Pete - Bube rosii uscate pe piele de o luna
Buna ziua,
De aproximativ 1 luna mi-au aparut mici pete rosii pe burta si spate. Am zis la inceput ca sunt muscaturi de tantari. Apoi mi-au aparut si in zone greu accesibile unor tantari. Au chiar si un centimetru in diametru si centrul petei este uscat si aspru la pipait, ca si cum s-ar fi uscat pielea acolo. Pe picior am una de 3-4 centimetri si uscata in centru, doar ca e mult mai mare ca restu - e si prima aparuta acum 1 luna. Coaja uscata nu pica sau nu se poate coji. De fapt nu e o coaja, e pielea uscata. Nu stiu cum sa le descriu mai bine...
Sa incep sa imi fac griji?
Multumesc
De aproximativ 1 luna mi-au aparut mici pete rosii pe burta si spate. Am zis la inceput ca sunt muscaturi de tantari. Apoi mi-au aparut si in zone greu accesibile unor tantari. Au chiar si un centimetru in diametru si centrul petei este uscat si aspru la pipait, ca si cum s-ar fi uscat pielea acolo. Pe picior am una de 3-4 centimetri si uscata in centru, doar ca e mult mai mare ca restu - e si prima aparuta acum 1 luna. Coaja uscata nu pica sau nu se poate coji. De fapt nu e o coaja, e pielea uscata. Nu stiu cum sa le descriu mai bine...
Sa incep sa imi fac griji?
Multumesc
3 comentarii
Pentru un diagnostic corect ar trebui sa apelati la un dermatolog.
Salut! si eu am aceeasi problema si te rog daca poti sa-mi spui in cazul in care ai fost la doctor ce ti s-a spus? nu prea indraznesc sa ajung acolo ! -
salut, am si eu aceeasi problema ca mariusmihai, am o buba de acest gen pe mina dreapta (a aparut alaltaieri) putin mai jos de cot, si azi dimineata mi-a mai iesit una pe mina stinga mai su de cot...si nici nustiu la ce sa ma mai gindesc, am rascolit tot netul, sa gasesc ceva asemenator si nimic, sper sa nu fie ceva grav, :(, m-am inscris pe simbata la un dermatolog, dar pina atunci sper sa nu mai apara alta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pete rosii pe fata
- 3m-am trezit cu niste pete rosii-vinetii pe abdomen
- 4pete rosii pe piele si mancarime
- 22bubite... vreau sa scap de ele
- 5Mancarimi pe tot corpul
- 3Pete rosii
- 3pete rosiatice pe picior
- 5bubite ca niste cosuri pe fese si pe pulpa piciorului
- 8Boala de piele sau alergie?
- 3buba albicioasa cu contur rosu
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 2pete foarte rosii pe fata dupa ora de ed. fizica
- 1Roseata pe abdomen fara mancarime
- 2Pete roşii
- 1Bube roșii
- 1Pete roșii pe gât, piept și cot
- 1Pete rosii pe maini, pozitionate pe monturi
- 0Ce poate fi? febră, niste pete roșii pe piele, îl mănâncă tare
- 1Pete rosii pe spate
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: