Boala Peyronie la 16 ani?
E posibil sa am Boala Peyronie la 16 ani? Am 16 ani, penisul masoara 19 cm lungime dar in erectie este destul de curbat ca in poza asta http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/6e/Peyronie%27s_disease.jpg/779px-Peyronie%27s_disease.jpg am gasit poza pe net. Al meu nu e curbat chiar ca in aceasta poza gasita dar ideea asta e. Daca incerc cu mana pot sa il indrept aproape 100% si nu prea simt durere.
Sunt inca virgin si am observat ca are forma ciudata in timp ce ma auto satisfaceam.
Ar trebui sa imi fac probleme? Oare cand voi avea primul contact se va excita mai mult si va fi mai drept?
Sunt inca virgin si am observat ca are forma ciudata in timp ce ma auto satisfaceam.
Ar trebui sa imi fac probleme? Oare cand voi avea primul contact se va excita mai mult si va fi mai drept?
7 comentarii
Buna ziua,
Va recomandam sa mergeti pentru consult la un medic dermato-venerolog deoarece acesta este cel mai in masura sa va dea un diagnostic in situatia dumneavoastra.
O zi frumoasa!
Va recomandam sa mergeti pentru consult la un medic dermato-venerolog deoarece acesta este cel mai in masura sa va dea un diagnostic in situatia dumneavoastra.
O zi frumoasa!
nu va suparati doamna colega insa aceasta boala nu este nici de piele si nici venerica, nu inteleg de ce il trimiteti la dermato-venerolog?
aceasta boala apartine urologiei, este cauzata de inflamatia cronica a tunicii albuginea care produce cicatrizarea acestuia, insa la aceasta varsta este destul de rara
aceasta boala apartine urologiei, este cauzata de inflamatia cronica a tunicii albuginea care produce cicatrizarea acestuia, insa la aceasta varsta este destul de rara
Atunci daca e rara la varsta asta, de ce e curbat in jos?
un raspuns corect ar putea da un urolog dupa un examen fizic si echografic
eu am fost diagnosticat si tratat diagnosticat de urolog cu tratament injectabil. Peyronie se curbeaza in sus, alte curbari ar putea fi fractura.
..sau Peyronie doar pe unul dintre corpii cavernosi
Poate fii curbat si pe stanga, dreapta, sus, jos.si nu afecteaza cu nimic barbatul in contactul sexual...putini barbati o au dreapta ca o scandura...important este ca atunci cand ai un contact sexual sa o faci in pozitiile care te avatajeaza si care nu te incomodeaza...in rest e ok!!!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3VITILIGO-remediu?
- 13Consum alcool, in cantitati...
- 25la ce varsta e bine sa iti incepi viata sexuala?
- 4am 15 ani, mi-a venit primata menstruatia si apoi deloc
- 8ce sa fac..cum sa fac..?
- 17este bine sa imi incep viata sexuala de la 14 ani?
- 5Cos (galben) pe testicul
- 5Durere la atingerea glandului
- 8Stare ciudata de ameteala
- 4Pete albe pe penis
- 7refuzul de a mai merge la scoala
- 42 colege se taie... Un sfat va rog frumos :)
- 1inaltime mare.. cum o opresc?
- 3Tuse productiva la adolescent
- 4intre iubita si mama
- 8adolescenta 14 ani...comportament urit
- 3crescatura in zona axilara
- 4Sange scaun
- 10mi s-a facut rau la scoala
- 4am hemoroizi?
Mai multe informații despre: Boala Peyronie Adolescentul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: