durere articulatie maxilar, gat si ureche

26-11-2012
ema-pop
Nu este medic/terapeut
ema-pop
Buna ziua
Acum 6 luni mi-am facut o lucrare din ceramica pe tot maxilarul. Lucrarea e ancorata pe dintii din fata si pe ultimii molari (stanga-dreapta).Imediat dupa ce mi-a fost pusa lucrarea am inceput sa am dureri groaznice de mandibula, gat si ureche, musculatura fetei, de cap...dar numai pe partea dreapta.Medicul mi-a zis ca trebuie sa ma obisnuiesc cu proteza, mi-a mai slefuit-o, dar tot am avut dureri.Am fost la un medic chirurg BMF care m-a vazut si mi-a spus ca problema e de la muscatura, si ca pana nu mi se rezolva problema voi avea aceste dureri. Acuma de vreo 3 zile mi s-a luat jos lucrarea( nu a fost cimentata) si mi s-au pus niste dinti provizorii pe cei pe care ii mai am sus, dar tot am dureri cand mestec, musc, casc.ba mai mult dureri la inghitire, in urechea dreapta., daca dorm pe partea dreapta, ma doare fata, barbia, urechea..Nu stiu ce sa zic, oare chiar asa de tare sa-mi fii afectat musculatura fetei? Sa ma duc la o consultatie ORL?Daca apas mandibula am o durere groaznică..Am renuntat la antiinflamatoare, ca tot degeaba...
Multumesc.
2 comentarii
0
26-11-2012, ora 11:39
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nu tine de probleme orl
se poate merge.. ca sa excludeti un dop de ceara in ureche.. sau alceva
dar problema tot de maxilo-facial tine
0
26-11-2012, ora 14:24
ema-pop
Nu este medic/terapeut
ema-pop
Va multumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.