bubite rosii care arata ca o urticarie

De 2 saptamani mi au aparut niste bube rosii vreo 4-5 una pe abdoment si restul pe sold, arata ca o urticarie care ma mananca, in 4-5 zile dispar si pielea ramane mai inchisa la culoare in locul unde au fost, problema e ca de 2 saptamani imi apar la interval de 2-3 zile altele tot asa cate 3 -4.ce poate fii?
5 comentarii

Tin sa completez ca a doua sau a treia zii se inrosesc ca si cum s ar invinetii

Precizez ca nu au aceeasi marime, unele sunt mai intinse altele mai mici

Buna ziua,
Consultati un medic alergolog, poate fi vorba de o alergie. Luati Xyzal 1 sau 2 tb/zi seara (antialergic), pana mergeti la medic, dar intrerupeti tratamentul cu 4 zile inainte de consultul alergologic pentru a va putea testa.
Daca aveti contact si cu animale de casa (caine, pisica) efectuati si examen coproparazitologic ( cel putin 3 scaune la interval de 4 - 5 zile) pentru a exclude o parazitoza intestinala.
Multa sanatate!
Consultati un medic alergolog, poate fi vorba de o alergie. Luati Xyzal 1 sau 2 tb/zi seara (antialergic), pana mergeti la medic, dar intrerupeti tratamentul cu 4 zile inainte de consultul alergologic pentru a va putea testa.
Daca aveti contact si cu animale de casa (caine, pisica) efectuati si examen coproparazitologic ( cel putin 3 scaune la interval de 4 - 5 zile) pentru a exclude o parazitoza intestinala.
Multa sanatate!

Va multumesc mult, m-am mai linistit putin.de o luna ma duc la sala si transpir foarte rau, poate fii si asta cauza, am un pantalon de fas special

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7urticarie la frig
- 7bubite ca niste piscaturi de tantari
- 7basicute mici pe degete, cu mancarimi
- 103urticarie colinergica
- 21bubite rosii si mancarime rog rasp urgent
- 2problema dermatologica sau nu?
- 6bube pe brate cam de o luna
- 2bubite albe pe buza
- 1mancarime de piele si bubite
- 12urticarie poate fi cauzata de anticonceptionale?
- 3Adolescent de 2 luni se confrunta cu o urticarie foarte urata
- 3Bubite pe corpul copilului
- 2Mancarimi la coate si genunchi
- 1Bubite roșii pe burtică - sugar 2 luni! S.O.S.
- 1Ajutati-ma! bubite sub sani si lateral
- 0Urticarie atopica cronica
- 2Urticaria acuta ajutor
- 1Bubițe mici
- 1Durere in piept, senzația de sufocare(ceva în gat) +urticarie
- 2Bubițe pe degete
Mai multe informații despre: Urticaria bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: