Boala de piele la copil de 6 ani
Buna sara !
De aprox. zece zile fetitei mele i-au aparut pe corp -mai mult pe burtica, manute si picioruse - bubite mici, rosii care ulterior au devenit pete de marimea unor boabe de piper de un rosu intens, care-i produc un prurit intens.
A fost consultata de medicul de familie, pediatru si dermatolog. Ni s-a spus ca este o boala de piele - dar nu s- a specificat concret, ce anume.
Problema este ca dupa toate tratamentele : dexametazona, advantan.locoid, zirtec, aerius si la final betadina si clobetasol nu sunt rezultate !
Faptul ca lucrurile stau pe loc, ba chiar in prma parte a intervalului sau accentuat, ma ingrijoreaza !
Cu multumiri anticipate, astept un raspuns competent !
De aprox. zece zile fetitei mele i-au aparut pe corp -mai mult pe burtica, manute si picioruse - bubite mici, rosii care ulterior au devenit pete de marimea unor boabe de piper de un rosu intens, care-i produc un prurit intens.
A fost consultata de medicul de familie, pediatru si dermatolog. Ni s-a spus ca este o boala de piele - dar nu s- a specificat concret, ce anume.
Problema este ca dupa toate tratamentele : dexametazona, advantan.locoid, zirtec, aerius si la final betadina si clobetasol nu sunt rezultate !
Faptul ca lucrurile stau pe loc, ba chiar in prma parte a intervalului sau accentuat, ma ingrijoreaza !
Cu multumiri anticipate, astept un raspuns competent !
2 comentarii
Buna dimineata! Nu este una din bolile copilariei cum ar fi scarlatina, rubeola...? Puteti consulta si un medic homeopat, exista remedii homeopate care pot ameliora simptomatologia. Numai bine
Buna seara !
Tinand cont de faptul ca nu au aparut modificari la nivelul ganglionilor si al limbii, ca nu a facut febra mai mare de 38 - iar aceasta a fost pusa pe seama unei raceli la plamani, pentru care urmeaza cu fromilid si eurespal - aceste diagnostice au fost excluse. Cred ca singura asemanare ar fi roseata pronuntata din obraji, insa fara paloare sau stare generala proasta !
Si din cate cunosc eu, bolile copilariei nu dureaza atat de mult !
Tinand cont de faptul ca nu au aparut modificari la nivelul ganglionilor si al limbii, ca nu a facut febra mai mare de 38 - iar aceasta a fost pusa pe seama unei raceli la plamani, pentru care urmeaza cu fromilid si eurespal - aceste diagnostice au fost excluse. Cred ca singura asemanare ar fi roseata pronuntata din obraji, insa fara paloare sau stare generala proasta !
Si din cate cunosc eu, bolile copilariei nu dureaza atat de mult !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7bubite-maini-picioare-ca-nisteCosuri
- 2epilatul si bubitele rosii
- 7bubite in zona anala
- 3bubite rosii pe picior
- 1bubite pe gat, solduri si degete
- 2bube pe umeri piept si burta
- 0blande de la aer de tara??
- 13mancarimi si bubite
- 6bube pe brate cam de o luna
- 2Bube albe doar pe spate
- 1Bubite rosii, mancarime si o rana..
- 4am niste bubite rosi pe piele cu cap galben si ma dor
- 0Bubite pe unele zone ale corpului
- 3tratament pentru Staphylococcus aureus
- 0Bube cu lichid mici, roși, dureroase și usturătoare pe șold.
- 1Bube rosii pe piele.
- 2Bubite rosii.
- 1Bubite rosii
- 7Puncte rosii
- 0Bubite pe abdoment si spate
Mai multe informații despre: bubite rosii bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: