boala de piele?
mi'au aparut niste bubite mici pe maini, cu lichid. prima data m-am gandit la o infectie alimentara sau ceva, dar trec destul de greu. am incercat sa ma informez si am regasit aceasta simptoma la scabie, insa nu inteleg cum ar fi posibil asa ceva, avand in vedere ca sunt o persoana ingrijita si foarte atenta cu igiena.desi este prezent prurit, totusi, nu mi-au aparut acele bubite rosii. am incercat cu triderm, inca nu au aparut rezultate. nu stiu ce sa mai cred. ce ar putea fi?
3 comentarii
bubitele alea ies de obicei de la caldura, dak te scarpini, o sa iti iasa si mai multe, foloseste 'fluocinolon n' unguent, e vreo 30 de mii, te dai cu un strat subtire si sigur trece
Probabil ca ai facut o eczema dishidrozica palmara. Scabia este data de o insecta numita Sarcoptes si care nu moare la apa si sapun, asa ca si cei cu o igiena foarte riguroasa pot face scabie !! Cred ca mai util decat fluocinolonul ar fi Elosalic crema, in 2 aplicatii zilnice, dimineata si seara, masand bine, pana intra in piele.
eu am dat cu triderm si am luat claritine.si s-a vindecat totul frumos
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Mancarime si blande pe spate
- 2am renuntat la anticnceptionale si am bubite pe spate
- 6mancarimi ale pielii
- 2De cateva zile mi-au aparut niste bubite sub brat, cateva pe burta
- 4Mancarimi corp si bubite de 2 ani incoace
- 2bubite pe podul palmelor si la nivelul picioarelor
- 22bubite... vreau sa scap de ele
- 3dupa ce fac baie sau cand transpir imi apar cateva pete rosii pe piept si pe spate
- 7bubite in zona anala
- 6Bubite pe corp
- 2bube pe umeri piept si burta
- 2Bube pe maini
- 3bubite rosii pe toata pielea
- 2eczema.bubite.am poza
- 1Bubita inflamata
- 2Bubiţe roşii-maronii pe umăr şi piept
- 1bubite mici nisipoase pe alocuri in special la inchiieturi la copil si adultii
- 4bubite in talpa coate palme genunchi
- 2Sute de mici bubite pe piele
- 0Bube Tari (va rog, am mare nevoie de acest sfat)
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: