Buna Dimineata va invit la o cafea | Forumul Medical ROmedic

Buna Dimineata va invit la o cafea

844 comentarii 1 2 34 ..... 28 29 ÃŽnainte ›
0
02-03-2009, ora 09:07
andora
Nu este medic/terapeut
andora
suuuuuuuuuuunt aici
o ofeream dincolo...Si eu vreau sa stiu.ce-i cu ali Tare secretoase fetele astea.
0
02-03-2009, ora 15:38
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Salut fetele
Ia uite ce matinale sunt ele!!!Eu abia atunci ma trezeam ;)))))))))))))))) M-a tinut ando cu forta treaza ;)))))))))))))
Glumeam, evident ;P
are eu...la fel...nu s-a intors sotul...si aseara pe la..12 noaptea m-a cuprins o depresie si m-am pus pe bocete..Mi-a trecut destul de repede...Dupa am intrat pe mess si am stat cu ando pana la 3 dimineata si cu inca o zuza ;))))))))) Dar m-au scos definitiv din starea aia!!Am ras cu lacrimi!! ando, voi pana la cat ati mai stat?
Alisuka a spus in topicul ei, ca a fost dezamagita din nou!!!Ieri a fost la "peste" ;)) Sper sa lase trecutul in urma!!
Va pupic fetele
0
03-03-2009, ora 11:26
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Astazi nimeni pe la cafea?Iar a-ti stat tarziu in noapte?
0
03-03-2009, ora 19:59
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna are ;))
Nu am mai stat pana in zori ca ne-a cuprins oboseala ;))) Si nu a fost ando de garda, ca de acasa nu intra decat dimineata cand ii este sotul plecat ;)))))))))))))))) Vineri este iar de garda daca nu ma insel...Poate stai si tu cu noi ;)))
Pupic
0
04-03-2009, ora 01:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
ry tu nu mai dai pe-aici??Ti-ai gasit puiul? ;))
0
04-03-2009, ora 16:40
andora
Nu este medic/terapeut
andora
salut fetelor o cafea tarzie merge?
jaqui am vazut ca ai intrat si ai disparut rapid.Ry inca mai cauta da o sa-ti spuna ea vineri ca nici cu ea n-am pea vorbit.Eu sunt super obosita psihic.si..ha...ha..ha..m-a mancat undeva sa-i spun lui D ca am stat cu voi pana tarziu.si a spus ca poate ma stricati...ha voi pe mine.si poate ma convingeti sa-mi gasesc altul.am ras de m-am prapadit dar nu l-am prea contrazis.
0
07-03-2009, ora 22:33
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna fetele
La o cafea nu mai vine nimeni??
0
09-03-2009, ora 16:43
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Jaqui azi am lipsit de la cafea dar maine intru sa vad ce a-ti mai facut.Tie cred ca ti-e tare greu nu-i asa?mai dureaza mult?
pupici
0
09-03-2009, ora 23:32
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna are
Da draguta, in ultima perioada am o stare...tare aiurea!Cica nu mai dureaza mult, pana pe la sfarsitul lunii!!
Poate iti mai faci si tu timp de mess, ca mi-e dor sa vb cu tine!!
Pupic
0
09-03-2009, ora 23:36
andora
Nu este medic/terapeut
andora
unde esti? de ce nu intri pe mess?
0
10-03-2009, ora 08:11
andora
Nu este medic/terapeut
andora
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeata.cafeluta e pe gata.Ry a pus de ea de dimineata daca tot s-a culcat aseara devreme
0
10-03-2009, ora 08:15
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
As dori si eu una daca se poate, multumesc
0
10-03-2009, ora 08:17
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Jaqui nu prea am mai avut timp(sala, masaje).Eu ies la 5 de la munca si tre sa mai stau si cu iubitul ca altfel spune ca il neglijez.Nici nu stiu cum sa ma mai impart dar maine cred ca o sa am putin timp sa vb.
pupicei
0
10-03-2009, ora 08:24
andora
Nu este medic/terapeut
andora
desigur...cafeluta e servita.jaqui doarme la ora asta am stat iar pana la 4
0
10-03-2009, ora 08:50
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
:))))))))))))pai daca a stat asa tarziu in noapte as vrea sa-i pun la ureche acum un desteptator cu cuc care sa o trezeasca:))))
multumesc pt cafeluta, o savurez cu mare placere.Dar tu cum de te-ai trezit asa devreme?
0
11-03-2009, ora 19:47
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Gata fetele, acum sunt in forma maxima!!Am luat un pic de pauza sa ma dreg ;))))))))))
areeee pai vrei sa fac infarct?hahaha Parca ma si vedeam cum saream ca arsa din pat ;)))))))))))))))))))
ando, dormeam dusa la ora aia ;))))))))) Si noi destepte, in loc sa reducem programul, mai rau il prelungim hahaha
are, sa imi zici si ora cand intri, ca sa ne intalnim ;))
are, pai andora e ca hopa mitica, il pui jos si tot se ridica ;)))))))))))))) Eu cred ca eram terminata la programul ei!!
Va pup fetelor
0
12-03-2009, ora 08:18
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Jaqui imi cer scuze dar aseara nu am putut intra.astazi pe la ora 18:45 o sa intru sa vad ce mai faci.
pupic
0
12-03-2009, ora 08:37
andora
Nu este medic/terapeut
andora
neeeeeeeeeeeata.trezirea.cafeaua numa buna.munca sa mai astepte.azi vreau sa zbor.da nu stiu unde ca mi-s cam domolite aripile.daca nu ies undeva simt ca tampesc.va puuuuuuuup
0
16-03-2009, ora 23:03
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
are nu prea am avut noroc sa ne gasim pe net ;( Sper sa ne intalnim cat mai curand!Eu nu prea am avut timp zilele astea pt net si sincera sa fiu am avut si o stare mai aiurea...inca o mai am, dar sper sa-i fac fata!
ando tu unde vrei sa zbori?Inspre albastrul cerului?Sa ai grija la nori ;))))))))))))
Azi mi-ai dat papucii ;)))))))))))))) Bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;D
Va pup dragelor
0
16-03-2009, ora 23:19
andora
Nu este medic/terapeut
andora
buna.mi-a picat netu.daca esti.intra pe mes ca doar nu dormi la ora
0
17-03-2009, ora 08:02
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Neatza fetele!Jaqui ce s-a intamplat ?ce-i cu starea ta, sau mai bine spus din ce cauza?Am inteles ca luna asta vine sotul acasa, sa recuperati tot timpul pierdut :))))))))Sper ca nu s-a intamplat nimic grav si o sa revii la starea ta de bine cu care ne-ai obisnuit.
Ando m-ai facut sa rad.iar ai fost de garda?
pupici
0
17-03-2009, ora 08:18
andora
Nu este medic/terapeut
andora
neeeeeeeeeata.trezirea...Ma duc sa pun de o cafeluta..si voi fi din nou fres...sau cel putin asa sper
Da iar am fost de noapte si iar am stat putin la taclale pana mie mi-a picat neu...Arena tu de ce nu intri pe mess?sau o faci dar nu cu noi?
0
17-03-2009, ora 14:45
ry
Nu este medic/terapeut
ry
salutare fetele! care a facut azi cafeluta, vreau si eu o cescuta..Ando si mie mi-a picat netul aseara...cred ca jaqui ne-a trimis sub patrahirul popii:))))))
0
17-03-2009, ora 16:51
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
ando eu as intra dar ma omoara timpul asta plus ca voi intrati seara iar eu abia astept sa ajung acasa sa ma tolanesc in pat.Stau 9 ore in fata calc.si sunt aproape scarbita de el.Poate o sa-mi fac timp in week-end macar sa vad ce barfiti voi pe mess:)))
va pup
0
18-03-2009, ora 16:05
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
are nu este nimic grav draguta, doar ca mai intru in stari de depresie uneori...Am observat ca de obicei ma apuca atunci cand sunt foarte obosita si simt ca nu mai fac fata, dar imi revin repede spre bucuria mea!!Cred ca vreo saptamana mai ma desparte de sotul meu ;)))))))))) Sa te tii ;))))))))))))))))))))))))) hahaha
ando si ry voi ati cazut impreuna in acelasi timp si m-ati lasat pe mine singura cuc ;)))))))) Si tocmai cand a revenit ry in forta am cazut eu cu pedalele in sus ;)))))))))) Cred ca sistemul a fost impotriva noastra ;)) Ori ne-o fi blestemat careva ;)
are daca ne vezi, ai sa te minunezi!!Suntem zuze rau!!Mori de ras ;)))))))))
Pupici
0
18-03-2009, ora 20:25
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
sunt sigura ca sunteti bestiale, la cum te cunosc pe tine si acum am inceput catusi de putin sa le cunosc si pe fete cred ca faceti taraboi.:))))))Tot am zis ca o sa stau si eu intr-o seara sa va tin companie dar ma doboara somnul, parca as fi pensionara.Lasa Jaqui ca o sa-ti vina sotul si nu mai stai tu pe mess noaptea, profita acum cat mai ai timp.
Ce mai sti de Nick?a disparut si nu mai stim nimic de el.
pupici
0
18-03-2009, ora 21:38
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Da are, facem mult zgomot ;)))))))) Pai o sa profitam saptamana asta cat putem, ca dupa aia, pa nopti distractive ;))) ando zicea sa dam petrecere hahaha
De Nick nu mai stiu nimic nimic ;( Sper sa nu fi patit ceva!!In ultimele zile spunea ca nu se simte bine, are o depresie, dar speram sa isi revina!!Mai ii dau mesaje pe mess, poate poate da un semn!!Mi-a trimis acum vreo 2 zile niste mailuri, dar nu a spus nimic de el...Sper ca este bine!!Pe mess nu mi-a raspuns la mesaje!
Pup si eu
0
19-03-2009, ora 01:05
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
are, a dat Nick semne in sfarsit!!Mi-a trimis un mail si a spus ca nu s-a simtit bine, dar revine maine pe forum!!
Pupicei
0
19-03-2009, ora 08:25
andora
Nu este medic/terapeut
andora
neeeeeeeeeeeata In special tie are ca tu esti la ora asta...restu cred ca dorm.Pun de cafeluta, sunt si destul de stresata am spus dincolo ca a disparut virtualu de doua zile si azi ma gansesc ca o sa apara sper doar sa ma abtin sa nu fac taraboi, sa-l tratez cu maxima indiferenta.ei ce sa faci daca m-am lagat la cap.acu mai dezleaga daca poti.
Sper sa vi si tu intr-o seara cand facem conferinta.oricum o cafeluta cred ca merge.
0
19-03-2009, ora 16:13
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
ando, de cele mai multe ori socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ ;)) Parca te vad cum te cocolosesti in bratele lui cand o sa apara, virtual normal ;))))
Da are, te asteptam la conferinta, poate saptamana asta daca ai timp, ca de saptamana viitoare o sa imi pun pofta-n cui ;)))))))))))
Va pup
Adaugă un comentariu / răspuns
844 comentarii 1 2 34 ..... 28 29 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul