Am nevoie de un psiholog
De o peroiada de timp gandesc cu voce tare adik nu stiu... Zic ceva in gandul meu si cinve din jur imi raspunde sau numi comvine ceva ma gandesc la asta si cineva imi zice ca nu e el de vina. Mi se pare ca o iau razna si cateodata parca nimic nu e real. Nu mai inteleg. Ma simt foarte stresat din cauza asta si nu stiu ce sa mai fac. Niste prieteni stiu de asta dar toti se fac ca ploua si nu vor sa ma ajute. Lam intrebat pe unul dintre ei daca esa merg la psihohlog si mia zis ca nu e bine si incerca sa gaseasca motive sa nu o fac. Incep sa o inebunesc din ce in ce mai tare si sa gandesc din ce in ce mai mult cu voce tare. nu inteleg cum de nu ma aud si eo. Va rog un sfat. Multumesc anticipat
4 comentarii
Buna ziua,
De acum aveţi şi un psiholog.
Ce vârstă aveţi? Ce înseamnă "De un timp" - Săptămâni sau luni? Aceste simptome apar zilnic sau periodic? Vă adaptaţi cu uşurinţă la solicitările cotidiene?
în situaţii dificile, când se observă stări intense de distres. Este important să faceţi diferenţa între gânduri şi voci, uneori şi noi gândim/verbalizăm lucrurile în minte iar vocea deţine un ecou perceput.
Vă recomand terapie cognitivă şi comportamentală, online sau faţă în faţă. Ulterior psihologul va stabili dacă este necesar să mergeţi la un medic psihiatru.
Dacă mai aveţi întrebări, vă rog să-mi răspundeţi în particular.
De acum aveţi şi un psiholog.
Ce vârstă aveţi? Ce înseamnă "De un timp" - Săptămâni sau luni? Aceste simptome apar zilnic sau periodic? Vă adaptaţi cu uşurinţă la solicitările cotidiene?
în situaţii dificile, când se observă stări intense de distres. Este important să faceţi diferenţa între gânduri şi voci, uneori şi noi gândim/verbalizăm lucrurile în minte iar vocea deţine un ecou perceput.
Vă recomand terapie cognitivă şi comportamentală, online sau faţă în faţă. Ulterior psihologul va stabili dacă este necesar să mergeţi la un medic psihiatru.
Dacă mai aveţi întrebări, vă rog să-mi răspundeţi în particular.
@ Alexandru8989
Daca auzi vocea cuiva care nu exista raspunzandu-ti in jurul tau, mergi direct la psihiatru. Este foarte grav.
Daca auzi vocea cuiva care nu exista raspunzandu-ti in jurul tau, mergi direct la psihiatru. Este foarte grav.
Nu aud vocea nimanui care nu exista ci doar gandesc eo cu voce tare fara sa imi dau seama.E de o perioada de vreo cateva luni dar nu ma afecta asa ca acum si cam in fiecare zi patesc asta. Nu stiu ce sa mai fac ma stresez foarte tare din cauza asta si nu stiu cum sa ma abtin.
@ Alexandru8989
Daca nu auzi voci la propriu, atunci mergi la un psiholog.
Poti incerca si sedinte on-line care cred ca costa mai putin.
Intereseaza-te ca avem psihologi si pe Forum.
Le poti trimite mesaj.
Daca nu auzi voci la propriu, atunci mergi la un psiholog.
Poti incerca si sedinte on-line care cred ca costa mai putin.
Intereseaza-te ca avem psihologi si pe Forum.
Le poti trimite mesaj.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Recomandare psihoterapeut bun (in Bucuresti)
- 8Ajutati-ma sa inteleg ce se intampla cu sotul meu
- 3cat costa o sedinta de psihoterapie?
- 4Oare cat sa mai pot rezista?
- 46Exista un handicap al varstei de 40 de ani?
- 6cam cat costa o sedinta de consiliere la psiholog?
- 5face fata din ce in ce mai greu diverselor somatizari, fricii de moarte, anxietatii... recomandare
- 1Psihoterapia miraculoasa
- 6Psihoterapie pentru parintii care isi neglijeaza copilul sau copiii!
- 3sunt in strainatate si am nevoie de psiholog
- 3Psihoterapie: orice om rau de ieri poate fi omul bun de maine
- 10Psihoterapie: nu castigi nimic cu asprimea, ci cu bunatatea
- 25Caut un sfat pentru a rezolva conflictele din familie
- 231Sunt confuza... in ultimii 5 ani am tot avut depresii
- 2Caut psihoterapeut bun in ploiesti
- 26Psihanaliza si psihoterapie
- 4Anxietate - sedintele de terapie ajuta?
Mai multe informații despre: psihoterapia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: