Bubite mici pe abdomen, piept si spate
Buna ziua!De citeva zile la fetita mea de 12 ani ii apar bubite rosii pe piept, abdomen si spate, sunt mici dar tare multe, mentionez ca nu are mincarimi si nu o deranjeaza(durere;usturime,.) Sunt mai proeminente ziua cind este tare cald, daca se da cu talc mentolat in citeva zile dispar, dar pe urma reapar.Sa fie din cauza timpului cald sau o alergie? A mai avut probleme cu alergia, cind a fost mai mica a fost diacnosticata cu asm bronsic, dar de ani de zile nu a mai avut probleme cu asmul. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns? MULTUMESC
3 comentarii
Acele bubite sunt pori ai gladelor sudoripare iritati de transpiratia excesiva.
Fetita trebuie sa faca dusuri dese si aplicati seara Cutaden, iar dimineata, dupa dus, Advantan crema.
Fetita trebuie sa faca dusuri dese si aplicati seara Cutaden, iar dimineata, dupa dus, Advantan crema.
Multumesc pentru raspuns, domnule Dr. Dorin Mihalache. Am sa incerc tratamentul prescris de dumneavoasrta. Cu stima si respect mama si fetita.
buna ziua, mi au aparut bube rosii pe abdomen, spate si maini, nu ma mananca, sunt ca si cum nu ar fi. Va rog sa imi dati un raspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5mancarime, ma scarpin pana imi da sangele :(
- 3Pete - Bube rosii uscate pe piele de o luna
- 2mi-au aparut de 2 zile pe spate, in zona lombara, un grup de bubite rosii, usor umflate
- 4bubite rosii care ma mananca foarte tare si au inceput sa se extinda pe tot corpul...
- 5Bubite ca de urzicatura intre degetele de la miini
- 22bubite... vreau sa scap de ele
- 5Boala de piele asemanatoare acneii
- 7Am si eu o intrebare va rog frumos
- 2problema dermatologica sau nu?
- 1Bubite multe pe corp si umflatura dureroasa sub piele !
- 2Bubite rosii pe corp, fara alte simptome
- 7bubite asemanatoare piscaturilor de tantari
- 7galme pe tot corpul care se maresc
- 1blande mari pe corp
- 1mancarime de piele si bubite
- 2Bube pe maini
- 4bubite in talpa coate palme genunchi
- 2bubite mici rosii
- 1Urgent: de o saptamana prezint niste bubite rosii putin umflate
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: