problema dermatologica sau nu?
buna ziua, am 20 de ani si de 3 zile ma confrunt cu o problema.Mi-au iesit bubite pe tot corpul sub forma de alergie, dar si pe pielea capului.nu am febra si nici o simptoma ca ar fi varicela, doar mancarimi si dureri de cap.Iar undeva in zona subbratului mi-a iesit o beşică tare care doare la atingere!ce tratament ar trebui sa iau?va multumesc!
2 comentarii
Din ce ati descris dumneavoastra aici, s-ar putea sa fie zona zoster.mamei i s-a intamplat la fel, fara simptome, doar dureri de cap, stare de slabiciune.si durerea locului, unde apare.
In niciun caz nu este vorba despre zona zoster. Aceasta se manifesta intr-adevar printr-o eruptie cu vezicule, dar are o intindere limitata, pe traiectoria unui nerv si este foarte dureroasa. Cel mai indicat ar fi sa mergi la dermatolog si sa nu iei niciun medicament fara indicatia acestuia. Nu aplica nimic pe vezicule, iti poti agrava situatia.
Multa sanatate iti doresc!
Multa sanatate iti doresc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Bubite mici albe
- 5mancarime, ma scarpin pana imi da sangele :(
- 2nu stiu exact ce este!
- 3dupa ce fac baie sau cand transpir imi apar cateva pete rosii pe piept si pe spate
- 7bubite in zona anala
- 3bubite mici si rosii care imi dau o senzatie de mancarime foarte mare
- 10Bube pe piele
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 2Boala de piele la copil de 6 ani
- 2Bubite rosii pe corp, fara alte simptome
- 3Bubite gen cosulete pe picioare
- 2Bube albe doar pe spate
- 0bubite rosi catre ma maninca
- 7Bubite albe buza superioara
- 1De aproape 4 ani de zile imi apare pe picior un fel de basicute pline cu lichid
- 1Am o boala de piele
- 0Bubite mici rosii pe picioare care ma mananca !!
- 0Bubițe corp +poze
- 2Bubițe fără prurit
- 3Va rog dacă puteți sa ma ajutati
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: