Bube rosii pe scalp
Buna ziua, sunt nou pe acest forum, am si eu o problema.De o saptamana, au inceput sa-mi iasa pe cap(mai ales in spate, la ceafa si dupa urechi) niste bube rosii, cu mancarimi, care dispar si apar in alte locuri diferite, m-ai ales seara, acuma au inceput sa-mi apara si pe frunte si pe barba, in prima faza sunt ca o muscatura de tantar, apoi se maresc si se umfla. Am fost la dermatolog pt alta problema(un fel de iritatie in jurul anusului) mi-a dat tratement triderm + spalare locala cu apa cu bicarbonat, am fost speriat si i-am cerut si analize, analizele au iesit bine, doar k mi-au gasit chiste lamblii.
Am fost din nou la dermatolog cu analizele si i-am spus si de problema cu bubele care se accentuase intre timp, a zis k e posibil de la lamblii sa-mi apara bubele pe cap, si iritatia la anus, mi-a dat tratament zentel 5zile, 2pastile pe zi si aerius 1 pastila pe zi. Ieri am terminat tratamentul cu zentel. Iritatia din jurul anusului nu sa dus, si nici bubele din cap.
Intrebarea mea e, de la lamblii am aceste probleme si daca da ce sa fac? sa cer alt tratament? multumesc.
Am fost din nou la dermatolog cu analizele si i-am spus si de problema cu bubele care se accentuase intre timp, a zis k e posibil de la lamblii sa-mi apara bubele pe cap, si iritatia la anus, mi-a dat tratament zentel 5zile, 2pastile pe zi si aerius 1 pastila pe zi. Ieri am terminat tratamentul cu zentel. Iritatia din jurul anusului nu sa dus, si nici bubele din cap.
Intrebarea mea e, de la lamblii am aceste probleme si daca da ce sa fac? sa cer alt tratament? multumesc.
3 comentarii
Consultati un medic homeopat care va poate ajuta cu mare probabilitate caci simptomele pe care le descrieti sunt cunoscute si vindecabile in homeopatie. Dermatologia nu va va ajuta decat la agravarerea simptomelor si va va merge din ce in ce mai rau cu orice tratament medicamentos luat, mai ales ca vi se dau pe supozitii gresite. Ce aveti nu trebuie sa aiba de aface neaparat cu lambiile iar daca ar fi de la lambii ar fi cunoscute aceste simptome.
buna, am facut tratament zu Zentel 5 zile 2pastile pe zi, am baut ceai de trei frati patati, 1-2litri pe zi, Giardinophyt 3ml pe zi, timp de 7zile apoi 7zile pauza, apoi iara 7zile + am tinut regim. Nu mai nici o problema, saptamana viitoare merg sami fac analizele.
salut.. de vreo 3 luni mia aparut o buba rosie pe cap si nu ma mananca nu ma deranjeaza cu nimic.. nici nu observ ca o am.. sincer nu stiu daca e ceva trecator sau ceva de care sa imi fac grija. imi poate da cineva vreo sugestie ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16alergii ale pielii???
- 2bube pe maini cu lichid si pe corp bube rosii
- 2probleme cu pielea capului
- 19dermatita atopica la sugar de 2 luni
- 2cojite in cap
- 2Nu stiu ce sunt bubitele astea rosii?!Putin ajutor va rog!
- 6bubite rosii supurante.. ce tratament ar putea sa urmeze?
- 5Psoriazis si dureri articulare!
- 4Psoriazisul scalpului
- 4Bubite rosii pe corp, bubite cu lichid in palme :(
- 5pete rosii pe spate si cojite albe pe scalp
- 6Bubite rosii pe maini si picioare
- 1urticarie!!???!lambrii!!???
- 0Bube rosii de la soare
- 1dureri de scalp si par
- 1Bubite rosi pe capul penisului
- 2mancarimi si iritatii in spatele capului
- 0am in cap ca un fel de damburi
- 2Bubițe roșii pe tot corpul