Buna seara! aș dori și eu sa știu cât de sigur este vaccinul Pfizer?
Buna seara tuturor..
Am si eu o întrebare legată de vaccinul Pfizer.. mi-a venit rândul să-l fac și a-și dori și eu sa știu cât de sigur este ? Dacă o sa am probleme pe viitor de la el ? Ca in ultima perioada umbla o grămada de informați pe internet legate de vaccin ca nu e bun ca moare lumea de la el chestii de genul… e ok sa fac vaccinul sau nu ? Pe viitor poți păți ceva rău de la el sau sunt doar știri false ? Ce părere aveți ? :)
Va mulțumesc!
Am si eu o întrebare legată de vaccinul Pfizer.. mi-a venit rândul să-l fac și a-și dori și eu sa știu cât de sigur este ? Dacă o sa am probleme pe viitor de la el ? Ca in ultima perioada umbla o grămada de informați pe internet legate de vaccin ca nu e bun ca moare lumea de la el chestii de genul… e ok sa fac vaccinul sau nu ? Pe viitor poți păți ceva rău de la el sau sunt doar știri false ? Ce părere aveți ? :)
Va mulțumesc!
1 comentarii
30% din populatia globului s-a vaccinat anti-covid, cu unul dintre vaccinurile existente, incepand din decembrie anul trecut. Suntem inca aici, in procent mai mare decat cei care au trecut prin boala nevaccinati fiind si avem mai putine probleme de sanatate decat cei din urma. Vaccinul este foarte sigur, chiar si comparativ cu riscurile pe care vi le asumati traversand o strada.
Sanatate!
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Vaccinul covid daca vreau sa raman gravida
- 1Evaluare eficienta vaccin covid
- 3Astrazeneca si istoric de infarct, stenturi si insuficienta cardiaca
- 8Trombofilie si vaccin anticovid
- 4Vaccin anti-covid la tromboza venoasa profunda?
- 0Astm bronșic + alergie respiratorie și efectele vaccinului Pfizer anti Covid-19
- 0Vaccin inaintea anesteziei la stomatolog?
- 1Întrebare vaccin covid și infecție urinară
- 2Vaccinarea anticovid facuta in doua țări
- 2Vaccin COVID în caz de betatalasemie minoră şi probleme endocrinologice
- 3Calculii biliari si vaccinarea anti covid
- 1Covid și menstruația
- 2Vaccin anticovid in hemispasm facial- dl. dr.V. Flueraru
- 4Sunteti de acord cu vaccinul ?
- 7Gangllioni gat
- 3Tromboembolism pulmonar - vaccin
- 18Alergie la medicamente
- 2posibilitate vaccinare cu doza lll dupa tomografie toracica si inainte de dexa
Mai multe informații despre: vaccin anti COVID efecte adverse vaccin anti COVID
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: