bypass coronarian

408 comentarii 1 2 ..... 678 ..... 13 14 Înainte ›
0
28-02-2011, ora 20:35
florin-pye
Nu este medic/terapeut
florin-pye
Cati ani are sotul tau unde a facut operatia ?
si trebuie sa fac imi este foarte frica
0
28-02-2011, ora 20:41
florin-pye
Nu este medic/terapeut
florin-pye
cam cat te-a costat operatia multumesc si multa sanatate
0
01-03-2011, ora 20:52
klaudia75
Nu este medic/terapeut
klaudia75
draga florin, incearca sa iei leg cu noi maine seara pe mes. -*

(*modificat de administrator)
0
03-03-2011, ora 11:20
iuly74
Nu este medic/terapeut
iuly74
florin-pye...trebuie sa fii tare, sa ai curaj.Doar tu iti poti induce starea asta, stiu ca e greu, dar n-ai incotro. Eu nu am avut si nici nu am probleme dupa operatie.Nu am avut dureri, ci doar o usoara mancarime a pielii in zonele operate, e normal...dar cand am iesit din spital dupa operatie ( dupa 10 zile ) operatie deja incepuse sa se cicatrizeze.A zis cineva mai sus ca i-a supurat operatia...nu e normal.Eu muncesc, nu am nimic, totul e in regula...tratament, regim si tot tacamul ( trebuie sa te tii de ele neaparat ! ). Va doresc la toti numai bine, sanatate multa !
0
03-03-2011, ora 20:39
florin-pye
Nu este medic/terapeut
florin-pye
Multumesc frumos iuly74 daca vrei si ai timp intra te rog pe id meu asi vrea sa voarbesc mai multe cu tine-* sau lasam id tau ms frumos

0
08-03-2011, ora 12:17
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
La Multi Ani ! tuturor doamnelor care se afla pe acest forum, multa sanatate si impliniri pe toate planurile. As vrea sa va impartasesc si eu cate ceva din experienta avuta cu sotul meu de curand. A fost operat de triplu by-pass pe 23 februarie 2011...la8 zile dupa operatie l-am adus acasa se simte bine dar durerea de spate si de piept nu cedeaza..sper sa scape de ea cat mai curand...a fost greu dar incet, incet vom intra in ritmul vietii desi suntem constienti ca nimic nu va mai fi ca inainte...multa sanatate tuturor si va pot raspunde cu drag la orice intrebare legata de aceasta operatie.
0
08-03-2011, ora 13:20
florin-pye
Nu este medic/terapeut
florin-pye
La multi ani doamnelor
Sanduangy unde a fost operat sotul tau la ce spital ?
cati ani are sotul tau
multa sanatate
0
08-03-2011, ora 21:52
sonyap
Nu este medic/terapeut
sonyap
Buna seara.Ma bucur nespus ca v-am gasit.Sunt foarte speriata, tatal meu s-a programat pentru o coronarografie la clinicile ICCo Brasov pentru luni.In urma unei investigatii cardiologice de rutina in care ekg si testul de efort au iesit bine, tata insista ca in urma unui efort mare simte unele intepaturi in zona inimii. Medicul care ii este prieten l-a sfatuit sa faca o coronarografie atunci cand vrea el, acum sau la anul...pentru linistea lui tata a ales ziua de luni.Am citit ca totul este ok la ICCO dar ma ingrijoreaza rezultatul analizei si riscurile acesteia.Si-a comandat deja si un stent performant in caz ca are nevoie, dar eu ma gandesc cu groaza ca poate are nevoie de operatie de bypass.Poate ma puteti ajuta, care ar fi simptomele care ar indica necesitatea acestei operatii?
0
08-03-2011, ora 22:21
CMarian
Nu este medic/terapeut
CMarian
sonyap
totul depinde degradul de infundare al coronarelor, de varsta, de calitatea arterelor, de foarte multe, in special de ceea ce hotaraste medicul. Stenturile nu pot fi performante...
Ii doresc multa sanatate tatalui tau, iar tie mai putina impacientare...ii transmiti si lui din nelinistea ta si nu-l ajuti. Succes!
0
09-03-2011, ora 16:45
sonyap
Nu este medic/terapeut
sonyap
CMarian
Multumesc foarte mult pentru incurajari.Incerc sa par mai puternica in fata lui dar nu stiu daca reusesc.Am uitat sa precizez ca tata are 60 de ani, dar are diabet.Toate analizele inclusiv cele pentru diabet au iesit ok.Stentul comandat este din cel cu eliberare de substante care impiedica colmatarea arterelor. Speram sa fie bine.
Multumesc lui Dumnezeu ca exista si oameni ca voi, care cu toate problemele gasesc si puterea de ai incuraja pe altii.
0
09-03-2011, ora 21:49
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
florin...sotul meu are 59 de ani si a fost operat la Spitalul SRI.Agrippa Ionescu din Balotesti..de catre Dl. Dr. Col. GOLEANU VIOREL un om de mare caracter si profesionalism caruia ii vom fi recunoscatori toata viata.
0
09-03-2011, ora 21:54
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
draga sonya, sotul meu a facut coronarografia tot la Brasov la ICCO pe data de 19 ianuarie..stai linistita ca nu este nimic rau se poate ca sa fie infundata vre-o artera in procent mai mic si atunci montarea de stent este inevitabila astfel evitand by-passul...la sotul meu nu s-a putut monta stent era in urma unui infart miocardic acut facut pe 5 ianuarie..avea arterele mult prea obturate ca sa-i monteze stent..multa sanatate tatalui tau si curaj...D-zeu este mare si va avea grija de el.
0
09-03-2011, ora 22:24
sonyap
Nu este medic/terapeut
sonyap
Multumesc sanduangy.Inteleg ca sotul tau a fost deja operat.Sper ca operatia a decurs bine si acum totul este ok. Dupa mesajele voastre am mai inceput sa mai prind curaj si sa nu mai vad totul asa negru.Totusi perioada asta de asteptare pana marti mi se pare groaznica...Ii doresc multa sanatate sotului tau si recuperare cat mai rapida!
0
09-03-2011, ora 22:50
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
m-esc mult Sonya..da astazi a facut 2 sapt de la operatie incepe sa se simta din ce in ce mai bn.la coronarografie nu se poate intampla nimic rau stai linistita.
0
09-03-2011, ora 23:56
florin-pye
Nu este medic/terapeut
florin-pye
sanduangy
Ii doresc multa sanatate sotului tau si recuperare cat mai rapida
asi vrea sa iau legatura cu tine cum pot face cum pot ajunge la Dl. Dr. Col. GOLEANU VIOREL
am auzit de dansu stiu ca este super bun te rog ajutama multumesc frumos
0
10-03-2011, ora 10:05
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
Multumesc Florin, iti pot lasa id-ul de mess si vb acolo.-*

0
10-03-2011, ora 10:46
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
Florin, tu ai facut coronarografia?
0
10-03-2011, ora 19:37
florin-pye
Nu este medic/terapeut
florin-pye
sanduangy
Buna seara da am facut coronarografie in septembrie
0
13-03-2011, ora 11:07
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
buna Florin, sa-mi spui cand vei reusi sa iei legatura cu dr Goleanu...asteptam vesti
0
16-03-2011, ora 10:41
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
klaudia75
cum se mai simte sotul tau? al meu astazi a facut 3 saptamani de la operatie si chiar este bn exceptand durerile de spate si de piept care inca mai persista...
0
16-03-2011, ora 18:45
klaudia75
Nu este medic/terapeut
klaudia75
Draga angy, iti multumesc pentru intrebare, ne simtim din ce in ce mai bine. Ieri am ajuns sa facem 4 km plimbare, cu mici pauze de odihna. Seara ia un ketorol pt dureri, atunci le simte inca. Continua sa slabeasca 1 kg pe saptamana. Va doresc si voua numai bine. Vinerea viitoare mergem in control
0
18-03-2011, ora 11:33
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
Florin
ce faci ai ajuns la dr Goleanu?
0
18-03-2011, ora 20:33
cl
Nu este medic/terapeut
cl
Daca poate cineva sa ma ajute cu informatii despre doctorul chirurg Rotareasa de la spitalul militar?
0
18-03-2011, ora 20:38
florin-pye
Nu este medic/terapeut
florin-pye
Buna seara
Angy luni dimineatza la prima ora merg la domnul doctor Goleanu am vor cu dumnealui
0
20-03-2011, ora 19:29
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
astept vesti Florin sa ne spui ce ai facut..multa bafta
0
22-03-2011, ora 20:09
rafaga
Nu este medic/terapeut
rafaga
buna seara tuturor.am si eu o nelamurire, va rog daca puteti sa-mi spuneti cat poate rezista un stent pana a se infunda sau daca se infunda vreodata ?.precizez ca acum aproape 4 luni am avut o interventie cu montare de stent (in spania...caci acolo m-au luat durerile).acum tin regim am lasat tigarile(3 pachete pe zi) si iau medicamentatie(plavix, ramipril, bisoprolol, aspirina cardio si crestor)..si totusi acum ma cam deranjeaza mana stanga si pieptul.imi dau intepaturi si ma cam panichez...este normal?...multumesc anticipat
0
22-03-2011, ora 20:10
rafaga
Nu este medic/terapeut
rafaga
am uitat sa va spun ca am 35 de ani
0
22-03-2011, ora 21:19
florin-pye
Nu este medic/terapeut
florin-pye
Buna seara la toata lumea
angy am reusit sa intru la domnu dr. goleanu mi-a spus ca trebuie ca fac coronografie, trebuie sa iau legatura
la sfarsitu saptamani pentru internare sa fac coro...multa sanatate la toata lumea
0
11-04-2011, ora 11:53
emma7777
Nu este medic/terapeut
emma7777
pt.Angy.buna angy, sunt noua pe aici.am citit despre sotul tau, as vrea sa stiu cum se simte, ii doresc multa sanatate.tatal meu urmeaza sa fie operat in luna mai de dr.goleanu, a fost internat 10 zile, i-au facut toate analizele, acum e acasa.l-au chemat inapoi pe 2 mai, urmeaza sa-i puna 2 by-passuri.as vrea sa stiu cum e dn.dr.goleanu, eu am vb.doar cu dr.butusina.te rog.dc.vrei sa-mi povestesti mai multe despre operatie, asistente, dac. il poti vedea dp. operatie...etc.as mai vrea sa stiu cati bani ai dat la medici, anestezist, inainte sau dp. operatie?tatal meu are 62 ani.multumesc si astept raspuns.
0
18-04-2011, ora 22:04
angy71
Nu este medic/terapeut
angy71
buna seara emma!...dl dr Goleanu este un om cum rar mi-a fost dat sa intalnesc.un profesionist excelent si un om de mare caracter...si nu numai dumealui ci intreg personalul pana la infirmiere...operatia decurge cam in felul urmator : dimineata este luat de anastezist dupa ce in prealabil a fost pregatit de seara...totul dureaza cam in jur de 5-6 ore.dupa care este adus in terapie intensive si arata ca, , robocap, , dupa prima noapte petrecuta la TI poti sa-l vezi ai o ora de vizita la dispozitie.. dupa circa 5-7 zile va fi mutat in postoperator. tot dansul te costa in jur de 5000 ron..care ii imparti cam asa..10 anestezist...15 dr cardiolog..20..prima mana..restul asistentelor desi si daca le dai sau nu sunt la fel de atente si responsabile. cam asa stau lucrurile..oricum sunteti pe maini bune..ii doresc multa bafta si sanatate tatalui tau si tie putere si rabdare. Sotul meu este f bn in acest moment.pe 5 mai merge la control..viata lui s-a schimbat radical in bn plimbari.regim alimentar si medicamente...in rest toate bune..daca te mai intereseaza ceva cu draga inima iti voi raspunde.
Adaugă un comentariu / răspuns
408 comentarii 1 2 ..... 678 ..... 13 14 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: