varsat de vant sau nu?
sora mea are de 3 zile bubite pe tot corpul inclusiv pe fata rosii care fac un cap albicios cu lichid care se sparge. a fost las urgente si i au spus ca ar putea fi de la o alergie insa nu se stie clar - i au dat aerius si o solute mentolata sa si dea pe ele (datorita ei nu mai mai are mancarimi). Problema este ca inca incep sa i apara. Ce ar trebui sa faca - poate fi totusi varsat de vant (nu a avut pana acum) - nu are alte simptome nici febra avea (37, 2 la urgenta) nici dureri de gat sau musculare - decat bubitele.
Ce altceva ar putea fi? In cazul in care este totusi varsat de vant si la urgenta nu a fost depistat bine (dar sper ca nu e cazul) cat de rau ii poate face ca sta afara - pentru ca ea lucreaza de dimineata pana seara
sa incerce si cu claritine sau e mai bun acest aerius?
multumesc
Ce altceva ar putea fi? In cazul in care este totusi varsat de vant si la urgenta nu a fost depistat bine (dar sper ca nu e cazul) cat de rau ii poate face ca sta afara - pentru ca ea lucreaza de dimineata pana seara
sa incerce si cu claritine sau e mai bun acest aerius?
multumesc
6 comentarii
Judecand numai dupa descrierea dv, nu este vorba de nicio alergie, ci de varsat de vant (varicela). Izolare si odihna.
sa inteleg ca poate fi varsat de vant fara nici un fel de alte simptome decat aceste bubite?
buna ziua, ma numesc carmen si as dori sa raman insarcinata, am fost diagnosticata cu glanda tiroida si anumite persoane mi-au spus sa nu fac copii daca am glanda tiroida pt ca s-ar putea sa iasa copii cu malformatii, va rog mult raspundeti-mi la aceasta intrebare...este adevarat ca pot iesi copii cu malformatii daca am glanda tiroida?
Nu, nu este adevarat. Daca situatia este sub control (adica e vorba de o suferinta tiroidiana bine tinuta sub supraveghere) nu exista niciun pericol.
am varsat de vant de o saptamana.primele bubite cu lichid mi au aparut pe frunte.de la farmacie am primit alcool mentolat si a alifie"pasta de apa"de culoare alba si mi s a spus despre ea ca usuca bubitele.am folosit-o din prima zi insa deoarece alifia mi a ramas pe fata a doua zi m am spalat pe fata si nu am mai folosit-o.Cu toate acestea unele dintre bubitele de pe fata nici acum nu au prins crusta f mare ci inca au lichid. Cand ar trebui sa prinda crusta?iar bubitele de pe restul corpului au prins crusta insa nu mi a cazut nici una, desi le am de o saptamana.Ar trebui sa ma ingrijorez?(18 ani)
Buna ziua.Am o fetita de 6 ani si de 2 zile ia aparut niste bubite pe corp..nu multe, am fost cu ea la medic si a zis ca este varsat de vant dar nu a facut febra si nici nu ia mai iesit alte bubite, adica sa se umple pe corp.sepoate sa fie o forma mai usoara sau inca poate sa iasa mai multe bubite?astept raspuns cat mai urgent.va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2basicute pe tot corpul
- 2Bubite rosi-maroni
- 2boala de piele + poze
- 4umflaturi tari din care curge mult sange
- 9Bubite mici cu lichid
- 3bubite rosii pe picior
- 5Basici tip furuncul pe posterior
- 0bubite rosii care ma maninca
- 1Bubite rosi pe capul penisului
- 4Varicela
- 0Bubite rosi pe scrot