sunt in strainatate si am nevoie de psiholog
Buna ziua,
De ceva timp se intampla ceva cu mine si incerc sa depasesc momentul.
La o analiza mai amanuntita a ceea ce simt si ceea ce las sa mi se intample, am ajuns la concluzia ca este neaparat nevoie sa vorbesc cu cineva de specialitate.
Sunt stabilita in strainatate si din acest motiv nu pot lua legatura cu un psiholog vorbitor de limba romana.
Daca este cineva dispus sa ma ajute, il rog sa-mi scrie mesaj privat.
Va multumesc
P.S. Ma refer la un psiholog care dispune cat de cat de timp liber si cu care sa pot schimba din cand in cand cate un email.
De ceva timp se intampla ceva cu mine si incerc sa depasesc momentul.
La o analiza mai amanuntita a ceea ce simt si ceea ce las sa mi se intample, am ajuns la concluzia ca este neaparat nevoie sa vorbesc cu cineva de specialitate.
Sunt stabilita in strainatate si din acest motiv nu pot lua legatura cu un psiholog vorbitor de limba romana.
Daca este cineva dispus sa ma ajute, il rog sa-mi scrie mesaj privat.
Va multumesc
P.S. Ma refer la un psiholog care dispune cat de cat de timp liber si cu care sa pot schimba din cand in cand cate un email.
3 comentarii
Buna Dana,
Daca simti ca ai nevoie de un psiholog inseamna ca ai nevoie de o terapie psihologica... daca nu simteai acest lucru iti puteai rezolva problema prin propriile puteri. Pentru ca esti in strainatate si stiu ca acolo un psiholog este greu accesibil financiar, dar mai ales este greu sa ne inteleaga pe noi romanii (cu metehnele si mentalitatea noastra) iti recomand sa intri pe topexperti.ro - este o platforma de comunicare din Romania, care ofera consiliere psihologica online. Aici vei gasi unii dintre cei mai buni psihologi de pe la noi si poti vorbi cu ei pe chat sau prin e-mail, in plus preturile sunt super avantajoase. Hristos a Inviat! Iti doresc multa liniste, sanatate si impacare cu sine
Daca simti ca ai nevoie de un psiholog inseamna ca ai nevoie de o terapie psihologica... daca nu simteai acest lucru iti puteai rezolva problema prin propriile puteri. Pentru ca esti in strainatate si stiu ca acolo un psiholog este greu accesibil financiar, dar mai ales este greu sa ne inteleaga pe noi romanii (cu metehnele si mentalitatea noastra) iti recomand sa intri pe topexperti.ro - este o platforma de comunicare din Romania, care ofera consiliere psihologica online. Aici vei gasi unii dintre cei mai buni psihologi de pe la noi si poti vorbi cu ei pe chat sau prin e-mail, in plus preturile sunt super avantajoase. Hristos a Inviat! Iti doresc multa liniste, sanatate si impacare cu sine
Buna Dana,
Ma numesc psih. Gogorita C-tin, sunt dispus sa te sprijin, daca mai e cazul. -*
(*modificat de admin)
Ma numesc psih. Gogorita C-tin, sunt dispus sa te sprijin, daca mai e cazul. -*
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Ajutati-ma sa inteleg ce se intampla cu sotul meu
- 3depresie puternica acum 3 ani, recomadati-mi un psiholog
- 6Psihopatie?
- 3cat costa o sedinta de psihoterapie?
- 11psihiatru in constanta?
- 5Ajutor online pentru persoanele cu un consum abuziv de alcool
- 8cum conving un prieten sa mearga la psiholog?
- 6cam cat costa o sedinta de consiliere la psiholog?
- 5face fata din ce in ce mai greu diverselor somatizari, fricii de moarte, anxietatii... recomandare
- 8Cum facem SOCOTEALA in viata? Iubirea este GRATUITA sau nu este iubire!
- 3Psihoterapie: orice om rau de ieri poate fi omul bun de maine
- 10Psihoterapie: nu castigi nimic cu asprimea, ci cu bunatatea
- 4Psihoterapie: niciodata sa nu subestimezi impresia pe care ai facut-o asupra cuiva
- 18Daca un psihoteraput este online
- 15La ce va asteptati de la un "Ëœpsihoterapeut bun"â„¢ de la o 'psihoterapie buna'?
- 29Oare mai avem vreo sansa?
- 152Ce fac oamenii care nu se pot vindeca sau ameliora de o boala psihica ?!
- 0Se poate face autoterapie in bolile psihologice?Cum?
Mai multe informații despre: psihoterapia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: