Bună. Sunt însărcinată?
Pot fii însărcinată dacă am avut contact sexual inainte si dupa menstruatie??? (Mentionez ca a ejaculat in mine si nu doar o data...)!..
7 comentarii
Exista cazuri rare in care au ramas doamne insarcinate si la menstruatie... Depinde cand se produce ovulatia. In principiu puteti ramane insarcinata de la 1 la 31 ale lunii daca ovulatia e neregulata.
Nu stiu cum se calculează aceste lucruri. Nu am cm regulat. Acum il am in fiecare luna 19.20. Cate 5-6 zile. A fost in feb. Inainte si dupa cm. Stari de greața ameteli somn pofte am.. insa nu știu ce sa mai cred sunt in ceață...
Nu puteti afla daca sunteti insarcinata decat facand un test de sarcina la data inscrisa pe prospect sau un test de sange.
Pentru ovulatie exista teste de ovulatie.
Pentru ovulatie exista teste de ovulatie.
Buna ziua,
daca ati avut contact sexual neprotejat exista posibilitatea sa ramaneti insarcinata
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
daca ati avut contact sexual neprotejat exista posibilitatea sa ramaneti insarcinata
O zi buna,
Multumesc. Da. A fost neprotejat. Deoarece ne dorim un copil.
Bună. Am nevoie urgent de un raspuns. Sunt însărcinată? am ameteli greturi pofte varsaturi diserse mancaruri mirosuri...am o stare de nervi mai mereu dureri de cap la toaletă merg foarte des.! Si mananc tot ce nu am mancat inainte. Am facut un test de sarcina insa doar o liniuta poate fii sarcina prea mica? Dupa mine as cam avea 5 sapt. Urgent vreau un raspuns dea l un medic daca se poate. Vreau sa imi scot niste masele si sa stiu daca e sau nu. Mulțumesc.
Buna ziua,
Va recomandam sa efectuati un test de sarcina din sange: BetaHcg
O zi buna,
Va recomandam sa efectuati un test de sarcina din sange: BetaHcg
O zi buna,
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Credeți că aș putea fii însărcinată ? Vă rog să îmi răspundeți
- 0Sex in a 4-a zi de pastile, dar nu 100% protejata??
- 1Buna, e posibil sa raman insarcinata?
- 2Virgina însărcinată doar prin contact cu lichidul ejaculat de pe un capac de toaleta?
- 2Sunt însărcinată?
- 1Dereglare sau sarcina ?
- 2Test fals pozitiv?
- 1Sarcină? <0, 5 HCG
- 1Sarcină?
- 2Poți ramane gravida înainte de menstruație??