Buna Dimineata va invit la o cafea | Forumul Medical ROmedic

Buna Dimineata va invit la o cafea

844 comentarii 1 2 345 ..... 28 29 ÃŽnainte ›
0
20-03-2009, ora 08:22
ry
Nu este medic/terapeut
ry
neata fetele..!n-am reusit sa inchid un ochi toata noaptea :((, am baut vreo 10 cafele pana acum..cu EL..m-au napadit gandurile..teama, speranta... si putin furia, ura..Am incercat sa fac un strop de ordine...Dar cum sa reusesc cand "fluturasii" nu-mi dau pace, cand e un amestec de dorinta, mister, fascinatie?!Macar de-ar fi un EL real :((.offf..sa-l ia naiba!!!

v-am pastrat si voua cafea..o las aici pe masa :)
o zi faina.pupici
0
20-03-2009, ora 10:55
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Multumesc ry, eu mi-am luat ceasca.Ar fi bine sa ne pastram demnitatea, mai ales in fata barbatilor dar prin natura noasta de obicei cedam pt ca la noi femeile, dragostea este mai presus decat orgoliul.
va pup
0
21-03-2009, ora 22:49
andora
Nu este medic/terapeut
andora
buna seara.gagici.va bantiu ca m-ati lasta balta.Pe unde umblati? Oricum daca nu apareti cand mai stam la taclale? ce era cu demnitatea Arena? De cele mai multe ori e doar o fatada, sau o bravura in fata lor...Dar lasa ca si noi daca ne victimizam la nesfarsit unde ajungem?
Asa ca la ry nici macar nu i-a srticat aceasta agitatie a facut macar ceva constructiv...Jaqui pe unde umbli ?Ca tu ai niste ore imposibile...
0
22-03-2009, ora 01:07
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Ete pe-aici umblu, dar m-ati parasit nesuferitelor!!ry se plimba cu neo, tu cu doru si eu...singura ;D bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
0
22-03-2009, ora 03:07
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
andooooo treci sa semnam condica ;))))))))))))))))))))))))
0
22-03-2009, ora 03:38
andora
Nu este medic/terapeut
andora
sosisi la semnat.mai doriti ceva?poate ar trebui sa-ti revizuiesti unele postari
0
22-03-2009, ora 03:39
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
ti-am luat-o inainte azi :P lalalala care postari?alea cu doru de iubire? ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))
0
22-03-2009, ora 03:42
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
zici ca suntem cucuvele la ora asta!! ;)))))))))
0
22-03-2009, ora 04:03
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
ry tu ne-ai lasat la greu azi...bineeeeeeeeeeeeeeeee ;))))))))))
0
22-03-2009, ora 08:50
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Fetelorrrr voi cand mai dormiti??? cand am vazut la ce ora a-ti postat m-a luat zapaceala :)))))
va pup
0
22-03-2009, ora 14:00
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
;)))))))) are, am facut-o lata ;)))))))) am stat pana la ora 6 ;D Dar a fost ultima seara de dezmat, ca pana joi nu mai are ando garda si marti imi vine sotul, asa ca...adio seri pierdute ;))) Am stat decat eu si ando ca ry ne-a dat papucii ;))))))))) cica avea treaba ;P
Te pupic
0
23-03-2009, ora 08:24
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
:)))))))))))))))))))))))))))neatza, hai trezirea la o cafea.ce bine miroase.pupici
0
23-03-2009, ora 08:33
andora
Nu este medic/terapeut
andora
neeeeeeeeeeeeeeeeeata.sosisi.Are gata cafeluta? incepe o noua saptamana...dar inca ninge...asa ca nu puptem iesi din casa avem noroc ca mai avem prieteni peaici.Ca dor o sa-mi fie de tine...jaqui.
0
24-03-2009, ora 13:52
ry
Nu este medic/terapeut
ry
sal'tare fetele! Nu v-am dat papucii..doar ca am avut o groza de treaba:((...si culmea ati stat pana dimineata :((
0
25-03-2009, ora 08:17
andora
Nu este medic/terapeut
andora
neeeeata.gata cafeluta.ha.ha.ha.jaqui m-am trezit cu gandu la tine, sti tu de ce.
oricum la mine toate merg aiurea adica neschimbate, nici macar afurisita asta de vreme nu se schimba.Ninge si ploua de zor.Sa aveti o zi minunata.
0
25-03-2009, ora 16:11
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Jaqui pe unde esti?A venit sotul nu-i asa?acum recuperezi si te asteptam peste cateva zile :))))
va pup
0
26-03-2009, ora 08:06
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Jaqui unde esti???ma mananca astia pe aici :)))iar m-am luat la harta cu o isteata de "studenta "la medicina.Parca seamana usor cu donsoara crina.
Fetele voi cum sunteti?ii simtiti lipsa lui Jaquelinne nu-i asa?
Am pregatit si cafeluta, va invit eu astazi.
va pup
0
26-03-2009, ora 08:11
andora
Nu este medic/terapeut
andora
Eu am sosit.sunt gata sa te ajut.Sa vazi ce lipsa a lui Jaqui voi simti diseara.ca sunt de noapte...am cu disperare nevoie de o cafeluta sufleteasca.Zi unde ai postat sa intru sa vad.ma pricep si eu putin.puuuuuuuup
0
26-03-2009, ora 09:48
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
daca dai click pe id-ul meu subiectul incepe cu blacktoblack.M-a scos din sarite deoarece noi am mai avut o experienta cu o donsoara studenta la medicina in anul 5 si era total pe langa medicina dar avea un tupeu fantastic.Poate o sa stea ry cu tine la noapte.L-ai casit pe domnul virtual sau de ce ai nevoie de o cafeluta sufleteasca ?ce s-a intamplat?
pupici
0
29-03-2009, ora 11:09
andora
Nu este medic/terapeut
andora
neeeeeeata.am revenit.sotu la pesti ca a lui Ali, asa ca eu bantui pe aici.Ma intrb ce o face Jaoui ca nici o veste de mai bine de o saptamana.Ry cu ale ei parca si mai si, eu da l-am gasit pe domnul virtual, sufleteste il gasesc din ce in ce mai mult, incat asa ciudat si de la distanta e bine ca este.
0
30-03-2009, ora 16:25
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Feteleeeeeeeeeeeeeee bine v-am gasit! ;))))))))))))))))))))))))))))))
Iaca am aparut la orizont ;))))))))))))) Am fost super ocupata ;))))))))) A venit sotul, ne-a adus o gramada de cadouri ;)) Am recuperat din urma ;)) eh...
are hai ca intru si eu acum sa vad ce vrea donsoara respectiva!!Vad eu acum daca e Crina doctorita, ca si asa am mai taxat-o de cateva ori pe aici ;)))))))))))
ando mi-e dor de conversatiile noastre nocturne!! :D
Voi ce ati mai facut, cum mai sunteti??ando, ai facut ceea ce vroiai sa faci in ultima seara cand am vb noi??(cu sotul..stii tu!) :D Eu sa stii ca m-am gandit la tine ;)))))))))))))))
Va pupacesc
0
30-03-2009, ora 17:19
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Gata are, am postat şi eu acolo!!Nu este Crinuţa!!Aş fi recunoscut-o dintr-o mie ;))))))))) Ea scrie doar cu diacritice ;))))))))))) Ori alex.kelu ăla se joacă pe acolo, ori backtoblack aia este chiar prietena lui şi se joacă împreună ;))))))))))) Eu nu mai suport asemenea specimene sincer!!Aştept să văd ce comentează!!Că m-am enervat ;))))))))) Sunt pusă pe harţă ;))))))))))))))))
0
31-03-2009, ora 08:20
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Merci Jaqui, am lasat si eu un comentariu.Se pare ca s-au despartit.Nici nu stiu ce sa zic, eu ma enervez cu ei de o sapt.Ma bucur ca te-ai linistit si ca esti fericita.Nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost acolo:))))Plecarea din tara pe cand se anunta?
pupici fetelor
0
31-03-2009, ora 08:22
andora
Nu este medic/terapeut
andora
neata.Am stiut eu Are ca tu esti cea harnica asa ca ia o cafeluta de aici.sa aveti o zi minunata.
0
31-03-2009, ora 10:23
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Neata Ando, eu sunt mai harnica pt ca ajung la lucru si prima data intru sa vad ce mai este nou:))))Tu cum te simti astazi?o zi minunata si voua
0
31-03-2009, ora 20:02
andora
Nu este medic/terapeut
andora
jaqui.sunt de garda poate imi faci o vizita
0
02-04-2009, ora 19:10
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Merci Jaqui inca o data ca ai aparut, chiar ma linsau aia:)))))deci, astia chiar m-au zapacit de cap, ma si vedeam facand asemenea lucruri prin clasa a-II a.Doamne cat e gradina ta de mare.Tu ce faci draguta?Ai scapat putin de sot si ti-a fost dor de noi?Pe cand plecarea din tara?Papusica ta este bine?cred ca e fericita ca s-a intors tati.
Ando tu?s-a stricat gasca.
va pup cu drag
0
04-04-2009, ora 18:15
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Mie-mi spui are!!Mie mi s-a scarbit rau de lucruri din astea!!Vad ca s-au domolit spiritele pe acolo, asa ca nu mai intru ;))
Tot timpul imi este dor de voi, dar nu prea reusesc sa mai intru asa de des, acum ca s-a intors sotul...sta mai mult pe acasa :D si nu pot sa fac nicio miscare hihihi Papusica este bine, nebunatica, energica, face ce vrea din noi ;D Vai de parintii care nu asculta de copii!!Este super fericita ca s-a intors tati si ii repeta mereu sa nu mai plece niciodata fara "mine si mami"! :D Plecarea din tara o sa fie in curand dar nu stiu o data exacta!
Tu ce mai faci?Esti bine?Nu am mai apucat sa mai vb deloc pe mess :(
ando tu ce ai mai "crosetat" de 2 zile-ncoa? :D
Va pupic
0
04-04-2009, ora 19:49
andora
Nu este medic/terapeut
andora
hei gacicile.mi-e dor de voi.viata mea e tot asa cu 15-20, cu copiii si servici..dar parca m-a apucat asa o melancolie de primavara asa ca n-as puptea spuna ca sunt in cea mai buna forma sufleteasca.ma gandesc ca deabia astept asa o mica conferinta.asa ca mai da o pauza la 18.Sper doar ca nu o sa pleci fara pertecere de ramas bun.nu adio evident
Arena.tu de ce nu lasi in id.tot am mai cerut.
si pe final puuuuup tanti Ali
0
10-04-2009, ora 16:10
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Salutare fetele!
Ando La multi ani! pt ieri draguta!!Abia azi am reusit sa intru pe net ;( Am fost super ocupata zilele astea si nu cu 18 ;)) Am avut treburi de rezolvat, acte, mai multe si inca mai am de facut destule.Am sa iti povestesc dupa ce termin ;) Sper ca ai trecut peste starea prezentata mai sus si astept sa imi povestesti cum ai petrecut de ziua ta si ce cadouri ai primit!
are tu ce mai faci iubita?Cum merge cu sala?Se vad rezultatele?Mi-e dor sa vb cu tine, dar spre ghinionul meu nu am reusit sa ne nimerim pe mess, off ;(
Va pupic dragele mele!
Adaugă un comentariu / răspuns
844 comentarii 1 2 345 ..... 28 29 ÃŽnainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul