buna seara va rog sa ma ajutati cu un sfat va multumesc

17-09-2010
lilianaraicu
Nu este medic/terapeut
lilianaraicu
duna seara ma numesc liliana si am 29 de ani de o luna de zile ma chinui si nu stiu ce sa mai fac am fost la orl si mia spus ca nu am nimic am fost la endocrinologie si mia spus ca nu este de la gland am fost la cardiologie ca am tensiune oscilatorie sintomele pe care le am sunt urmatoarele mi se usuca nasul si nu potrespira am un nod in gat si parca ceva ma strange de git si miau spus ca este atac de panica si ma sufoc si nu pot respira ce pot sa fac MULTUMESC MULT DE TOT
2 comentarii
0
17-09-2010, ora 21:00
lilianaraicu
Nu este medic/terapeut
lilianaraicu
AM UITAT SAVA SPUN CA ASTAZI MIAU DAT TRATAMENT CUCIPROLEX SI RIVOTRIL SA VEDEM DACA ESTE BUN
0
19-09-2010, ora 12:08
dualtrax
Nu este medic/terapeut
dualtrax
Draga liliana : cand ai impresia ca nu poti respira, invata sa fii constienta ca e doar o senzatie data de frica atata tot si daca mai e insotita de dureri in piept, fluturi in stomac, stari de moleseala etc este absolut normal. Va veni o zi cand or sa treaca toate odata ce iti va reveni curajul si nu te vei mai gandi la tine ca persoana ci ai sa reinveti sa traiesti in societate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul