Boli ale vaginului
Buna seara!De 7 luni ma confrunt cu mancarimi vaginale, arsuri, dureri extreme la contact sexual, ma ustura foarte tare vulva, am niste iubite mici din care iese un fel de piele alba, si pare ca durerea s a extins si spre anus, dureri la moțiune, am fost la nenumărate controale și nimic Imi dădeau tratamente pentru candida dar fara efect, am facut test de secretie si a iesit ca sunt sanatoasa.Tin sa precizez ca nu mai stiu ce sa port nu mai suport nimic. Va rog ajutati-ma nu mai suport teroarea asta.
2 comentarii
Buna ziua,
ati respectat conditiile de recoltare a secretiei vaginale: 48 de ore fara spalaturi intravaginale si fara contact sexual?
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
ati respectat conditiile de recoltare a secretiei vaginale: 48 de ore fara spalaturi intravaginale si fara contact sexual?
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
Nu am avut nicio idee ca nu trebuie spalaturu 48 de h
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 2bubite in zona genitala care ma mananca
- 17Mancarimi si usturime si zona genitala, dureri abdominale
- 8Clitoris rosu, mancarime, se usuca si i se exfoliaza pielea
- 4probleme genitale, as dori un raspuns folositor!
- 5iritatie si mancarime pe penis
- 0Candidoza-cum arata o scurgere vaginala normala?
- 3Bubite, scurgere, mancarime in zona genitala.
- 6foarte uscata in zona genitala, umflat, rosu, ma mananca, ma ustura si ma jeneaza cand merg
- 1Mancarimi vaginale
- 1Iritatie genitala
- 0mâncărimi în zona inghinală
- 1Besici sub capul penisului
- 1mancarime foarte sacaietoare si deranjanta intre anus si testicule
- 1Bubițe pe testicule
- 0Usturime si mncarime
- 8Mâncărime în zona intima
- 2Prietena mea are o problema
- 0Infectie cu candida in zona intima
- 16Salut! dimineața picătura galbena mancarime usoara pe canalul penis nu miroase
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala