bubite rosii supurante.. ce tratament ar putea sa urmeze?

buna! sora mea a avut tuberculoza.Inainte sa termine tratamentul au inceput sa-i apara un fel de bubite pe fata, si in zona barbiei si a maxilarului, dar care nu sunt cosuri.Ce tratament ar putea sa urmeze care sa o si ajute sa i se usuce mai repede, tinand cont ca peste 3 saptamani va fii mireasa? va mltumesc!
6 comentarii

Eucerin este un gel de curatare f bun dar este cam scump 50 lei noi, in cazul meu, ma scapat in 3-4 zile, insa am continuat tratamentul o luna.Trebuie sa te cureti dimineata si seara.Claritine este ceva mai ieftin insa rezultatele difera.
~~~O nunta frumoasa si multa sanatate!~~~
P.s:Sa foloseasca un prosop propriu neaparat!
~~~O nunta frumoasa si multa sanatate!~~~
P.s:Sa foloseasca un prosop propriu neaparat!

Ati fost sa o vada si un dermatolog ?

Ma confrunt cu aceeasi problema, numai ca la mine a aparut la jumatatea tratamentului. Mai am 3 luni, asa ca tare mi-as dori sa aflu cum a scapat sora ta de aceste bubite?

Ce aveti este numai urmarea tratamentului medicamentos care l-ati facut la tuberculoza si pe care corpul trebuie sa le scoata prin piele din nou afara din corp caci a fost toxic (scrie pe hartia insotitoate)
Eu nu as lua nici o crema in locul dvoastra caci ASA se baga toxinele din nou in corp de care acesta incearca sa scape.
Pielea este ultima sansa de detoxifiere pe care o are corpul si daca o blocati vai si amar de organe si de sange !!!
Dar faceti cum doriti sau cum va spune medicul in care credeti sau care crede in alifii.
In general asa ceva trece de la sine, mai ales cu ceauri de detoxfiere: urzica, salvie, galbenele, etc, in timp ce suprimarea lor cu alifii sau chiar cu alte medicamente va creea in cele mai multe cazuri boli si mai grave.
Cand apar pete pe corp in timpul sau imediat dupa tratamentele medicamentoase este NUMAI de la medicamentele luate in general !!!
Acest lucru il puteti observa la orice pacient cu ficatul slabit (cam toti) si in 99% din pacienti care iau medicamente pe timp indelungat.
In plus ESTE SCRIS des chiar pe hartia insotitoare a medicamentului ca medicamentul produce boli de piele.
Dar cine citeste oare hartia insotitoare ???? Mai nimeni...
O solutie simpla este intotdeauna detoxifierea ficatului si a sangelui cu produse naturiste si reducerea medicamentelor.
Daca oamenii ar cunoaste aceste lucruri elementare doctorii dermatologi ca Domnul Dr. Mihalache ar lucra mult mai fericiti si relaxati, caci ma gandesc ca problemele cu pielea au crescut imens in ultimile decenii.
Eu nu as lua nici o crema in locul dvoastra caci ASA se baga toxinele din nou in corp de care acesta incearca sa scape.
Pielea este ultima sansa de detoxifiere pe care o are corpul si daca o blocati vai si amar de organe si de sange !!!
Dar faceti cum doriti sau cum va spune medicul in care credeti sau care crede in alifii.
In general asa ceva trece de la sine, mai ales cu ceauri de detoxfiere: urzica, salvie, galbenele, etc, in timp ce suprimarea lor cu alifii sau chiar cu alte medicamente va creea in cele mai multe cazuri boli si mai grave.
Cand apar pete pe corp in timpul sau imediat dupa tratamentele medicamentoase este NUMAI de la medicamentele luate in general !!!
Acest lucru il puteti observa la orice pacient cu ficatul slabit (cam toti) si in 99% din pacienti care iau medicamente pe timp indelungat.
In plus ESTE SCRIS des chiar pe hartia insotitoare a medicamentului ca medicamentul produce boli de piele.
Dar cine citeste oare hartia insotitoare ???? Mai nimeni...
O solutie simpla este intotdeauna detoxifierea ficatului si a sangelui cu produse naturiste si reducerea medicamentelor.
Daca oamenii ar cunoaste aceste lucruri elementare doctorii dermatologi ca Domnul Dr. Mihalache ar lucra mult mai fericiti si relaxati, caci ma gandesc ca problemele cu pielea au crescut imens in ultimile decenii.

Eucerin ca si multe creme sunt pline de radicali f. puternic care ataca pielea si distrug celulele, mai ales sub influenta soarelui.

Buna ziua,
Am o problema in zona testiculelor prin aparitia unor alunite rosii care isi schimba culoarea spre maro inchis si dupa un timp dispar. Acestea provoaca mancarime si in anumite perioade de timp sangereaza dupa care dispar dar reapar in alt loc. Apar pe zona vasularizata, par ca sunt fixate pe vasele de sange!
Am fost la medic cu ceva timp in urma si mi-a recomandat nidoflor, flocinolon, care din pacate nu a functionat.Exista alt tratament s-au trebuie consultat alt medic?
Am o problema in zona testiculelor prin aparitia unor alunite rosii care isi schimba culoarea spre maro inchis si dupa un timp dispar. Acestea provoaca mancarime si in anumite perioade de timp sangereaza dupa care dispar dar reapar in alt loc. Apar pe zona vasularizata, par ca sunt fixate pe vasele de sange!
Am fost la medic cu ceva timp in urma si mi-a recomandat nidoflor, flocinolon, care din pacate nu a functionat.Exista alt tratament s-au trebuie consultat alt medic?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2bube pe maini cu lichid si pe corp bube rosii
- 15bubite rosii pe penis
- 16bubite rosii pe corp
- 4tbc vechi de 1 an
- 5TBC mare sau munte?
- 5fractura pertrohanteriana dupa ce a alunecat si a cazut
- 0hematom?copil cu sindrom down
- 6Bubite rosii care provoaca mancarime
- 0Bubite rosii pe corp
- 0Bube rosii de la soare
- 2Bubite rosii pe corp, fara alte simptome
- 1isoniazida si anticonceptionale
- 5Sarcina dupa 2 luni de la terminare tratament TBC..
- 1Bubite rosii pe cerul gurii
- 0Pata rosie(bubite rosii) pe partea dorsala a bratului + foto
- 9bubite rosi pe pielea penisului si testicule
- 2Bubite rosii
- 0Bubite rosii pe fata ce apar si dispar spatamanal
- 6Bubite rosii in jurul guritei la fetita mea de 10 luni
- 5Bubite rosii pe picioare si abdomen
Mai multe informații despre: Tuberculoza bubite rosii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: