durere articulatie maxilar, gat si ureche
Buna ziua
Acum 6 luni mi-am facut o lucrare din ceramica pe tot maxilarul. Lucrarea e ancorata pe dintii din fata si pe ultimii molari (stanga-dreapta).Imediat dupa ce mi-a fost pusa lucrarea am inceput sa am dureri groaznice de mandibula, gat si ureche, musculatura fetei, de cap...dar numai pe partea dreapta.Medicul mi-a zis ca trebuie sa ma obisnuiesc cu proteza, mi-a mai slefuit-o, dar tot am avut dureri.Am fost la un medic chirurg BMF care m-a vazut si mi-a spus ca problema e de la muscatura, si ca pana nu mi se rezolva problema voi avea aceste dureri. Acuma de vreo 3 zile mi s-a luat jos lucrarea( nu a fost cimentata) si mi s-au pus niste dinti provizorii pe cei pe care ii mai am sus, dar tot am dureri cand mestec, musc, casc.ba mai mult dureri la inghitire, in urechea dreapta., daca dorm pe partea dreapta, ma doare fata, barbia, urechea..Nu stiu ce sa zic, oare chiar asa de tare sa-mi fii afectat musculatura fetei? Sa ma duc la o consultatie ORL?Daca apas mandibula am o durere groaznică..Am renuntat la antiinflamatoare, ca tot degeaba...
Multumesc.
Acum 6 luni mi-am facut o lucrare din ceramica pe tot maxilarul. Lucrarea e ancorata pe dintii din fata si pe ultimii molari (stanga-dreapta).Imediat dupa ce mi-a fost pusa lucrarea am inceput sa am dureri groaznice de mandibula, gat si ureche, musculatura fetei, de cap...dar numai pe partea dreapta.Medicul mi-a zis ca trebuie sa ma obisnuiesc cu proteza, mi-a mai slefuit-o, dar tot am avut dureri.Am fost la un medic chirurg BMF care m-a vazut si mi-a spus ca problema e de la muscatura, si ca pana nu mi se rezolva problema voi avea aceste dureri. Acuma de vreo 3 zile mi s-a luat jos lucrarea( nu a fost cimentata) si mi s-au pus niste dinti provizorii pe cei pe care ii mai am sus, dar tot am dureri cand mestec, musc, casc.ba mai mult dureri la inghitire, in urechea dreapta., daca dorm pe partea dreapta, ma doare fata, barbia, urechea..Nu stiu ce sa zic, oare chiar asa de tare sa-mi fii afectat musculatura fetei? Sa ma duc la o consultatie ORL?Daca apas mandibula am o durere groaznică..Am renuntat la antiinflamatoare, ca tot degeaba...
Multumesc.
2 comentarii
nu tine de probleme orl
se poate merge.. ca sa excludeti un dop de ceara in ureche.. sau alceva
dar problema tot de maxilo-facial tine
se poate merge.. ca sa excludeti un dop de ceara in ureche.. sau alceva
dar problema tot de maxilo-facial tine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Bubite bucale
- 5maxilar sarit (are 70 ani).. ce se poate face?
- 3la ce spital sa ma operez?
- 3probleme cu maxilarul
- 6imi simt maxilarul blocat si nu pot sa deschid gura
- 6atunci cand mestec ceva, mi se umfla muschii in apropiere de tample
- 4Durere in partea dreapta
- 5umflatura in partea dreapta sub maxilar..tare la atingere insa nedureroasa
- 3Durere sub maxilar.Ajutor
- 3Probleme cu deschiderea corecta a maxilarului
- 1durere ceafa urechi maxilar
- 0Tumora maligna maxilar
- 0Durere in spatele maxilarului
- 23Dureri foarte mari de maxilar și ureche