Piele uscata si stransa pe fata
Salutare ! Sunt baiat, am 14 ani si de ceva timp am pielea stransa si foarte uscata pe fata respectiv pe obraji, frunte, nari si barbie. Pielea isi schimba culoarea in alb, de parca mi-am dat cu faina pe fata. Imi puteti spune un tratament bun ? Multumesc !
3 comentarii
Este mai indicat sa te vada un medic dermatolog, daca se vede asa cum spui tu.
Nu este bine sa incerci tu singur cu ceva, deoarece poti face complicatii.
Nu este bine sa incerci tu singur cu ceva, deoarece poti face complicatii.
In primul rand, ar trebui sa cauti sa te vindeci incepand cu interiorul. O alimentatie defectuoasa, cu mult prea multe alimente procesate, zahar, sucuri etc., precum si o hidratare insuficienta (apa, fructe si legume crude) cu siguranta isi spun cuvantul asupra pielii. Mai apoi, foarte importanta este si hidratarea exterioara. Dar ai grija ce pui pe piele, incearca creme cat mai naturale, fara parabeni si alte substante daunatoare pielii. Din experienta personala, poti incerca fie unturi naturale, cum ar fi untul de shea, simplu sau in combinatie cu ulei de jojoba (fara niciun fel de alt ingredient!!!), fie creme bio care sunt mult mai usor de aplicat fata de unt (cu ulei de cocos, spre ex.). Sunt multe magazine online de unde le poti achizitiona, eu iti pot recomanda www.deliciibio.ro (sunt seriosi, iar daca le adresezi un mail iti pot da si ceva sfaturi in legatura cu problema ta)
ce bine ca te-am gasit pe alt forum -------------* Am facut un link!m-a sfatuit fata si aici totul este atat de bine descris in detaliu excelent forum I sfătuiește pe toată lumea acum
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3piele excesiv de uscata in zona degetelor de la maini si picioare
- 5Piele uscata, delimitata zonal de o portiune rosie, mancarimi, zona inghinala
- 6Exfolieri palmare nepruriginoase
- 3piele uscata pe abdomen
- 12Ajutor!!! Am nevoie de un sfat va rog frumos: piele uscata
- 6piele uscata pe penis si durere la erectie
- 4pielea mainii aspra si unghii exfoliate
- 1mancarimi pe tot corpul...piele uscata
- 1Piele uscata albicioasa
- 7Acnee, matreata si piele uscata.
- 2Sute de mici bubite pe piele
- 1Piele penis uscata
- 1Piele uscata în palme
- 1Pete uscate pe corp