Dermatita seboreica de ceva timp, doar intr-o anumita parte a scalpului
Buna seara ! Sufar de dermatita seboreica.In urma cu ceva 2 ani am avut probleme cu matreata defapt erau niste coji.Am mers la dermatolog care mi-a prescris un sampon nizoral si o solutie( nu mai stiu ce era).Am urmat tratamentu care a dat roade.Dupa o perioada am incetat sa mai ma spal cu nizoral si au reaparut acele coji.Am luat din nou nizoral in speranta ca imi vor trece si nu s-a mai intamplat.Ciudat este faptu ca fac doar intr-o anumita parte a scalpului si mai exact pe partea dreapta in rest nu am nimic.Ce sampon as putea folosi ?Astept sugestii/pareri.va multumesc
3 comentarii
o solutie cu rezulate vizibile ( in familia mea) ar fi un sampon cu sulf. Este bun pentru tratarea acneei si a dermatitei seboreice. Noi folosim HARROGATE .Zic sa-l cauti pe net si sa-ti faci o idee.
Si eu folosesc produse Esterel. Pentru mine sunt foarte bune, mai ales ca sunt facute in colaborare cu 3 Universitati Dermatologice din Italia. Produsele reusesc sa o tina sub control. Si mai este important si pretul care este accesibil cam 100 lei.
Buna seara!Prietenul meu sufera de dermatita seboreica.Acum aproximativ doua saptamani au inceput sa-mi apara niste coji la nivelul pielii capului si anumite mancarimi, chiar pete rosii pe fata si scalp.Tin sa mentionez k pana acuma nu am avut un strop de matreata. Este posibil ca boala sa se transmita prin contact sexual?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 170psoriazis al scalpului
- 10cum sa scap de matreata
- 2cojite in cap
- 4pielea capului se usuca foarte tare
- 5prin ce mijloace as putea scapa de matreata?
- 2Buba in crestere - pe pielea capului
- 5Dermatita seboreica - va rog dati-mi un sfat
- 6exces de sebum fata si scalp, homeopatia ajuta?
- 9Psoriazis al scalpului
- 7Mancarime exasperanta si pierderea foarte agresiva a parului
- 1piele uscata a scalpului
- 5Dermatita seboreica
- 0Mancarimi scalp... de parca imi ia foc
- 1pielea capului cu pete mov descumate
- 3Caderea parului si dermatita seboreica
- 0Pleoape imflamate cu vinisoare vizibile aspect de stafida
- 3Dermatita seboreica
- 5Pentru cei care se lupta cu dermatita seboreica.
Mai multe informații despre: Dermatita seboreica Samponul Scalpul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: