Maxilar deformat

Buna ziua, am o întrebare la dv-stra:
De câțiva ani maxilarul meu mai exact in partea stânga jos chiar in colț nu știu exact cum sa explic pentru ca este vizibil doar inafara (in interiorul gurii nu am nimic ) este mai defaormat, adică vreau sa spun arată exact ca și cum “ măseaua ar fi umflata “, nu am infecție, nu am durere, nu am probleme cu dinții. Doar ca este inestetic privind din mai multe părți, unii oameni nu observa, pe când alții da, pentru ca îmi face fata mai pătrățoasă. Partea dreapta e Ok și finuța, in schimb partea stânga nu arată rău doar ca e diferită și nu este asimetrica. Ma puteți îndruma ce am de făcut și ce fel de medic este indicat sa vizitez ?
De câțiva ani maxilarul meu mai exact in partea stânga jos chiar in colț nu știu exact cum sa explic pentru ca este vizibil doar inafara (in interiorul gurii nu am nimic ) este mai defaormat, adică vreau sa spun arată exact ca și cum “ măseaua ar fi umflata “, nu am infecție, nu am durere, nu am probleme cu dinții. Doar ca este inestetic privind din mai multe părți, unii oameni nu observa, pe când alții da, pentru ca îmi face fata mai pătrățoasă. Partea dreapta e Ok și finuța, in schimb partea stânga nu arată rău doar ca e diferită și nu este asimetrica. Ma puteți îndruma ce am de făcut și ce fel de medic este indicat sa vizitez ?
2 comentarii

Tine de domenoil Maxilo. Facial
Mergi la un cab stomatologic
Faci un CT. 3d dantura maxikar
Și vezi părerea lor
Mergi la un cab stomatologic
Faci un CT. 3d dantura maxikar
Și vezi părerea lor

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3la ce spital sa ma operez?
- 3probleme cu maxilarul
- 5sfat - lucrare dentara
- 1Durere maxilar, gat, ureche
- 8Dureri si pocnituri la incheietura maxilarului
- 4Durere in partea dreapta
- 3durere articulatie maxilara
- 3am o galma in fata urechii langa maxilar
- 5umflatura in partea dreapta sub maxilar..tare la atingere insa nedureroasa
- 2Se umfla maxilarul de jos din stanga (obrazul) numai dimineata cand ma trezesc
- 1durere ceafa urechi maxilar
- 2ruptura mandibula
- 2Imi trosneste maxilarul.
- 0Tumora maligna maxilar
- 6Durere maxilar, langa lobul urechii
- 0Augmentare de maxilar
- 0Durere in spatele maxilarului
- 0Nevoie sa incordez maxilarul.
- 1Ureche infundata și pocnituri
Mai multe informații despre: maxilarul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: