eczema rosiatica si bubite ca urzicaturile
buna ziua, in urma cu aproximativ 2 luni mi-au aparut pe brate(de la incheietura manii pana la cot) niste basicute de parca as fi fost urzicat...iar pe picior mi-a aparut aproape in acelasi timp o eczema de culoare rosiatica cu forma aproape rotunda si cu marginea un pic mai pronuntata, am fost la farmacie si mi-a dat niste pastile... CLARITINE.am luat 6 pastile si basicaturile de pe brate au disparut imediat...dar mi-a ramas eczema de pe picior care nu a trecut nici acum, ba chiar sa marit...ma mananca doar cand transpir sau fac baie...ce poate fi?..multumesc anticipat!
5 comentarii
Nu v-a spus tot la farmacie ce este ??
cand am fost la farmacie nu am aratat decat basicutele de pe maini.eczema de pe picior am crezut ca nu are(probabil asa si este) nici o legatura cu basicutele de pe maini..Pentru 2 saptamani sunt in imposibilitatea de a ajunge la o farmacie, o sa ma duc imediat ce pot.dar e normal ca o eczema sa dureze chiar si 2 luni?multumesc anticipat
Buna ziua
si mie mi-au aparut cam de o luna doar la incheietura mainii drepte, pe interior niste bubite rosii, dar care nu ma mananca deloc. De vreo luna jumate m-a muscat o capusa (in alta zona- pe burta) si am fost la chirurgie sa o scoata, dar nu am mers la contagioase sa fac antibiotice. Poate avea vreo legatura? Multumesc anticipat.
si mie mi-au aparut cam de o luna doar la incheietura mainii drepte, pe interior niste bubite rosii, dar care nu ma mananca deloc. De vreo luna jumate m-a muscat o capusa (in alta zona- pe burta) si am fost la chirurgie sa o scoata, dar nu am mers la contagioase sa fac antibiotice. Poate avea vreo legatura? Multumesc anticipat.
emyl2009, incearca sa ajungi la dermatolog, nu la farmacie!!!!
gabi41, mergi la contagioase pentru ca s-ar putea sa fie o legatura1
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2bubite pe picioare si pe maini
- 7eczema de la alergie la pisici
- 10boli de piele
- 4Eczema sau ce?!
- 6Bubite rosii pe maini si picioare
- 3piele cu bubite
- 5Bube pe piept ca de urticare
- 2bube pe umeri piept si burta
- 0blande de la aer de tara??
- 3bubite pe picioare
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 2Bubite rosii pe corp, fara alte simptome
- 7galme pe tot corpul care se maresc
- 4Bubiţe şi coşuri pe spate
- 1alergie, exema, dermatoza, dermatita etc: infectie bacteriana sau ce am EU?
- 4bubite rosii
- 0Bubițe corp +poze
- 2Eczema de 6 ani! Help !!!
- 1Eczema
Mai multe informații despre: Eczema bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: