urticarie!!???!lambrii!!???

de mai bine de 1 an ne luptam cu bubele, la ambele picioare avem o eruptie urata de tot :bubite rosii suculente care, , mananca rau, , dermatolog ne-a zis ca ar fi lambrii la analize a iesit ca da... am primit unguente si cand le folosim dispar dar cand terminam tratamentul reapare, am facut si tratamentul pt lambrii acum analizele arata ok dar bubele nu dispar si de multe ori avem eruptii pe tot corpul..am folosit advantan milk. va rog sa ma ajutati sa ma indrumati!!
1 comentarii

problema asta o are si surioara mea si am avut-o si eu cand eram mica, am dus-o la medic si a zis ca are lambrii, ok i-am facut tratament dar tot ii apar, eu cand vad ca ii apar am un pic mai multa grija la alimentatie fara prajeli fara ciocolata sau mezeluri si functioneaza, de exemplu eu am observat si dupa ce alimente ii apar daca mananca multa ciocolata se umple de urticarie, sau dupa mezeluri ca zic ca is proaspete cand le cumparam dar defapt numai ei stiu de cand sunt aduse, mie imi apar cate odata si acum ca am 21 de ani si procedez la fel doar ca eu iau si cate o pastiluta de floridan, incercati si d-voastra poate o sa aveti rezultate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Mancarime si blande pe spate
- 7bubite ca niste piscaturi de tantari
- 7Mi-au iesit bubite in zona genitala si axila
- 35Bubite rosii in jurul penisului + poze (cenzurate)
- 6bubite rosii supurante.. ce tratament ar putea sa urmeze?
- 16Bubite pe piept umeri si spate
- 4Tratarea bubitelor de la caldura!
- 6Arefam-ul si alergia
- 0Basicute albe pe maini si picioare
- 0Bubite rosii pe corp
- 0Bube rosii de la soare
- 2bubite albe pe buza
- 0bubite rosi catre ma maninca
- 12urticarie poate fi cauzata de anticonceptionale?
- 2Bubite mici si rosii pe piele
- 1urticarie dermografism
- 3Urticarie, scabie sau alergie la frig?
- 1Urticarie pe sistem nervos
- 0Eruptii pe piele
- 0Bubite pe abdoment si spate
Mai multe informații despre: Urticaria bubite rosii bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: