problema dermatologica sau nu?
buna ziua, am 20 de ani si de 3 zile ma confrunt cu o problema.Mi-au iesit bubite pe tot corpul sub forma de alergie, dar si pe pielea capului.nu am febra si nici o simptoma ca ar fi varicela, doar mancarimi si dureri de cap.Iar undeva in zona subbratului mi-a iesit o beşică tare care doare la atingere!ce tratament ar trebui sa iau?va multumesc!
2 comentarii
Din ce ati descris dumneavoastra aici, s-ar putea sa fie zona zoster.mamei i s-a intamplat la fel, fara simptome, doar dureri de cap, stare de slabiciune.si durerea locului, unde apare.
In niciun caz nu este vorba despre zona zoster. Aceasta se manifesta intr-adevar printr-o eruptie cu vezicule, dar are o intindere limitata, pe traiectoria unui nerv si este foarte dureroasa. Cel mai indicat ar fi sa mergi la dermatolog si sa nu iei niciun medicament fara indicatia acestuia. Nu aplica nimic pe vezicule, iti poti agrava situatia.
Multa sanatate iti doresc!
Multa sanatate iti doresc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Bubite mici albe
- 9sfat va rog: am niste bubite albe ca niste cosuri!
- 2nu stiu exact ce este!
- 5Bubite ca de urzicatura intre degetele de la miini
- 5Mancarimi pe tot corpul
- 7bubite rosii pe brate si picioare
- 6bubite si iesiri in afara ale pielii
- 10Bubite pe maini si pe picioare
- 3Bubite albe pe piele
- 0bubite rosi catre ma maninca
- 2eczema.bubite.am poza
- 1De aproape 4 ani de zile imi apare pe picior un fel de basicute pline cu lichid
- 1bubite mici nisipoase pe alocuri in special la inchiieturi la copil si adultii
- 0Bube aparute dupa decoloratul parului
- 2Bubite albe dureroase
- 2Crize de mancarimi si intepaturi la nivelul pielii
- 0Bubite mici rosii pe picioare care ma mananca !!
- 1Bube pe piele
- 0Urticarie??
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: