bubite care se extind
Buna ziua, acum o saptamana mi-au aparut pe piele 3 bubite cu puroi inautru, insa destul de extinse( mentionez ca o peesoana foarte apropiata a facut varicela acum o saptamana insa eu am mai avut, stiu ca s-ar putea sa nu am anticorpi suficienti deoarece am facut cand eram mica.. mi s-a spus ca nu arata a varicela). una din bubite am observat azi ca s-a extins( in jurul acesteia au aparut inca 2 noi, pe langa extinderea ei de aproape un cm.. ce poate fi?
2 comentarii
Buna ziua !
Dificil de spus fara a vedea leziunile... Va recomand sa va adresati medicului de familie
care, in urma consultului, va va da recomandarile necesare.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Dificil de spus fara a vedea leziunile... Va recomand sa va adresati medicului de familie
care, in urma consultului, va va da recomandarile necesare.
Cu respect,
Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Multumesc mult, am mers la un medic dermatolog si mi-a spus ca s-ar putea sa fie o muscatura de insecta sau poate este o alergie. Am luat aerius si am folosit o crema advantan. Momentan sunt tot asa dar astept sa treaca.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7bubite mici pe brate, abdomen, picioare
- 12Bubite mici albe + mancarime
- 7bubite pe buza.. ce am?
- 6help me please!
- 3boala de piele?
- 3dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
- 7bubite in zona anala
- 21bubite rosii si mancarime rog rasp urgent
- 2bube pe umeri piept si burta
- 3buba albicioasa cu contur rosu
- 0Basicute albe pe maini si picioare
- 2eczema.bubite.am poza
- 7Bubite albe buza superioara
- 4bubite in talpa coate palme genunchi
- 2sugar de 3 luni ii apar mereu bubite rosii ca niste blande
- 4bubite rosii
- 0Bube cu lichid mici, roși, dureroase și usturătoare pe șold.
- 1Piele- bubite mici unele cu papule altele nu cu caracter de arsura, mancarime
- 1Bubițe mici pe mâini și piele uscata
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: