Ciuperca?
Am la baza gitului, niste bubite ca si muscaturile de tintari, ma maninca, pe urma se transforma in venisoare rozali.Am facut testele alergologice, dar chiar nu s-a putut diagnostica, inflaminduma la toate.Am facut analize de singe, urina, ficat.Toate bune, in afara de cea de urina, avind stafilococ auriu.Am urmat un tratament cu antibiotice si merisoare.Cind am repetat analizele, totul a fost ok.Acum am ajuns la dermatologie, unde venisoarele mele, sint stafi
Lococ coagulazo negativ.Am primit o crema si solutie borica.Saptamina viitoare, voi face o sedinta cu zapada carbonica.Intrebarea mea este, daca tot am stafilococul asta in organism, nu ar trebui sa fac ceva analize pt depistarea lui si tratare?Ajuta zapada aia la ceva?Mentionez ca deja am observat ca mi s-a extins si pe umeri.Si de unde sa il iau?Lucrez la posta romana, de 26 de ani, incasez si achit zilnic bani.Sa fie de la mizeria de pe bani?Deja sint ingrozita.Am auzit c crema din marul lupului ar fdce bine pielii.Stie cineva ceva?Imi este frica, sa nu se extinda pe tot corpul.Va multumesc
Lococ coagulazo negativ.Am primit o crema si solutie borica.Saptamina viitoare, voi face o sedinta cu zapada carbonica.Intrebarea mea este, daca tot am stafilococul asta in organism, nu ar trebui sa fac ceva analize pt depistarea lui si tratare?Ajuta zapada aia la ceva?Mentionez ca deja am observat ca mi s-a extins si pe umeri.Si de unde sa il iau?Lucrez la posta romana, de 26 de ani, incasez si achit zilnic bani.Sa fie de la mizeria de pe bani?Deja sint ingrozita.Am auzit c crema din marul lupului ar fdce bine pielii.Stie cineva ceva?Imi este frica, sa nu se extinda pe tot corpul.Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De cateva zile mi-au aparut niste bubite sub brat, cateva pe burta
- 5bubite albe cu eruptie pe penis
- 16bubite rosii pe corp
- 7bubite rosii pe brate si picioare
- 6Bubite rosii pe maini si picioare
- 21bubite rosii si mancarime rog rasp urgent
- 5eczema rosiatica si bubite ca urzicaturile
- 3bubite rosii pe tot corpul
- 10Bube pe piele
- 4bubite ciudate roz
- 0Basicute albe pe maini si picioare