Bubite bucale
Buna ziua!
Pe maxilar, in partea inferioara, stanga, mi-a aparut o bubita de culoare alba, de circa 0.5 mm. Nu doare, nu curge, nu prezinta nici un simptom. Mi-e teama sa nu mai apara si altele. De la farmacie mi s-a recomandat apa de gura cu clorhexidina. Am incercat de o saptamana aceasta apa de gura si nici un rezultat. Iar acum, de 2 zile am facut si un abces dentar si am inceput cura de antibiotice (ampicilina forte). Mentionez ca, in trecut am luat foarte multe antibiotice datorita astmului bronsic si datorita unor repetate amigdalite. Iar de cand am inceput cura de antibiotice am mai observat pe gingie un punctulet mic, alb, de marimea unui ac.
Va rog, imi puteti spune ce sunt aceste bubite si cum pot scapa de ele?
Pe maxilar, in partea inferioara, stanga, mi-a aparut o bubita de culoare alba, de circa 0.5 mm. Nu doare, nu curge, nu prezinta nici un simptom. Mi-e teama sa nu mai apara si altele. De la farmacie mi s-a recomandat apa de gura cu clorhexidina. Am incercat de o saptamana aceasta apa de gura si nici un rezultat. Iar acum, de 2 zile am facut si un abces dentar si am inceput cura de antibiotice (ampicilina forte). Mentionez ca, in trecut am luat foarte multe antibiotice datorita astmului bronsic si datorita unor repetate amigdalite. Iar de cand am inceput cura de antibiotice am mai observat pe gingie un punctulet mic, alb, de marimea unui ac.
Va rog, imi puteti spune ce sunt aceste bubite si cum pot scapa de ele?
3 comentarii
daca sunteti din bucuresti ar fi indicat sa va duceti la facult de stomatologie si il cautati pe prof. Tovaru, sectia de patologie orala
Nu sunt din Bucuresti. Nu-mi puteti spune ce sunt aceste bubite si cum le pot trata? Va rog
pai daca nu am vazut.nu stiu sigur ce sunt.nu am cum sa va dau acest raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Problema cu maxilarul
- 3probleme cu maxilarul
- 6imi simt maxilarul blocat si nu pot sa deschid gura
- 6atunci cand mestec ceva, mi se umfla muschii in apropiere de tample
- 3Dureri in partea dreapta a fetei
- 5Intepaturi intense ureche, gat, maxilar
- 1Durere maxilar, gat, ureche
- 8Dureri si pocnituri la incheietura maxilarului
- 4Durere in partea dreapta
- 3am o galma in fata urechii langa maxilar
- 3Probleme cu deschiderea corecta a maxilarului
- 2Se umfla maxilarul de jos din stanga (obrazul) numai dimineata cand ma trezesc
- 0Augmentare de maxilar
- 0Durere in spatele maxilarului
- 23Dureri foarte mari de maxilar și ureche
- 0Nevoie sa incordez maxilarul.
- 3Maxilar care nu se dezvolta!
- 1Gâlmă în zona maxilarului.
Mai multe informații despre: maxilarul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: