Eczema
Buna ziua,
Sunt mămica de un an de zile, nu am reusit sa ajung la o clinica dermatologică pentru a reuși sa rezolv problema!
De ceva timp am pe mana dreapta niste mâncărimi, mâncărimi care aduc la roșeața si usturime!Cred ca este vorba de o eczema, am incercat sa ma dau cu crema de gălbenele la inceput crezând ca imi va trece dar degeaba tot apare in continuare!Cand pare sa treaca se usucă si se cojește dar pe timpul nopți mâncărimile apar si revine la loc!Mana stânga este curată si nu este afectată de aceasta problema, daca se poate va rog sa ma ajutati cu un sfat sau de a folosi o anumită crema pe care o pot folosi.
Multumesc
Sunt mămica de un an de zile, nu am reusit sa ajung la o clinica dermatologică pentru a reuși sa rezolv problema!
De ceva timp am pe mana dreapta niste mâncărimi, mâncărimi care aduc la roșeața si usturime!Cred ca este vorba de o eczema, am incercat sa ma dau cu crema de gălbenele la inceput crezând ca imi va trece dar degeaba tot apare in continuare!Cand pare sa treaca se usucă si se cojește dar pe timpul nopți mâncărimile apar si revine la loc!Mana stânga este curată si nu este afectată de aceasta problema, daca se poate va rog sa ma ajutati cu un sfat sau de a folosi o anumită crema pe care o pot folosi.
Multumesc
1 comentarii
Trimiteti pe E-Mail o poza clara a problemei.
Cu stima,
Dr. Corneliu Dobre
Cu stima,
Dr. Corneliu Dobre
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3eczema varicoasa
- 34bubite mici cu mancarimi pe tot corpul, contagioase
- 5eczema endogena maini, rog tratament, sfaturi.
- 6Sotul meu se confrunta cu eczema de aproximativ doua luni
- 3mancarimi, piele rosie si crapata, eczema, in zona genitala
- 0Eczema (pielea se crapa adânc) TRATAMENT:PREDNISON-RICHTER
- 3eczema dupa menstruatie
- 3Eczema care se muta dintr-un loc in altul, de aproape 8 ani... acum s-a instalat in ureche
- 0eczema pe fata
- 0Poze eczema. Este psoriazis?
- 0Eczema cervicala!
- 0tratament eczeme
- 0buba eczema
- 1alergie, exema, dermatoza, dermatita etc: infectie bacteriana sau ce am EU?
- 0posibil psoriazis
- 1Cat de buni sunt salvestrolii lipozomali pentru piele?
- 2Eczema piodermizata
- 3Eczema pe calcaie
- 1Ce analize ar trebui sa fac avand Imunoglobulina E valor mari 174 ui/ml?
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: