Bubite rosii in jurul guritei la fetita mea de 10 luni
Ma confrunt si eu cu o problema.Fetitei mele, care are acum 10 luni, ii ies biate bubite rosii imediat dupa ce bea lapte praf si la interval de 10-15 minute ii dispar.Am citit multe chestii despre alergii dar la ea nu pare sa se manifeste ca o alergie deorece il mananca, nu vomita dupa.Singura problema este ca sunt in Anglia iar aici nu se fac teste de alergii la copii asa mici.Chiar nu stiu ce poate avea.
6 comentarii
Totusi, pare a fi o alergie la laptele praf pe care il primeste. Cred ca ar trebui sa incercati sa schimbati laptele cu alt tip de lapte
Am incercat toate tipurile de lapte dar degeaba..imi eeste frica ca daca ii dau in continuare sa nu se agraveze situatia..
Buna ziua
Daca aparitia eruptiei este strict legata de alimentatia cu lapte de praf, incercati sa inlocuiti laptele praf cu lapte proaspat de vaca cu continut de grasime 2, 5 - 4, 5% sau chiar integral.
Daca aparitia eruptiei este strict legata de alimentatia cu lapte de praf, incercati sa inlocuiti laptele praf cu lapte proaspat de vaca cu continut de grasime 2, 5 - 4, 5% sau chiar integral.
Va multumesc pentru raspunsuri..am sa incerc cu lapte de vaca sa vad cum reactioneaza.
Sa stiti ca in seara asta i-am dat lapte de vaca si nu i-au mai iesit bubite in jurul gurii..Vroiam sa va intreb da ca este ok sa ii dau in continuare avand in vedere ca are numai 10 luni..stiam ca poti introduce laptele de vaca abia dupa 1 an.va multumesc.
Buna dimineata
Nu stiu de unde aveti informatia, dar nu este o restrictie de varsta, doar ca, la varste mai mici, laptele de vaca se dilueaza cu ceai in anumite proportii. Deci raspunsul este : da, puteti sa continuati cu lapte de vaca.
Sper ca aceasta sa nu mai constituie o problema, pe viitor pt fetita Dvs., si sa o considerati o etapa depasita cu bine.
Nu stiu de unde aveti informatia, dar nu este o restrictie de varsta, doar ca, la varste mai mici, laptele de vaca se dilueaza cu ceai in anumite proportii. Deci raspunsul este : da, puteti sa continuati cu lapte de vaca.
Sper ca aceasta sa nu mai constituie o problema, pe viitor pt fetita Dvs., si sa o considerati o etapa depasita cu bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19dermatita atopica la sugar de 2 luni
- 4bubite rosii care ma mananca foarte tare si au inceput sa se extinda pe tot corpul...
- 7bubite rosii pe picioare
- 11bubite rosii ce provoaca mancarime pe piele...
- 3dupa ce m-am scarpinat, mi-au aparut bube pe fata
- 15mancarime si bubite rosii
- 1bubite rosii pe piele
- 3bubite rosii pe picior
- 6bubite rosii pe picioare cu senzatie puternica de mancarime
- 0Prurigo?
- 0bubite rosii peste o rana nevindecata dupa oparire
- 3Tratament corect cu Prednison?
- 0Bubite rosii pe gat care dispar si reapar
- 4am niste bubite rosi pe piele cu cap galben si ma dor
- 1dupa sex, mi-au iesit niste bubite mici rosi cateva pe piele
- 2Crize de mancarimi si intepaturi la nivelul pielii
- 1Bubite roșii pe burtică - sugar 2 luni! S.O.S.
- 1bube rosi si mari pe fata si in cap ?!
- 2Am niste bubițe roșii pe piele în formă de floare
- 0Bubite rosii, iriratie bebe 2 luni! Ajutor, ce poate fi???
Mai multe informații despre: bubite rosii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: