am mancarimi pe cap...
am mancarimi pe cap (pielea capului e foarte iritata, si cateodata apare parca ar fi coji), asa i-mi mai apare pe coate si la degete. Am fost la mai multi medici dermatologi si nu tine decat cateva zile dupa tratament si apare din nou. Nu stiu ce sa mai fac. Ma puteti ajuta cu vreun sfat?mi sa zis ca poate fi din cauza stresului dar nu exista asa ceva.
Va multumesc anticipat!
Va multumesc anticipat!
4 comentarii
poate fi o dermatita atopica dar poate fi si un psoriazis si asta e o afectiune cronica ce are recaderi de obicei la solicitarea nervoasa(sesiune, stress, examene, program prelungit)Tratamentul allopat e cu corticoizi local(Clobetasol sau Dermovate)Daca vrei un sfat scrie-mi -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Probabil ca este vorba de o eczema cronica.
Pe langa tratamentul prescris ar fi indicat si un regim alimentar adecvat, precum si o investigatie gastroenterologica.
Pe langa tratamentul prescris ar fi indicat si un regim alimentar adecvat, precum si o investigatie gastroenterologica.
am si eu de 1 an, 1 an jumate, nu sunt sigur de cat timp, nu mereu, dar dupa ce ma spal pe cap, dupa 2-3 ore imi apar niste coji la perciuni si coji mai mici la sprancene si trebuie sa scarpin sa dau cu apa si trec...si cateodata imi apar coji si pe pielea capului si ma mananca, imi fac si rani...nu stiu ce sa fac.multi mi-au zis ca e stresul mare si de aceea imi apar aceste coji. am si o meserie care ma face sa pierd nopti si am si stres, dar nu stiu exact ce o fi si pana acum nu am fost la dermatolog.imi dati un sfat va rog
Mergeti la dermatolog.
Este posibil sa aveti o dermatita seboreica.
Este posibil sa aveti o dermatita seboreica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Bubite mici albe + mancarime
- 4M-ar ajuta samponul Nizoral?Rog raspuns.
- 0cosuri pe cap de vreo 3 ani
- 3Probleme ale scalpului: ma mananca foarte tare
- 4pete rosii cu mancarimi
- 0despre mancarime la un batran
- 2Piele uscata, bubite, mancarimi.
- 6Pata ciudata la subratul stang
- 1dureri de scalp si par
- 2mancarimi fara urme
- 4Pete rosii pe corp cu tente de mancarime si la atingere cu o coaja lejera
- 0mâncărime de piele de la frig
- 1Bubite roşii cu vârf galben doar in anumite zone
- 1Afectiune piele