bubite mici rosii
Buna, in urma cu doua zile au inceput sa imi apara bubite mici roz, rosii care nu provoaca mancarime doar putin. Au inceput pe picior, spate, burta, maini si au ajuns si pe fata 2-3, sunt care se retrag, apar altele... m-am gandit la urticarie insa am mai avut si nu erau bubitele asa micute. va rog sa ma ajutati! Multumesc
2 comentarii
Buna ziua,
Cred ca este un prurigo- tot un fel de alergie- poate fi de natura alimentara, infectioasa, alergeni din mediu, sau din lipsa de hidratare a pielii. Puteti folosi un emolient puternic(atoderm sau trixera ) si un antihistaminic. Daca nu se amelioreaza mergeti la un dermatolog.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Cred ca este un prurigo- tot un fel de alergie- poate fi de natura alimentara, infectioasa, alergeni din mediu, sau din lipsa de hidratare a pielii. Puteti folosi un emolient puternic(atoderm sau trixera ) si un antihistaminic. Daca nu se amelioreaza mergeti la un dermatolog.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
buna ziua! mi-au aparut in zona pieptului niste pete rosii cu senzatii de mancarime..nu permanent..cum ma pot trata de asa ceva
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Bubite mici albe + mancarime
- 7basicute mici pe degete, cu mancarimi
- 7Mi-au iesit bubite in zona genitala si axila
- 7bubite-maini-picioare-ca-nisteCosuri
- 3bubite marunte pe brate + mancarime - ce poate fi?
- 4bubita care se extinde
- 4dupa mancarimea pielii imi apar bubite
- 5Boala de piele asemanatoare acneii
- 7bubite in zona anala
- 1bubite pe gat, solduri si degete
- 2Bubite pe piele
- 2Boala de piele la copil de 6 ani
- 1Bubita inflamata
- 1De aproape 4 ani de zile imi apare pe picior un fel de basicute pline cu lichid
- 1bubite mici nisipoase pe alocuri in special la inchiieturi la copil si adultii
- 2Bubite pe degete, maini, picioare
- 0Bubite si mancarimi
- 1Bube pe piele
- 1Multe bubite pe spate, piept si burta
- 2Bubițe mici una lângă alta
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: