bubite in zona genitala care ma mananca
Buna ziua,
Am o problema, de ceva timp in zona genitala, miau aparut mai multe bubite care ma mananca, si pe zi ce trece se tot inmultesc. Bubitele sunt de dimenisunea unor cosuri doar ca nu elimina nimic, si isi schimba culoarea, de la culoarea pielii uneori se fac mai rosii. Bubitele nu sunt pe penis sau pe scrot, sunt doar pe langa. Nu stiu ce poate sa fie, si de asta inainte sa ma duc la medic as vrea sa imi spuneti parerea dumneavoastra.
Multumesc anticipat
Am o problema, de ceva timp in zona genitala, miau aparut mai multe bubite care ma mananca, si pe zi ce trece se tot inmultesc. Bubitele sunt de dimenisunea unor cosuri doar ca nu elimina nimic, si isi schimba culoarea, de la culoarea pielii uneori se fac mai rosii. Bubitele nu sunt pe penis sau pe scrot, sunt doar pe langa. Nu stiu ce poate sa fie, si de asta inainte sa ma duc la medic as vrea sa imi spuneti parerea dumneavoastra.
Multumesc anticipat
2 comentarii
Poate fi si un herpes.Este indicat sa faceti un consult.
Toate cele bune.
Toate cele bune.
Am fost la control unde am fost diagnosticat cu moluscul contagios, si am fost chiuretat, acum astept sa se vindece ranile. Urmeaza sa ma mai duc la un control.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2de o saptamana am mancarimi in zona vaginului
- 7bubite in zona genitala
- 3penis iritat si mancarimi
- 17Mancarimi si usturime si zona genitala, dureri abdominale
- 7mancarime si substanta alba pe penis
- 4mancarime in zona vaginala
- 5bube si macarimi zona genitala
- 5mancarimi in zona genitala
- 2mancarimi dupa act sexual
- 3mancarimi genitale
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil
- 1Intarzierea ciclului menstrual si mancarime
- 0Bubite rosii, mancarime si decojire a varfului penisului!
- 3Va rog raspundeti nu ignorati - am o mancarime jos inauntru si cateodata si o usturime
- 1Pata alba pe testicol
- 0Analize secretie vaginala/col uterin
- 0Infecție vaginala
- 2Mancarime, secretie alba, intarzierea menstruatiei
- 1Mancarime Testicule
- 0Vaginita acuta
Mai multe informații despre: bubite in zona genitala mancarimile in zona genitala