Eczema sau tinea pedis?
![Lukos](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
De mai mult de un an imi apar pe picioare niste pete rosii care nu ma mananca daca nu le scarpin. Am fost si la medic si mi-a recomandat sa port incaltaminte decupata; i-am urmat sfatul, dar nu au disparut de tot. Descuamarea este intensa; in conditii de umezeala si caldura roseata se extinde si apar si pungi pline cu lichid (in profunzime).
Intrebarile mea sunt
1.Se prezinta drept o reactie alergica (eczema) sau drept o ciuperca (Tinea pedis)?
2.Cum pot scapa de ea?
Intrebarile mea sunt
1.Se prezinta drept o reactie alergica (eczema) sau drept o ciuperca (Tinea pedis)?
2.Cum pot scapa de ea?
2 comentarii
![Dr. Mihnea Dragomir](/arata_img.php?img=cont_4644.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Pungile pline cu lichid (veziculaţia) pledează puternic pentru o eczemă. Tipică micozelor pielii este evoluţia circinată, adică o zonă centrală care a fost afectată acum este pe cale de a se însănătoşi, ea fiind înconjurată de un front policiclic în care boala înaintează activ.
Desigur, o vizită la un medic cu mai mare atitudine terapeutică (sfatul respectiv e bun, dar rareori suficient) ar fi binevenită. Până atunci, profitaţi de sezon şi mergeţi la mare, unde staţi cât mai mult desculţ.
Desigur, o vizită la un medic cu mai mare atitudine terapeutică (sfatul respectiv e bun, dar rareori suficient) ar fi binevenită. Până atunci, profitaţi de sezon şi mergeţi la mare, unde staţi cât mai mult desculţ.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12eczema care se intinde
- 3Eczema si vopsitul parului
- 4Alergie sau eczema la copil de 1 an si 9 luni?
- 5de aproape 2 ani am o eczema scrot care supureaza periodic
- 10piele uscata, crapaturi pe degetele mainii...eczema ???
- 0am tromboflebita, arterita si eczema flebitica
- 3eczema ce migreaza pe corp
- 3Eczema care se muta dintr-un loc in altul, de aproape 8 ani... acum s-a instalat in ureche
- 4imi tot apare iar apoi dispare o eczema pe degetul mic al mainii
- 0Poze eczema. Este psoriazis?
- 2eczema.bubite.am poza
- 2eczemă?
- 0buba eczema
- 2un fel de eczema pe picior
- 0posibil psoriazis
- 0Eczematide psoriaziforme, sfat
- 1Cat de buni sunt salvestrolii lipozomali pentru piele?
- 3Eczema pe calcaie
Mai multe informații despre: Eczema tinea pedis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: