde?
- 1Operatie
- 1Probleme post operatorii, dupa operatie de schimbare valva si by pass
- 1Bypass aorto-coronarian : unde si cum se obtine o programare ?
- 0Dificultati recuperare bypass coronarian
Mai multe informații despre: Bypass-ul coronarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: