Buna Dimineata va invit la o cafea
Poate ca sunt prea radicala dar eu cred ca da.Nu pot crede in dragoste magica, de vis.Oricat de mult ai iubi tot de problemele pamantesti te lovesti.
Sa-mi savurez cafeaua dulce si cu mult lapte.ce buna este..
Sa-mi savurez cafeaua dulce si cu mult lapte.ce buna este..
Cred ca pe langa voi ma apuc si eu de baut cafea, ca asa de frumos vorbiti, parca ii simt si aroma ;)))
Si eu cred ca dragostea este o iluzie si vb arenei, pe langa faptul ca oricat de mult iubim, ne vom lovi de problemele vietii vrem nu vrem, unde mai pui ca dragostea mai trece si prin stomac ;))
Si eu cred ca dragostea este o iluzie si vb arenei, pe langa faptul ca oricat de mult iubim, ne vom lovi de problemele vietii vrem nu vrem, unde mai pui ca dragostea mai trece si prin stomac ;))
:)))))))))))))) mda Jaqui, am uitat acest aspect.Multumesc
ha.ha.mai eu stiam ca mai mult iti mananca.nervii.dar.e si asta o chestie...si am putea devia mult pe ea.dar ce ziceti de micile compromisuri? si am dat acel telefon.de care ziceam mai sus.si m-am simtit implinita.ha...ha.au trebuit sa treaca 15 ani.sa-mi spuna ca sunt frumoasa...si ca m-a iubit.si cumva o sa ma iubeasca mereu.O sa intelegeti...nu e vorba de reluarea unei lagaturi...ci de lucruri care trebuiau spuse...demult.si daca asta e magie.de ce n-am accepta-o?.
:)))))))ma bucur ca te simti implinita, ai dreptate, cateodata este nevoie sa ne rezolvam anumite chestii din trecut pt a putea merge mai departe cu inima impacata.Poate ca este magie si eu nu am intalnit-o inca de aceea nu cred in dragoste magica, sau poate nu am vrut sa o accept.cine stie.acum mi-ai dat de gandit
Micile compromisuri sunt uneori necesare...Daca dupa 15 ani continua sa simta ceva pt tine, inseamna ca te-a iubit enorm!Ori ai fost prima lui dragoste si nu te-a putut uita!
Dar eu tot nu cred in magie ;) Mai degraba as pune pe seama destinului...
Dar eu tot nu cred in magie ;) Mai degraba as pune pe seama destinului...
buna seara.nu e vremea cafelei dar un pahar de lapte cald? sau mai bine un pahar de vin rosu.sper doar sa nu-l beti singure.Se poate sa fie magie destin sau oricum s-o numi.viata e uneori mai mult decat o telenovela
Un pahar de vin rosu fiert e bun pe vremea asta!!yummyyyyyyyyyyy ;))
Cu siguranta ca de cele mai multe ori viata bate filmul!Si nimic nu este intamplator in lumea asta... Cateodata ma ingrozeste gandul, ca o sa vina vremea cand nu vom mai fi...
Imi place sa citesc poeziile lui Bacovia iar una dintre ele suna cam asa:
"Vai si va veni o vreme
Cand adormi-vom amandoi,
Si-nstrainati prin cimitire
Va plange toamna peste noi..."
Cu siguranta ca de cele mai multe ori viata bate filmul!Si nimic nu este intamplator in lumea asta... Cateodata ma ingrozeste gandul, ca o sa vina vremea cand nu vom mai fi...
Imi place sa citesc poeziile lui Bacovia iar una dintre ele suna cam asa:
"Vai si va veni o vreme
Cand adormi-vom amandoi,
Si-nstrainati prin cimitire
Va plange toamna peste noi..."
jagui de ce nu dormi la ora asta/
Daca mai esti poate stam pe mess
Daca mai esti poate stam pe mess
;)) Pai eu sunt singura acum si imi fac de cap ;)))))))))) E sotul plecat ;D Se intoarce peste vreo luna plus ca eu de obicei dorm foarte tarziu, dupa 2 :)) Lasa-mi id-ul!
Pup
Pup
mai esti?
te astept pe mess.sau chiar iti faci de cap?
te astept pe mess.sau chiar iti faci de cap?
Sunt ;))
Eh, vb vine imi fac de cap...Cand stapanul nu-i acasa, joaca soarecii pe masa ;))))
Eh, vb vine imi fac de cap...Cand stapanul nu-i acasa, joaca soarecii pe masa ;))))
salutare! andora mi-au spart parola id-ului de mess :((( iti dau un mesaj privat cu noul id
buna dimineata.Am pus de cafeluta...si va doresc o saptamana plina de soare si caldua in suflet...
Buna. De ieri dim.mi-a dat mirosul in nas dar n-am avut timp s-o beau cu voi! Soare pe aici nu prea e dar caldura in suflet exista !
Ce mai faci? Ce-ai mai facut?
Va salut pe aceasta cale pe toate si va spun ca va iubesc mult!!!!!!!!!!!!
Aliss
Ce mai faci? Ce-ai mai facut?
Va salut pe aceasta cale pe toate si va spun ca va iubesc mult!!!!!!!!!!!!
Aliss
Seara buna fetele
andora ce vrednicuta esti tu in fiecare dimineata!!Iti multumim pt urari si iti dorim si noi la fel ;))
De soare avem nevoie, ca ne-am cam saturat de vremea asta...intunecata!
Alisuk, ai vazut poze cu printesa andorei??O mananci nu alta!!
Alisuka, tu nu folosesti id-ul de mail si pe messenger??Ca ti-am dat add dar nu am vazut nicio miscare ;))
Poza cu tine tot nu mi-ai trimis...
arena, tu cum te mai simti iubita??Ti-a trecut gripa?
Pupici
andora ce vrednicuta esti tu in fiecare dimineata!!Iti multumim pt urari si iti dorim si noi la fel ;))
De soare avem nevoie, ca ne-am cam saturat de vremea asta...intunecata!
Alisuk, ai vazut poze cu printesa andorei??O mananci nu alta!!
Alisuka, tu nu folosesti id-ul de mail si pe messenger??Ca ti-am dat add dar nu am vazut nicio miscare ;))
Poza cu tine tot nu mi-ai trimis...
arena, tu cum te mai simti iubita??Ti-a trecut gripa?
Pupici
hei bufnito de noapte...de ce nu esti pe mess?
ia fa tu bine si trezesteta si intr-o dimineata..poate o punem de un chef...si eu vroiam sa intreb..unde ai disparut arena?
ia fa tu bine si trezesteta si intr-o dimineata..poate o punem de un chef...si eu vroiam sa intreb..unde ai disparut arena?
Mie sufletul zbucium de cant.Mie sufletul zbucium de ploaie.Incerc sa ma -ntorc in pamant...Iar ochi-mi sunt doua suvoaie.O zi plina de iubire sa aveti.eu sunt super obosita...asa ca nu ma bagati inseama.
Obosita obosita, dar canti nu gluma ;))))))))))))))))))) Ma uit la ora la care ai postat...sa nu imi spui ca erai in acelasi loc in care te-am lasat azi-noapte?!
arena inca nu a scapat de gripa ;( Dar se face ea bine si sa vezi atunci activitate!! ;))
Pup fetele
arena inca nu a scapat de gripa ;( Dar se face ea bine si sa vezi atunci activitate!! ;))
Pup fetele
Heiii gagicile dar aveti activitate nu gluma:)))))nopti pierdute, etc.va faceti de cap fara mine, lasa ca revin eu dar sa scap de gripa asta.
parca ma indeamna cantecul andorei si pe mine la un motto:"Nu exista pustiu;doar incapacitatea noastra de a umple golul in care traim".
va pupic
parca ma indeamna cantecul andorei si pe mine la un motto:"Nu exista pustiu;doar incapacitatea noastra de a umple golul in care traim".
va pupic
Hello fetele!
Cine are timp de mess Jackie ca eu de abia intru pe aici!
Iar, stii ca sunt nascuta mai de mult si nu prea le am cu mess-ul ! Nu il folosesc de asta nu ai vazut miscare dar sa vad si eu cum stau cu timpul si cred ca e cazul sa ma intineresc putin ca de-asta ma duc la infrumusetare si la masaje!!!!!!!!!!! Sa intru si eu in randul lumii, pai nu ?
Hai ca o rezolv, dar sa vad ce fac cu timpul ca sunt disperata !
Sanatate multa Are, vezi ca iti simt lipsa !!!!
Va pup pe toate si maine sper sa fie o zi fericita din viata mea, o sa va povestesc!
Cine are timp de mess Jackie ca eu de abia intru pe aici!
Iar, stii ca sunt nascuta mai de mult si nu prea le am cu mess-ul ! Nu il folosesc de asta nu ai vazut miscare dar sa vad si eu cum stau cu timpul si cred ca e cazul sa ma intineresc putin ca de-asta ma duc la infrumusetare si la masaje!!!!!!!!!!! Sa intru si eu in randul lumii, pai nu ?
Hai ca o rezolv, dar sa vad ce fac cu timpul ca sunt disperata !
Sanatate multa Are, vezi ca iti simt lipsa !!!!
Va pup pe toate si maine sper sa fie o zi fericita din viata mea, o sa va povestesc!
:D are pai..ce sa facem si noi ;)) Eu si asa sunt singura si mi-e urat sa dorm singurica, asa ca imi mai fac de lucru pe net ;)) andora la munca..de garda cica ;)))))))) Ea asa lucreaza, plimbandu-se cu netul ;)))))))))))))))))))
are vezi ca nu iti merge mailul!!Mai sterge din mesaje ca poate nu mai are spatiu...zic si eu, ca imi returneaza toate mailurile!
Alisukaaaa ne tii cu sufletul la gura!!Sper sa fie cea mai fericita zi din viata ta maine si asteptam sa ne povestesti!!!Se lasa cu fluturi prin stomac?? ;))
Pup fetele
are vezi ca nu iti merge mailul!!Mai sterge din mesaje ca poate nu mai are spatiu...zic si eu, ca imi returneaza toate mailurile!
Alisukaaaa ne tii cu sufletul la gura!!Sper sa fie cea mai fericita zi din viata ta maine si asteptam sa ne povestesti!!!Se lasa cu fluturi prin stomac?? ;))
Pup fetele
neata..frumoaselor...macar voi...eu am o viroza...cu tot tacamul...Mai ca rad ai maei de mine ca nu pot vorbi...Si cei cu fluturii in stomac? Jaqui iti las aici zodia de care am vorbit...Balanta ca se pare ca intri mai des ca pe mess.Vreau sa stiu si eu de ce are Ali fluturi in stomac.Va puuuuuuuuuuuuuup
OOOOO se pare ca cineva va fi fericit azi.Alisuka mor de curioasa.Fetele gata, s-a dus grupa, cel putin atat cat sa pot vb cu voi asa ca faceti-mi loc :)))))
Andora sper sa nu fie si viroza ta cu o tulpina de virus urat ca al meu.
Jaqui am verificat mail-ul, daca trimit de la altcineva merge, le primesc.Nu stiu ce are.
pupicei
Andora sper sa nu fie si viroza ta cu o tulpina de virus urat ca al meu.
Jaqui am verificat mail-ul, daca trimit de la altcineva merge, le primesc.Nu stiu ce are.
pupicei
s-a dus gripa nu grupa dar inca nu vad bine:)))
ando balanta?!? yaaaakkkkk Sincer...nu este o zodie foarte buna, adica e cam ca racul...sincer...cred ca la ei s-a potrivit zicala:a tunat si i-a adunat ;))))))))))) dar in sensul rau!!! ;))))))))))))) Nici nu vreau sa imi inchipui prin ce clipe trec ei!! ;)))))))))) Parca ii vad, el un pas inainte 2 inapoi ;)) Si ea...cand pe stanga cand pe dreapta ;))))
La Alisuka nu stiu daca s-a lasat cu fluturi in stomac...spusei si eu parerea ;))) Eu sper ca da!!!
are bine ca venisi!!Welcome draguta ;)) Si acu sa o punem de barfa!!!!!Auzi are, eram eu tuta ;))) hahaha cu mailul, pt ca in loc de 2000 eu salvasem cu 200 ;))))))))))))) deci.sunt blondaaaaaaaaaaaaa hahahaha ;))
La Alisuka nu stiu daca s-a lasat cu fluturi in stomac...spusei si eu parerea ;))) Eu sper ca da!!!
are bine ca venisi!!Welcome draguta ;)) Si acu sa o punem de barfa!!!!!Auzi are, eram eu tuta ;))) hahaha cu mailul, pt ca in loc de 2000 eu salvasem cu 200 ;))))))))))))) deci.sunt blondaaaaaaaaaaaaa hahahaha ;))
Buna Dimineata...tuturor.niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinge.dar eu pun de cafeluta...suc tuica sau ce vreti voi...si o bem la gura sobei.la o bartfa mica...Arena tu n-ai mess?
ti-l las idul meu pe privat.ca Jqui sta numai la ore mici.Referitor la zodii pana la urma te-am convins ca tine asta cu balsamul pentru suflet.Cel putin o vreme...evident.
ti-l las idul meu pe privat.ca Jqui sta numai la ore mici.Referitor la zodii pana la urma te-am convins ca tine asta cu balsamul pentru suflet.Cel putin o vreme...evident.
Buna si tie ando!
La ore mici din noapte stau ;))))))))))))))))) Da ando, m-ai convins!!Abia astept sa mai imi povestesti ce ai mai facut ;)))
Pup fetele
La ore mici din noapte stau ;))))))))))))))))) Da ando, m-ai convins!!Abia astept sa mai imi povestesti ce ai mai facut ;)))
Pup fetele
Buna dimineata fetelor!ce mai e nou?Ando daca nu esti pe aici pun eu repede de o cafea.Alissuka ceva vesti?ne-ai lasat cu sufletul la gura:))
Jaqui tu?sotul nu s-a intors inca?
pupicei
Jaqui tu?sotul nu s-a intors inca?
pupicei
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3trebuie sa-l accepta asa cum e si sa sper ca poate intr-o zi se va schimaba?
- 3depresie puternica acum 3 ani, recomadati-mi un psiholog
- 2dependenta de cafea... ajutor!
- 3cat costa o sedinta de psihoterapie?
- 5tremuratul mainilor dimineata daca beau cafea si fumez pe stomacul gol
- 9De ce psihoterapia nu e luata in considerare?
- 6Psihoterapie pentru parintii care isi neglijeaza copilul sau copiii!
- 8Cum facem SOCOTEALA in viata? Iubirea este GRATUITA sau nu este iubire!
- 0cafea si gastrita
- 5inca ma mai gandesc la ea...ce medic trebuie sa consult?
- 3sunt in strainatate si am nevoie de psiholog
- 2Ce rost are psihoterapia?
- 5Consumul de ness la cardiaci
- 3Psihoterapie: orice om rau de ieri poate fi omul bun de maine
- 10Ajutor!!!Nu vreau sa raman singur...
- 231Sunt confuza... in ultimii 5 ani am tot avut depresii
- 0Se poate face autoterapie in bolile psihologice?Cum?
- 1Cafea naturala vs cafea 3 in 1
Mai multe informații despre: Cafeaua psihoterapia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: